De leukste sportkleding van Hunkemöller

sportkleding hunkemoller

De lente is officieel begonnen en de zon laat zich steeds vaker zien. Heerlijk! Ik merk dat ik er enorm veel energie van krijg. Met het langer worden van de dagen ben ik ook steeds vaker in de sportschool te vinden en dat geldt ongetwijfeld voor veel van jullie. Daar hoort natuurlijk een toffe outfit bij, dus zette ik de leukste sportkleding van Hunkemöller voor je op een rij.

Een toffe sportoutfit = geen reden meer om niet te sporten

Als je denkt aan Hunkemöller dan denk je misschien niet als eerste aan sportkleding maar aan sexy lingerie en mooie nachtkleding. Maar wist je dat je er ook terecht kunt voor mooie én goede sportkleding dames? Ik ben fan van de sportkleding van Hunkemöller en heb al een aantal hardloopleggings van ze. Met een gemiddelde prijs tussen de 30 en de 40 euro betaalbaar en bovendien verkrijgbaar in allerlei toffe printjes. Vooral de panterprintlegging vind ik fan-tas-tisch! Een dupe van het dure sportmerk dat je op Instagram steeds voorbij ziet komen. Liever iets minder opvallend? Dan is de tweede legging hieronder een aanrader, ik heb ‘m ook.

Mix & match je complete outfit

Meestal koop ik mijn yoga- en hardloopleggings gewoon los en dan draag ik er een simpele zwarte top op. Hunkemoller heeft bij praktisch elke broek in haar assortiment wel een matchy top waardoor je een complete dames sport set in huis hebt. Zelf ben ik fan van de wijdvallende tanktop die met twee tientjes echt een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft. En je outfit helemaal compleet maken doe je bij Hunkemoller natuurlijk met een sportbeha. Geen excuus meer om je afspraak bij de sportschool af te zeggen.

zwarte top
sport bh

Helpt een toffe sportoutfit jou vaker de sportschool in te duiken?

*

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. 25 maart 2022 / 13:54

    Omdat ik thuis sport maakt het me geen bal uit hoe ik er uit zie;-) Ik heb laatst wel goede sport bh’s gekocht, want die had ik niet. En dat maakt wel verschil, toevallig ook van Hunkemoller. Ik ben er erg tevreden mee, mooie kwaliteit en ze blijven ook mooi ondanks het vele wassen.

  2. 3 april 2022 / 20:08

    Thuis maakt het me eigenlijk niet uit wat ik aan heb, behalve dat het soepel zit natuurlijk. Buitenshuis doe ik dan weer wel moeite.