De nieuwe gastbloggers van BeautyOpinie.nl

De nieuwe gastbloggers van BeautyOpinie.nl

Ik wil jullie dolgraag voorstellen aan twee fantastische vrouwen die vanaf nu regelmatig blogs gaan schrijven voor BeautyOpinie.nl. Roos en Stephanie. Met elk hun eigen visie op het leven geven ze professionele tips en tricks die het leven mooier en makkelijker maken. Letterlijk en figuurlijk!

Ze stellen zich graag aan je voor:

Roos

Roos is 41, schoonheidsspecialist, hannah huidcoach en visagist, eigenaresse van Skinfood en heeft 3 kinderen; Fleurtje, Yves en Beau.

Ik ben gefascineerd door alles wat met innerlijke en uiterlijke schoonheid te maken heeft. Naast een baan in het bedrijfsleven heb ik de opleidingen voor Visagist en Schoonheidsspecialist gevolgd, zodat ik op m’n veertigste de kantoorbaan vaarwel kon zeggen om mijn eigen huidstudio te openen.

Een gezonde en stralende huid komt óók van binnenuit, dus mijn adviezen gaan verder dan alleen verzorging van buitenaf. Als gewichtsconsulent in opleiding ben ik mij nog meer aan het verdiepen in een fitte en gezonde leefstijl.

Ik voorzie je graag van interessante weetjes en nuttig advies, want lekker in je vel zitten, dat willen we allemaal.

Stephanie

Stephanie is 31 jaar en moeder van 2 kindjes; een zoon van vier en een dochter van bijna één. Na een loopbaan bij de overheid schoolde ze zich om tot make-up artist en hairstylist en ging een lang gekoesterde droom in vervulling. In het dagelijks leven werkt ze als visagist en hairstylist door heel Nederland.

Vakidioot mag je me noemen, ik test veel producten en alleen het allerbeste komt in mijn eigen make-up stash of werkkoffer. Steeds vaker ga ik de deur uit met een doeltreffende 5 minuten make-up of maak ik een kapsel waarbij je echt geen 100 stylingstools hoeft te gebruiken om verzorgd voor de dag te komen. Die professionele tips & trucs wil ik met je delen en ik geef mijn eerlijke mening over make-up en haarproducten.

Vanaf volgende week lees je hier om de week een blog van Stephanie of Roos, dus hopelijk tot snel!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Comments

  1. 28 mei 2020 / 09:36

    Wat ontzettend leuk! Ik ben benieuwd en kom zeker lezen!