De sieraden trends van dit najaar

De sieraden trends van dit najaar

De herfst heeft nu officieel zijn intrede gedaan en hoewel de winkels al een paar weken vol liggen met de nieuwe collecties ben ik er zelf nu pas echt aan toe. Tijd voor een update van je garderobe maar welke sieraden draag je daar nou bij? In deze blogpost vertel ik je meer over de sieraden trends van najaar en winter 2021/2022.

Je sieraden mogen gezien worden

Na ruim anderhalf jaar vol lockdowns, thuiszitten en terughoudendheid zie je als reactie daarop aankomend seizoen veel bling bling. Je kleding én sieraden mogen gezien worden. Groot, groter, grootst en shimmer en shine zijn dan ook belangrijke keywords. Waar ik zelf een paar jaar geleden heel erg blij werd van de minimalistische trend zie je aankomend seizoen juist het tegenovergestelde. En ook dat is wel weer heel erg leuk na zo’n ingehouden jaar.

Statement oorbellen en grote oorringen

Zoals ik al schreef, de minimalistische en fijne oorbellen van de afgelopen jaren verdwijnen aankomend seizoen een beetje van het toneel. Statement oorbellen, strasssteentjes en grote oorringen zijn weer helemaal in. Die laatste zag je afgelopen jaar ook al en ook dit najaar blijven ze helemaal hip. Ze hoeven niet persé rond te zijn, ovaal of rechthoekig zijn ze ook super leuk. Als ze maar groot zijn!

Chuncky chains

Denk je aan opvallende sieraden dan denk je ook aan chuncky chains. Armbanden, kettingen of horloges met dikke schakels. Hoewel ik zelf meestal subtielere sieraden draag vind ik dit ook prachtig! Die Buddha to Buddha style in het zilver bijvoorbeeld. Járen geleden zag je deze trend ook veel bij horloges en kocht ik een zilveren Seiko horloge dat een eyecatcher op zich is. Daar hoef je geen armband meer naast te dragen.

Combineer zilver en goud gewoon

Zilver en gouden sieraden combineren? Jarenlang kreeg ik daar echt de kriebels van! Tegenwoordig is dat nergens meer voor nodig, aankomend seizoen is het combineren van zilveren en gouden sieraden juist een trend! Heb je nog sieraden met parels, kwastjes of edelstenen? Draag die er dan ook gewoon bij; alles kan en mag.

Wil je nu nog meer inspiratie opdoen en de nieuwste sieraden en horloges van dit seizoen bekijken? Neem dan eens een kijkje op de website van Excluso. Ik ben benieuwd wat jij van de nieuwste trends vindt en of je er in mee gaat. Of niet. Want ook dat is natuurlijk helemaal prima.

*

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.