Review | De vernieuwde producten van IVY hair care

Review nieuwe producten van IVY

De producten van IVY hair care (je weet wel, die van AMI kappers) hebben een make-over gehad en ik laat vandaag een aantal producten die ik erg fijn vind aan je zien. Kijk je mee?

Mijn ervaringen met IVY hair care van AMI Kappers

Jarenlang liet ik mijn haar knippen en kleuren bij AMI kappers. Na afloop nam ik altijd een kijkje tussen de prachtige producten die ze in de salon verkopen. En drie keer raden; er ging regelmatig een product mee naar huis. Één van de merken die ik het tofst vond, is IVY hair care. Ik vind dit merk zo tof omdat het kappers exclusieve producten zijn, ik er alleen maar steengoede ervaringen mee heb en ze in verhouding met andere kappers exclusieve producten gemiddeld geprijsd zijn.

IVY hair care is nu een jaartje of 5 op de markt en heeft afgelopen november een complete make-over gehad, zowel van binnen als buiten. Een mooi moment om eens wat producten van het merk aan je te laten zien!
relaunch IVY haircare van AMI kappers

IVY zilvershampoo en conditioner

Als je vaker op BeautyOpinie.nl komt heb je misschien wel eens gelezen dat ik de IVY zilvershampoo één van de fijnste vind die ik ooit heb gebruikt. Deze shampoo haalt perfect de gele gloed uit mijn blonde lokken en is ook nog eens super mild. IVY heeft de verpakking nu vernieuwd naar de werking van de shampoo vind ik nog steeds even goed als voorheen! Ben je benieuwd hoe de oude verpakking eruitzag? Of wil je meer weten over de shampoo? Lees dan mijn blogpost over hoe ik de gele gloed uit mijn blonde haar haal.

Ik gebruik de shampoo graag in combinatie met de IVY Hair Care Conditioner voor fijn, normaal en gekleurd haar. Deze conditioner ontwart mijn haar super goed zonder dat het zwaar aanvoelt. Hij bevat trouwens lijnzaadolie en heeft een Uv-filter. Nice!
ervaringen met IVY hair care

IVY Hair Care Treats serum

Tof vind ik ook het IVY Hair Care Treats serum, dat je kunt toevoegen aan elk haarmasker of shampoo, om je haar een extra boost te geven. Ik doe regelmatig een paar druppeltjes door mijn shampoo om ook tussen twee maskers door mijn droge haar nét even wat meer te verzorgen. Dit serum bevat onder andere verzorgende ingrediënten als doperwt, koolzaadolie en plantaardige proteïnen van Nederlandse bodem die mijn haar super zacht en glanzend maken. Dit flesje bevat 50 ml, kost €16,90 en je doet er super lang mee.
review IVY Hair Care Treats serum

IVY Hair Care Dry wax

Een product dat ik tot kort nog niet kende (maar waar ik inmiddels niet meer zonder kan!) is de droge spraywax. Deze spray is ideaal om extra slag en volume in mijn haar te creëren zonder dat het hard wordt. Ik spray simpelweg wat van de wax in de punten van mijn haar en kneed er vervolgens in no time extra slag in. Deze spray bevat 150 ml inhoud en kost €22,30.
review IVY Hair Care Dry wax

Koop jij weleens haarverzorgingsproducten bij jouw kapper?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Comments

 1. 21 februari 2019 / 06:35

  Het serum en de dry wax zijn wel producten die ik een keer zou willen gebruiken. Ik koop wel eens wat bij de kapper als ik iets zie wat mijn interesse wekt.

 2. Femke | LaFemmeFem.nl
  21 februari 2019 / 07:01

  Ik koop eigenlijk nooit haarproducten bij de kapper. Ik moet zeggen, deze producten – vooral de conditioner – klinken goed :-).

 3. Ester
  21 februari 2019 / 08:57

  Zitten er siliconen en sulfaten in de producten van Ivy?

  • Natascha
   Auteur
   22 februari 2019 / 19:29

   Hoi Ester, in de shampoo zitten wel sulfaten. In een aantal producten van Ivy zitten wel siliconen maar in deze conditioner niet!

 4. 21 februari 2019 / 09:47

  Wat een toffe producten, ik kende dit merk nog niet!

 5. Willemse
  21 februari 2019 / 11:24

  Ik heb het geluk een hele grote kappers winkel vlak in de buurt te hebben , echt ideaal