Clean make-up | Deborah Milano Formula Pura

Deborah Milano Formula Pura review

In deze blogpost laat ik je allerlei make-up zien van een tof make-up merk: Deborah Milano. Ik maakte een make-up look met producten uit de Formula Pura lijn en vertel je direct wat ik er van vind.

Deborah Milano Formula Pura review

De Formula Pura lijn van Deborah Milano en is er één uit de categorie ‘Clean Beauty’. Dat betekent dat deze producten geen overbodige synthetische toevoegingen bevatten zoals siliconen, parabenen, minerale olie of parfum. Ik ontving een mascara, eyeliner, bronzer, blush en lipstick maar mocht je nieuwsgierig zijn: de hele Formula Pura lijn is véél uitgebreider en zeker het bekijken waard.

review Deborah Milano Formula Pura

Met bovenstaande producten maakte ik deze alle daagse make-up look:

Deborah Milano Formula Pure ervaringen

Deborah Milano Formula Pura Volume Estremo Mascara

Ik begon met de Formula Pura mascara van Deborah Milano. Hij belooft een long lasting effect met ultra veel volume en dat is precies hoe ik het ervaar. De mascara geeft een natuurlijk effect maar je ziet wel écht resultaat. De formule is geurvrij en hij blijft de hele dag op z’n plek. Met een prijs van ongeveer 14 euro vind ik dit een aanrader.

Deborah Milano Formula Pura Volume Estremo Mascara review

Formula Pura Eyeliner

De Formula Pura lijn bevat ook een eyeliner die ik in de kleur bruin ontving. Hij heeft een flexibele pen waarmee je erg precies kunt werken. Ik merk alleen wel dat de punt na een paar dagen langzaam maar zeker uitdroogt waardoor er minder kleur vanaf komt en je dus snel een nieuwe (van circa 10 euro) moet kopen.

Deborah Milano Formula Pura Eyeliner review

Een bronzer zonder poespas

Deze bronzer is echt onwijs goed gepigmenteerd en moet ik daarom voorzichtig aanbrengen. Zeker omdat deze medium bronzer voor mij wat te warm en donker van kleur is. Gelukkig is ‘ie er ook in lichtere teinten alleen kan ik deze je helaas niet laten zien.

Deborah Milano Formula Pura bronzer review

Deborah Milano Formula Pura blush

Daarna heb ik de Deborah Milano Formula Pura blush (€10,45) aangebracht. Deze is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren waarvan dit ‘Cherry’ is. Hij is ontwikkeld zonder parabenen, siliconen, petrolatum, parfum, en talk, maar mét jojoba-olie en vitamine E. Ook deze is weer super gepigmenteerd en brengt makkelijk aan.

Deborah Milano Formula Pura blush

En de perfecte alle daagse Rosy Nude lipstick

Tot slot bevat deze lijn ook 14 verschillende kleuren lipsticks die €12,75 per stuk kosten. Ik ontving de neutrale kleur Rosy nude die fantastisch fijn aanbrengt en een goede alledaagse kleur is. Hij heeft een zachte textuur en bevat allerlei hydraterende ingrediënten.

deborah milano Rosy Nude lipstick review

Ik vind ‘m zelfs zo fijn dat ik er inmiddels nog twee aan mijn collectie heb toegevoegd. Hieronder draag ik de kleur Wonderful Pink en (nummer 3) Elegant Rose zit er precies tussenin. Heerlijke lipsticks voor de winter doordat de formule shea butter, abrikozen-olie, argan-olie en rozen-olie bevat.

Deborah Milano pure lipsticks review

Heb jij ervaring met make-up van Deborah Milano?

Ik heb deze producten ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. VWillemse
  7 december 2020 / 09:26

  Heerlijk merk, vroeger kocht ik altijd de bronzer en blush hiervan in Frankrijk , maar tegenwoordig is het hier ook redelijk goed verkrijgbaar.
  Vooral de prijs kwaliteit verhouding vind ik top.

 2. 7 december 2020 / 19:58

  Alleen de naam van dit merk vind ik al helemaal leuk . Maar da’s geheel off topic natuurlijk. Van de producten ben ik het meest benieuwd geworden naar de lipstick. Die Rosy nude kleur zou ook best wel eens mijn favoriet kunnen worden. Ga er binnenkort ff voor kijken. Ps. vind je complete look met alle producten trouwens super mooi, echt een fijne every day look .

 3. 8 december 2020 / 08:10

  Mooi, je look. Daar hou ik ook van! Ik heb zelf nog nooit make-up van Deborah Milano uitgeprobeerd, ik ben behoorlijk trouw aan mijn vaste merkjes;-)

 4. 17 december 2020 / 15:17

  Ik heb ook al verschillende producten gebruikt uit deze lijn en vind ze echt geweldig! Sta echt van de kwaliteit te kijken.