Luxe | Decléor Aromessence néroli gezichtsserum

Luxe | Decléor Aromessence néroli gezichtsserum

Gisteren vertelde ik je nog dat ik tegenwoordig liever minder maar wel betere beautyproducten gebruik. Vandaag wil ik je zo’n product laten zien; de Decléor Aromessence néroli, een huidolie waar ik mega enthousiast over ben!

Decléor

Als er één product is waar ik niet zonder kan dan is het wel huidolie. Sinds ik ontdekt heb dat mijn huid hier enorm vrolijk van wordt gebruik ik het graag als nachtverzorging. De afgelopen weken gebruik ik een variant van Decléor die ik ontvangen heb. Ik realiseer me trouwens heel goed dat ik de producten die je op BeautyOpinie voorbij ziet komen niet altijd zelf ook gekocht zou hebben. Decléor is ook zo’n merk want het valt in het luxere segment. Ik vraag me tegenwoordig dan ook elke keer af of ik een product zelf (weer) zou kopen? In het geval van het Decléor Aromessence néroli gezichtsserum is mijn antwoord volmondig: JA!
Decleor Aromessence néroli gezichtsserum

Decléor Aromessence néroli gezichtsserum

Toen ik het Aromessence néroli gezichtsserum ontving dacht ik even dat ik een foutje had gemaakt. Hallo? Is dit geen sample? Deze huidolie zit namelijk in een flesje van slechts 15 ml. Dat is een fullsize verpakking waar je €54,40 voor betaalt. 15 ml is dus geen sample size en ik kan me voorstellen dat je schrikt van de prijs. Maar hoewel 15 ml natuurlijk niet veel is, doe je hier onwijs lang mee. Na twee maanden staat dit kleine flesje nog half vol in mijn badkamer.
Aromessence Néroli

De Aromessence Néroli is een 100% zuiver, natuurlijk concentraat dat ingrediënten bevat die speciaal voor de normale tot vochtarme huid geschikt zijn. Denk dan aan oliën van neroli, sandelhout, petitgrain, salie, peterselie en jeneverbes. Het serum ruikt zacht, luxe, een beetje naar lavendel; ik word er ontspannen van!
review Decleor Aromessence néroli gezichtsserum

Twee druppels voor je hele gezicht is genoeg. Ik moet mezelf dus inhouden om niet te veel te gebruiken haha, helemaal gezien de prijs. Je kunt het serum, afhankelijk van de conditie van je huid, zowel in de ochtend als avond, na je verzorgende crème gebruiken. Zelf gebruik ik dit serum zonder crème, hij is voedend genoeg om mijn huid in de nacht een enorme boost te geven.
Aromessence néroli

BeautyOpinie

Het zal geen verrassing voor je zijn dat ik super enthousiast ben over het Decléor Aromessence néroli gezichtsserum. Dit is een heerlijke huidolie met mooie, pure ingrediënten die echt wat voor mijn huid doen. Mijn huid is veel beter gehydrateerd, heeft nauwelijks droge plekjes meer en is toch absoluut niet vet. Ik ben fan! Ik weet dat dit geen goedkoop serum is maar ik vind dit product zijn geld wel waard en je doet onwijs lang met een flesje van 15ml.

Decléor is onder andere te koop bij CareforSkin. Een webshop waar ik hele goede ervaringen mee heb. Ik ontving mijn bestelling snel, zorgvuldig verpakt en ze verkopen naast Decléor nog veel meer prachtige, luxe skincare merken.

Gebruik jij graag een huidolie?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Share:

6 Reacties

 1. 28 juli 2017 / 05:00

  Klinkt goed!

  Ik gebruik in de herfst en winter liever een olie om mijn huid beter te voeden.

 2. 28 juli 2017 / 06:38

  Dit doet me een beetje denken aan de aromatherapie oliën van Darphin. Ik denk dat het daarmee te vergelijken valt.

 3. 28 juli 2017 / 07:00

  Ik kan ook echt niet zonder huidoliën, ik vind ze echt zó fijn! Volgens mij heeft dit product (een samplesize) ooit in de beautybox gezeten. Echt heeeeel lang geleden, in één van de eerste boxen. Ik weet nog dat ik het een heerlijk product vond!

 4. 28 juli 2017 / 16:58

  Ik gebruik vooral in de winter een olie. Nu voldoet een serum. Het product dat je ontvangen hebt ziet er ook heel mooi uit.

 5. 28 juli 2017 / 20:44

  Ziet er prachtig uit, lijkt wel een flesje met zonneschijn!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.