Sans Soucis huidverzorging voor de vochtarme huid

Sans Soucis huidverzorging voor de vochtarme huid

Heb jij een vochtarme huid? Dan laat ik speciaal voor jou vandaag de Deep moist depot van Sans Soucis en Aqua Benefits dagcrème zien.

Huidverzorging voor de vochtarme huid van Sans Soucis

Het merk Sans Soucis is je vast niet helemaal onbekend. De kans is groot dat je ook wel eens van de Deep Moist depot hebt gehoord, HET cult product van Sans Soucis. Het is een veel geprezen 2 fasen concentraat dat je extreme hydratatie belooft. Met mijn vochtarme huid wilde ik dit als ideale proefpersoon wel eens proberen. Ik voegde ook de hydraterende dagcrème aan mijn skincare routine toe om de combinatie te ervaren.

Sans Soucis Moisture Aqua Benefits

Mijn ervaringen met de Deep moist depot van Sans Soucis

De Deep moist depot van Sans Soucis is simpelweg een hydratatiebooster. Het flesje bevat een 2 fasen vochtconcentraat met allerlei mooie ingrediënten als amandelolie, vitamine E, algen extract, een variant van hyaluronzuur en thermaal water. Looking good!

Voordat je het product op je gezicht aanbrengt schud je de 2 fasen met ingrediënten door elkaar en wordt het één substantie. Het flesje zelf is hygiënisch en fijn in gebruik, al moet je wel even opletten dat je niet te veel van het product in één keer uit het flesje schudt. Voor deze verpakking van 30 ml betaal je ongeveer 35 euro.

ervaringen met de Deep moist depot van Sans Souci

Het concentraat is heel vloeibaar en wordt in mum van tijd in mijn huid ‘gezogen’. Fijn! Hierdoor kun je direct je dag- of nachtverzorging aan brengen óf je make-up. Mijn huid voelt lekker zacht en ook op de wat langere termijn is mijn huid veel minder droog en cracky.

Ik vind het alleen wel super jammer dat er een behoorlijke hoeveelheid parfum in de Deep moist zit. De geur is fantastisch hoor maar als ik het concentraat aanbreng, ruik ik hem als ik op de fiets naar mijn werk zit nog steeds. Het is een krachtige poederachtige geur waar ik zelfs een klein beetje jeuk van krijg. En dat vind ik voor een product met zó veel mooie ingrediënten echt een minpunt.
Review Sans Soucis moist depot

Mijn ervaringen met de Sans Soucis Moisture Aqua Benefits

Kan jouw huid meer hydratatie gebruiken? Dan is het slim ook je dagcrème hierop af te stemmen. Ik gebruik daarom naast het Deep moist depot ook de vocht inbrengende dagcrème van het merk. Dit is een olievrije crème gel die gemaakt is op basis van thermaal water.

Als ik de ingrediëntenlijst bekijk zie ik meerdere siliconen, cetearyl alcohol, glycerine, butylene glycol, een variant van hyaluronzuur, perzikpittenolie, vitamine E, algen extract en ook weer parfum.
Ervaringen Sans Soucis Moisture Aqua Benefits

Parfum staat bij dit product trouwens veel lager in de INCI lijst. De geur is dan ook veel minder overheersend en juist heerlijk fris. Echt een zomergeur! De crème doet ook precies wat ‘ie belooft. Hij is niet vet en een ware hydratatiebooster. Voor deze pot van 50 ml betaal je trouwens ongeveer 25 euro, een prima prijs als je het mij vraagt. Ik ben fan!

Sans Soucis Moisture Aqua Benefits

Gebruik jij wel eens producten van Sans Soucis? En kende je de Deep moist depot al?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

  1. 22 maart 2018 / 05:39

    Dit klinkt als een wondermiddel voor mijn gesicht. Geloof dat het tijd wordt dat ik dit ga proberen.

  2. 22 maart 2018 / 19:06

    Heerlijk merk. Ik moet deze ook eens aan mijn wishlist toevoegen.

  3. 26 maart 2018 / 15:04

    Ik heb beide producten vorig jaar met veel plezier gebruikt. Van het moisture depot heb ik er zelfs twee flesjes doorheen ‘gejaagd’. Perfect voor mijn vochtarme huid;-)