Nieuw van Dermalogica | Sound Sleep Cocoon

Dermalogica Sound Sleep Cocoon ervaringen

Vandaag heb ik een productnieuwtje van Dermalogica voor je. De Dermalogica Sound Sleep Cocoon is vers van de pers en veelbelovend! Ik laat hem je dus graag zien, kijk je mee?

Nieuws van Dermalogica

Dermalogica is een merk waar mijn beautyhartje sneller van gaat kloppen. Ik vind het een fantastisch merk! Vorig jaar schreef ik een lyrische review over de Dermalogica Intensive Moisture Balance die ik niet voor niets promoveerde tot één van mijn beste skincare beauty buys van het afgelopen jaar. Sindsdien volg ik het merk dan ook op de voet en toen ik hoorde over de Dermalogica Sound Sleep Cocoon was ik dan ook direct benieuwd. Waarom? Dat vertel ik je….

Dermalogica Sound Sleep Cocoon review

Mijn ervaringen met de Dermalogica Sound Sleep Cocoon

De Dermalogica Sound Sleep Cocoon is een herstellende, hydraterende, verhelderende & revitaliserende zachte nachtverzorging. Het bijzondere aan dit product is dat de crème actieve ingrediënten bevat die het nachtelijk herstel van de huid optimaliseren en ook nog eens een goede slaap bevorderen. Huh, what? Hoe dan! Door essentiële oliën die geactiveerd worden als je de crème op je gezicht smeert.
Review Dermalogica Sound Sleep Cocoon

Dermalogica Sound Sleep Cocoon ingrediëntenlijst

Als ik kijk naar de ingrediëntenlijst zie ik water, glycerine, siliconen en albizia julibrissin bark extract, de Perzische zijdeboom. Helaas heb ik een stevige vorm van hooikoorts (en Berk is de grootste trigger!) vandaar dat ik dit product zelf niet kan gebruiken, omdat de stoffen uit het schorsenextract dezelfde trigger kunnen zijn als de Berk. Heb jij hier geen last van? Dan is dit ingrediënt juist enorm mooi en een goede huidverzorger.

Verder zijn opvallende ingrediënten Hu-yu extract, een Chinees extract dat zorgt voor zichtbare verheldering van de huid, Kakadu (pruim) extract dat bomvol vitamine C zit en je huid egaliseert, Tamarinezaad en meerdere essentiële oliën zoals Lavendel, Sandelhout en Patchouli. Die ingrediënten staan erom bekend dat ze de nachtrust bevorderen. Tenminste, ik word altijd heel ontspannen van de geur van Lavendel, jullie ook?
Ingredienten Dermalogica Sound Sleep Cocoon

Een welness gevoel

De Dermalogica Sound Sleep Cocoon is een gel cream en is daardoor ook niet vet. Eigenlijk vind ik dat bij een nachtcrème helemaal niet zo belangrijk maar deze crème trekt snel in en dat vind ik wel weer erg fijn. En die geur? Die is ook heerlijk! De lavendel voert de boventoon dus daar moet je wel van houden. Ik krijg er een welness gevoel, het is voor mij een ultieme aanvulling op een routine voor het slapen gaan.
Ervaringen met Dermalogica Sound Sleep Cocoon

Nog een reden voor mijn nieuwsgierigheid was de bijzondere verpakking van de Dermalogica Sound Sleep Cocoon. Ik bedoel, hoe geniaal is dit? Door het grijze deel van de verpakking in te drukken komt er een kleine hoeveelheid van het product uit de grijze opening bovenin. De inhoud is optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf, het is hygiënisch en zuinig in gebruik. I like! Dit is één van de redenen dat ik vaak graag iets meer aan skincare uitgeef, hier is gewoon over nagedacht. Deze pot van 50ml kost €99,90.
Dermalogica Sound Sleep Cocoon

Ik vind het zo ontzettend jammer dat ik dit product vanwege de Berk niet (langdurig) kan gebruiken. Omdat ik ‘m toch veel belovend vind en de kans groot is dat jij niet zo’n allergie hebt wilde ik je hem niet onthouden!

Heb jij wel eens een product van Dermalogica gebruikt? En wat vond je ervan?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties

 1. 24 maart 2018 / 06:49

  Klinkt idd veel belovend! Vernieuwende verpakking ook.

 2. Willemse
  24 maart 2018 / 07:13

  Ik ben lyrisch over sommige producten van Dermalogica, maar er zitten ook wel wat dingen tussen die helemaal niet zo mild zijn voor je huid als het merk je wilt laten geloven.
  Bijvoorbeeld lavendel, ik hou enorm van de geur, maar echt fijn voor je huid is dit niet.
  En ik weet niet of een druppeltje berken sap nou echt daadwerkelijk zoveel voor je huid kan betekenen, maar het is idd wel lastig voor mensen met n stevige hooikoorts.
  Ik zou de €99,- alleen over hebben (hoewel dit is toch wel pittig hoor voor n creme…) voor een creme waar zo weinig mogelijk allergiese reacties mee uitgelokt worden.
  De verpakking en geur klinken wel top, maar denk dat ik het uiteindelijk toch zou skippen.

  • Natascha
   Auteur
   24 maart 2018 / 08:49

   Daar heb je helemaal gelijk in, lavendel is zeker niet mild voor je huid. Ik heb daar wel eens een uitgebreide blogpost over geschreven! Mint is ook zo’n ingrediënt, en zo zijn er nog wel meer natuurlijke ingrediënten te noemen. Al vind ik wel dat Dermalogica daar eerlijk over is, dit is één van de oliën waar ze het over hebben die een rustgevende werking hebben 🙂 Volgens mij schreef jij laatst een comment dat natuurlijke ingrediënten niet altijd betekenen dat ze geen irritatie kunnen veroorzaken toch? Ben ik helemaal met je eens!

 3. 24 maart 2018 / 07:29

  Oh dit klinkt heel erg veelbelovend! Ik ben ook erg te spreken over de producten van Dermalogica, ik vind het een heel mooi merk.

 4. 24 maart 2018 / 07:31

  Dit klinkt heel erg veelbelovend! Ik ben ook fan van Dermalogica, ik vind het een geweldig skincare merk.

 5. 24 maart 2018 / 10:19

  Ik heb nog nooit van dit merk iets gehad. Ik ken het niet. Het ziet er wel heel fijn uit. En er zit berk in? Oei,… daar ben ik dus heel allergisch voor.

 6. 25 maart 2018 / 06:23

  Ik vind het potje an sich al ontzettend leuk. Heb (nog) geen ervaring met Dermalogica, maar onderga binnenkort een behandeling van en met dit merk, dus ik ben alleen maar nieuwsgieriger geworden nu! 🙂

 7. 25 maart 2018 / 06:51

  99 euro vind ik zelf wel echt heel erg duur voor een potje crème. Ik heb zelf geen last van hooikoorts, dus in dat opzicht zou ik deze wel kunnen gebruiken. Ik wist dat trouwens helemaal niet, dat dat ook in crèmes getriggered kan worden

 8. 27 maart 2018 / 06:11

  Hè wat jammer dat je deze crème zelf niet echt lang hebt kunnen gebruiken om er een goed oordeel over te vellen. Ik heb ooit wel eens iets van Dermalogica gebruikt, maar 1 product is natuurlijk niet genoeg om te kunnen zeggen dat ik echt ‘fan’ ben van het merk;-) Hoewel ik lavendel lekker vind ruiken, zou ik het persoonlijk niet graag terug zien in gezichtsverzorging. Eerder in een lekkere douchegel of bodylotion.

 9. 27 maart 2018 / 12:12

  Dit merk vind ik altijd wel erg fijn! Alleen niet alles spreekt me zo aan, het ene product red mijn huid en de ander maakt het nog 10 keer erger. Toch test ik ze wel altijd graag!