DiamondGelMax starter kit | Gelnagellak voor onderweg

DiamondGelMax starter kit | Gelnagellak voor onderweg

Vandaag laat ik je de DiamondGelMax starter kit zien. Een complete set waarmee je in één stap overal waar je gaat en staat gelnagellak kunt aanbrengen, mét UV lamp!

How about gelnagellak

Ik heb een haat liefde verhouding met gelnagellak. Ik vind het heerlijk dat het zo lang blijft zitten maar het aanbrengen én het eraf halen duurt me veel te lang! De grote ‘gelnagellak hype’ mag dan voorbij zijn, het is nog steeds super populair. Wie heeft het niet ooit gebruikt? Ik heb zowel de gellak van Sensationail als Pink Gellac een tijd lang gebruikt en elke keer haak ik op de lange termijn toch af. Het werkt absoluut prima maar het is zo’n gedoe!

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag of ik de DiamondGelMax starter kit wilde proberen. Daar stond ik niet direct om te juichen maar omdat dit de eerste on the go gel manicure kit is begon mijn beautybloggers hartje toch sneller te kloppen. Met deze set zou je overal in een mum van tijd een gellak aan kunnen brengen. Inmiddels gebruik ik ‘m al weer een poosje dus vond ik het tijd om je erover te vertellen.
Diamond gel max starter kit

Mijn ervaringen met de DiamondGelMax starter kit

De DiamondGelMax starter kit bestaat uit een grote vijl, drie lange bokkepootjes en natuurlijk de pen waarmee je de nagellak aanbrengt. Het eerste wat me opviel toen ik dit doosje opende was dat er geen cleanser of vochtige doekjes bij zitten. Dat betekent dus dat je alleen de nagellak én de UV lamp gebruikt, that’s it. Gelnagellak in slechts één stap, hoe fijn is dat? Dat is inderdaad echt super easy. Momenteel is de set in drie kleuren verkrijgbaar en hij kost €69.95.
DiamondGelMax starter kit

De pen is super licht van gewicht. Dat is ook gelijk het grote voordeel van deze set en de reden dat ik hem je laat zien. Je kunt ‘m overal mee naar toe nemen! Reis je per dag een half uurtje met de trein naar je werk? Een prima moment om je manicure aan te brengen. Met de traditionele gellampen gaat dat simpelweg niet.
Ervaringen diamond gel max starter kit

Aan de binnenkant van de pen zit de UV lamp die aan doet middels een schuifknopje aan de zijkant. Deze lamp houd je zodra je je nagel hebt gelakt, 30 seconden boven je nagel. Helaas zit er geen timer op de lamp dus je moet zelf de tijd in de gaten houden. Niet heel handig maar storend vind ik het ook niet.

Hoe breng je de DiamondGelMax lak aan?

Het aanbrengen van de lak gaat super simpel maar het penseel is niet my cup of tea. Hij is wat dun waardoor de lak niet in één keer egaal uitsmeert. Let er trouwens op dat je dunne laagjes aanbrengt. Hoe dikker de lak, hoe groter de kans dat je gellak niet mooi, of helemaal niet opdroogt.

Mijn tip? Lak eerst vier van je nagels en doe vervolgens je vingers om de beurt onder de lamp. Dit werkt super simpel en je hoeft niet meer minuten lang met je handen IN een grote lamp. Dit kun je gewoon lekker op de bank doen, of zoals ik, in bed!

En dit is het eindresultaat, waarbij ik bewust één laagje heb aangebracht om je het resultaat te laten zien.

Nog mooier is de gellak als je nog een laagje aanbrengt. De kleur wordt dan intenser en dieper rood. Super easy! Ik ben ook erg verrast door de houdbaarheid van deze gelnagellak. Hij blijft moeiteloos bijna twee weken zitten en het ziet er echt super mooi uit!

Het enige nadeel is dat je als je zo’n set bestelt er maar één kleur bij krijgt. Wil je een ander kleurtje? Dan moet je dus een hele nieuwe starter kit kopen en dat vind ik echt bizar duur. Het zou voor mij een reden zijn om dit product niet zelf te bestellen. Gelukkig komen er binnenkort navulverpakkingen in zes verschillende kleuren op de markt en dat maakt deze on the go set voor mij af!

Gebruik jij wel eens gelnagellak? Wat zijn je ervaringen ermee?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties

 1. 16 maart 2018 / 05:48

  Wat ontzettend handig!! Jammer alleen dat je voor een nieuw kleurtje een nieuwe set moet kopen, beetje gek. Kun je dit ook biet met soortgelijke gelnagellakken gebruiken?

  • Natascha
   Auteur
   16 maart 2018 / 09:00

   Dat is wel een hele goede Jolanda! Ik herinner het me ineens weer dat ik me dat ook afvroeg toen ik het systeem voor het eerst zag haha. Ik ga het proberen!

 2. 16 maart 2018 / 05:50

  Die lamp lijkt mij echt makkelijk in gebruik.

  Voor mij is gellac perfect doordat het lang blijft zitten.

 3. 16 maart 2018 / 08:18

  Interessant! Mooi kleurtje ook, wel jammer dat je er maar 1 kleurtje bij krijgt. Ik sta zelf op het punt om met Pink Gellac aan de slag te gaan dus ik ga zo gelijk jouw review even lezen ;-). Ik zag er ook tegenop om het eraf te halen, maar heb ontdekt dat je dit kunt oplossen door een peel-off base-coat eronder te dragen. Dat ga ik dus gelijk uitproberen . Gedoe met erafhalen zie ik ook niet zitten. Hoe gaat deze lak er eigenlijk af, gewoon met een remover?

  • Natascha
   Auteur
   16 maart 2018 / 09:00

   Klopt! Dat veranderd dus wel in de toekomst maar daar heb je nu nog niet zoveel aan 😉 Deze lak haal je er net zoals alle andere gellak af, dus niet met een remover. Ik vind wel dat deze er een stuk makkelijker ‘af te trekken’ is dan wanneer je je nagels ook opruwt van te voren met een vijl. Is natuurlijk niet zoals het officieel moet haha maar voor mijn nagels wel veel fijner!

 4. 16 maart 2018 / 13:36

  “O leuk!” zei ik direct toen ik de kop van jouw artikel las. Ik ben momenteel in de weer met uv lamp en gellak en ik vind het ideaal. Zo lekker lang dat het blijft zitten!
  Die pen is zeker grappig en handig. Ik moet die lamp van mij altijd weer pakken en neerzetten. En omdat het stopcontact waar ik zit niet erg dichtbij zit, moet ik ook scheef op de bank zitten en mijn hand eronder doen. Maar dat is natuurlijk op te lossen. (ik zit altijd voor de tv mijn nagels te lakken, dan weet ik dat ik niet plots ga afwassen of iets dergelijks ;))
  Maar een kleur per set vind ik ook niet echt handig. Dan wordt het wel heel duur bij elkaar als je steeds een nieuwe wilt. Ik heb zo een vermoeden dat dit bedrijf dat alsnog gaat aanpassen!

 5. 17 maart 2018 / 09:42

  Ik zou de lamp direct wegpleuren! Sorry, maar om nou per nagel dat te moeten ‘uitzitten’… heb ik echt geen geduld voor. Dus tja… dat zegt veel over mij!
  Daarbij maakt gel mijn nagelbed kapot, wellicht toch die UV waar ik allergisch voor ben. Mijn nagels vervellen dan, heel dramatisch!

 6. 18 maart 2018 / 07:13

  Ik vind gellak wel leuk, heb ook een set, maar ik haal het er altijd heel slecht af. Ik trek het er namelijk af. Slecht, ik weet het, maar als ik eenmaal een stukje los heb ben ik niet meer te stoppen. Voor het bijwerken onderweg bij een ongelukje lijkt me deze set wel ideaal.

 7. 18 maart 2018 / 10:28

  Ziet er wel heel goed uit! Ik ben zelf nog van de oldschool normale nagellak, vooral omdat ik “vroeger” vaak van kleurtjes wisselde, maar inmiddels zou ik ook prima gel kunnen uitproberen.. Xx

 8. 19 maart 2018 / 06:27

  Oh wat jammer inderdaad dat je op dit moment nog geen losse lakken kunt bestellen, ik denk dat dat inderdaad iets is waardoor veel vrouwen toch hun bedenkingen hebben. Ik heb zelf ook wel eens gel nagellak geprobeerd. Het bleef enorm lang en goed zitten, maar het verwijderen van de lak vond ik echt een crime. Voor mij dus niet voor herhaling vatbaar;-)

 9. 26 maart 2018 / 15:25

  Heb gellak wel geprobeerd in het verleden. Maar 1: het duurt lang om op te brengen en 2: bij mij gingen de eerste vingers na een dag er al weer af (of nou ja, het laklaagje kon ik er zo afpeuteren..). Niet echt een succes dus. En mijn nagels zien er na gebruik zo verschrikkelijk slecht uit. Dus ik neem het maar voor lief dat ik vaak moet lakken met een ‘normaal’ lakje, want die blijven ook zo kort zitten helaas.