Disclaimer

Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

Disclaimer

Ik besteed veel tijd en zorg aan de artikelen die verschijnen op BeautyOpinie.nl. Ondanks dat is het mogelijk dat artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Natascha Kooiman is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van BeautyOpinie.nl of voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Media

Alle content op BeautyOpinie.nl is zelf geschreven en gebruikte foto’s zijn door mij gemaakt (tenzij uitdrukkelijk anders vermeld). Niets van deze website mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd, aangepast en doorgegeven, zonder voorafgaande toestemming van Natascha Kooiman. Wil je graag gebruik maken van media op BeautyOpinie.nl? Stuur dan een mail naar info@beautyopinie.nl om te overleggen welke mogelijkheden er zijn.

Artikelen

Op BeautyOpinie.nl verschijnen regelmatig reviews, ik ben mijn blog immers begonnen omdat ik graag mijn ervaringen met beautyproducten deel. Mijn reviews zijn altijd onafhankelijk en gebaseerd op mijn persoonlijke mening en ervaringen. Aan deze artikelen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Op BeautyOpinie verschijnen geen positieve reviews van producten waar ik niet achter sta.

Ontvangen producten

Veel producten waarover ik een review schrijf koop ik zelf maar ik ontvang ook producten van bedrijven of pr-bureau’s. Als ik een blogpost schrijf over een product dat ik ontvangen heb, vermeld ik dit altijd onderaan het artikel. Twijfel je of ik dan wel eerlijk ben? Niet doen! Ik vind het belangrijk om eerlijk te zijn, of ik een product dus ontvangen heb of zelf gekocht heb, heeft in die zin geen invloed op mijn review.

Affiliate links

Hoewel in beperkte mate, kan het voorkomen dat mijn blogposts affiliate links bevatten. Dit betekent dat wanneer jij op de link uit de blogpost klinkt en het product koopt, ik hiervan een klein percentage ontvang. Dit kost jou geen extra geld maar zorgt er wel voor dat ik een bedrag ontvang waarmee BeautyOpinie.nl kan bestaan.
Win – win dus 🙂

Advertorials en gesponsorde artikelen

Als een blogpost gesponsord is, of ik er in welke vorm dan ook een vergoeding voor heb gekregen staat dit ook altijd onderaan het artikel vermeld.