DM shoplog en mijn eerste indruk van alle Balea producten

DM shoplog en mijn eerste indruk van alle Balea producten

Vorige week was het weer tijd voor ons half jaarlijkse tripje naar Duitsland en natuurlijk dook ik ook nu weer de DM in om allerlei beauty spulletjes in te slaan. Ben je benieuwd wat ik gekocht heb? Ik laat het je vandaag zien en vertel gelijk welke producten je de volgende keer als je bij DM bent niet moet missen!

DM shoplog: groots inslaan of bescheiden inkopen doen?

Ik heb even getwijfeld of ik deze blog wel online moest zetten, want zo héél veel heb ik eigenlijk helemaal niet gekocht. Tenminste als ik jullie reacties op Instagram moet geloven haha. Volgens mij slaan veel van jullie altijd veel meer in. Ik noem mezelf wel eens een shopaholic maar eerlijk gezegd valt dat best mee. Tuurlijk, ik heb wel een bovengemiddelde interesse in beauty maar in mijn kast tref je echt geen 15 bodylotions, 25 soorten blushes of 647 potjes nagellak aan.

Toen ik vorige week bij DM was kocht ik alleen spullen die ik goed kan gebruiken. Douchegels bijvoorbeeld, die waren namelijk allemaal op. En producten die ik toch nodig heb en bij Balea spotgoedkoop zijn.
DM shoplog najaar 2018

Dit kocht ik allemaal bij de DM

Douchegels dus, voor 95 cent. Whut? Ja, ik ben gek op de douchegels van Balea! De twee die ik kocht zijn heel mild en hebben een subtiele geur, niet zo zoet. Net zoals de douchegels met olie van Palmolive. Ook iets van een eurootje. Ja, daar had ik er misschien nog wel één extra van mee moeten nemen haha.
douchegels

Ook spotgoedkoop zijn deze droogshampoo’s van Belea. Ik betaalde er nog geen 2 euro voor en ze doen prima hun werk. Niet de allerbeste die ik ooit heb gebruikt maar prima.

Gezichtsmaskertjes neem ik ook altijd mee als ik bij de DM ben. Deze keer nam ik de sheet maskers van Balea mee. Ik heb ze nog niet geprobeerd maar qua ingredienten zien ze er veelbelovend uit. Willen jullie hiervan een speciale review zien?

Speciaal op verzoek van een vriendinnetje nam ik deze Balea BB cream mee. Zij gebruikt niets anders dan deze crème en is mega enthousiast. Aanrader dus!

Simpele basics, watjes, reinigingsmelk, een haarmasker en een deodorant die in Duitsland stukken goedkoper is dan in Nederland, die moesten ook mee. Deze deodorant van Nivea bevat geen parabenen of aluminiumzouten en heb ik op kantoor staan. Ik gebruik verder eigenlijk alleen nog maar de deodorant van Salt of the Earth, dit is puur een flesje voor op kantoor, in case of emergency zeg maar haha.

Natuurlijk vergat ik manlief niet en shopte ik voor hem wat basics. Ook de Nivea heren deodorant is in Duitsland stukken goedkoper, dus daar nam ik er 2 van mee. Om eens iets nieuws te proberen kocht ik ook de deodorant van het merk Bac, kostte 95 cent en bevat geen aliminiumzouten. Plus een doosje met wax, deze pomenade heeft Jarno al vaker gebruikt en kost een paar euro.
Balea shoplog mannen

Ik heb me best netjes gedragen toch deze keer? Geen schandalige hoeveelheden maar producten die we ook echt nodig hadden. Hoe doe jij dat? Sla jij altijd voor een half jaar in? Koop je dan te veel en gebruik je sommige producten niet? Of ben jij juist heel zuinig?

Volg:
Share:

7 Reacties

 1. 20 september 2018 / 05:48

  Je hebt je zeker goed in gehouden maar wel weer fijne producten geshopt 🙂

 2. 20 september 2018 / 06:09

  Nou ik vind dat je best behoorlijk geshopt hebt hoor, je moet het ook maar kwijt kunnen in je badkamer he?! Ik sloeg vroeger altijd wel in als we naar Belgie en Frankrijk gingen (is voor ons vlakbij) maar inmiddels neem ik alleen nog maar een paar échte favorieten mee.

 3. Jolanda
  20 september 2018 / 07:09

  Minimaal vier keer per jaar tegenwoordig naar DM. Alle basics flink inslaan en ook altijd weer de nieuwe dingen proberen. Hier met twee pubers vliegen de Balea douchegels en shampoos erdoorheen. Momenteel favoriet balea dusche & olperlen macadamia honing. En pas ontdekt de douchecremes van Le petit Marseillais. 2,95 geloof ik.
  Wij gebruiken alles, laatst alleen een shampoo cocoswasser uit de geheimnisse serie weggegooid. Dat was echt een misser. Als iets opraakt zet ik het in notities voor het volgende bezoek!

 4. ByChristiana
  20 september 2018 / 09:56

  Nou, je kunt weer even lekker vooruit! Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik heb dus nog nooit een DM van binnen gezien….;-)

 5. 20 september 2018 / 16:14

  Valt inderdaad mee hahaha, nee hoor, gekkigheid. Ik ga ook een keer of 3 per jaar en neem dan vaak wel een tas vol mee maar alleen ook producten die op gaan en die ik echt ga gebruiken, maar het blijft een zalige winkel.

 6. YuSt SoMe
  20 september 2018 / 17:06

  Kijk, ik ga elke maand dus dan laat ik die een of twee aankoopjes meestal niet zien… jij hebt wel heerlijk ingeslagen!

 7. 24 september 2018 / 09:05

  Fijne spulletjes heb je geshopped! Ik vind zelf vooral de douchegels van Balea een aanrader en hun scheergel vond ik trouwens ook erg fijn. Helaas kom ik maar weinig in Duitsland, vind het helaas net ff iets te ver weg om heen te gaan voor de DM. Misschien dat we eind van het jaar nog wel een Kerstmarkt pakken, zou wel eens naar Keulen willen en dan is het wel leuk om te combineren met een bezoekje aan DM.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.