Duitsland shoplog met lekker veel producten van DM en COS

DM shoplog

Afgelopen week ging ik met mijn ouders, Jarno en Tess richting Duitsland voor een uitgebreide shopsessie. Natuurlijk dook ik de DM in én shopte ik onder andere een bruiloftsoutfit. Tijd voor een shoplog!

Ongeveer twee keer per jaar gaan wij naar Munster om te shoppen. Eigenlijk vooral omdat mijn ouders hier graag heen gaan maar inmiddels vinden Jarno en ik het net zo geslaagd haha. Qua kleding vind ik hier alle winkels die ik zoek én: don’t forget DM! Dit is absoluut mijn favoriete drogisterij en elke keer als ik hier ben sla ik in. Van tandpasta (want veel goedkoper!) tot het budget merk Balea. Deze keer kocht ik dit allemaal.

DM shoplog

Allereerst sloeg ik bij DM flink wat basisproducten in. Zo vond ik bij Balea deodorantsprays zonder aluminiumzouten voor maar 85 cent. Bizar goedkoop! Ook te koop in een variant voor heren en die zijn in Nederlandse drogisterijen vrij zeldzaam. Verder kocht ik meerdere tubes Sensodyne tandpasta die in Duitsland ook veel goedkoper zijn, scoorde Jarno Taft wax én nam ik heren scheermesjes mee die ik altijd gebruik.
DM shoplog herfst

In plaats van één grote tube nam ik deze keer meerdere gezichtsmaskertjes mee. De maskers van Balea waren nog geen euro per stuk en voor bijna 4 euro ga ik binnenkort dit sheet mask ook eens proberen. Het ziet er in elk geval veelbelovend uit. En heeft iemand de ampullen van Balea wel eens gebruikt? Daar ben ik ook super benieuwd naar want ze waren spotgoedkoop!

Als ik ergens een DM in duik neem ik standaard een bodylotion van Garnier mee. Deze olie variant is niet in Nederland te koop en ik zweer hier bij. Dit is by far de fijnste bodylotion met parfum die ik ken. Hij is mild, voedt mijn huid goed en ruikt mega lekker. Verder kocht ik deze keer ook een Balea huidolie, reinigingsmelk en scoorde ik een douchegel en conditioner met kokos. Die geur doet me altijd aan vakantie denken en dat gevoel wil ik graag een beetje vasthouden in de herfst 😉
DM shoplog

COS

Naast de DM shoplog shopten we natuurlijk in meer winkels. In Munster zit een COS, één van mijn favoriete kledingwinkels waar ik altijd goed kan slagen. Wat vind je van deze trui? Dit is je kleur….. of niet. En de mijne is het zeker! Ik vind de kleur én de boothals fan-tas-tisch!
COS shoplog

Bruilofts outfit bij S. Oliver

Tot slot: de outfit voor de bruiloft van mijn nichtje volgende maand. Eigenlijk was dit HET doel van onze shopsessie afgelopen week. Zowel mijn moeder, vader als ik zelf moesten namelijk nog outfit scoren.

In eerste instantie ging ik voor een jurkje maar er was niets te vinden dat naar mijn zin was. Net toen ik eigenlijk de moed had opgegeven liepen we S. Oliver binnen. Een winkel waar ik eigenlijk nooit kom en juist daar slaagde ik. Ik kocht een lange, bijna zijde-achtige broek met blouse erop. Iets anders dan ik in gedachten had maar wel chique, netjes én dit is een outfit die ik ook na de bruiloft nog regelmatig kan dragen. Yeah!

Jarno kocht deze matching oorbellen nog voor me, lief he? Geen kledingstress deze bruiloft want ik heb ook nog een paar nude kleurige pumps die perfect bij deze outfit passen hihi. Mijn outfit is compleet!

Shoppen jullie wel eens in Duitsland? Wat is je favoriete shop stad?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

21 Comments

 1. 30 september 2017 / 05:43

  Wat heb je leuke dingen gekocht! Die groene trui is geweldig.

  Fijne zaterdag!

 2. 30 september 2017 / 05:51

  Leuke dingen heb je gekocht zeg! Ik had laatst ook weer even ingeslagen en koop ook altijd sensodyne haha

 3. yvonne
  30 september 2017 / 06:07

  Nog nooit wezen shoppen in Duitsland. Maar stat zeker op mijn whislist.

 4. Jolanda
  30 september 2017 / 06:45

  Leuke dingen gekocht! Ik ben gek op de DM, regelmatig slaan we van alles in. Van de ampullen gebruik ik de anti-rimpel ampullen. Ben natuurlijk al wat ouder . Ik vind ze heerlijk.

  • Natascha
   Auteur
   30 september 2017 / 18:51

   Dank je wel voor je reactie Jolanda, ik ben heel benieuwd!

 5. 30 september 2017 / 07:02

  Heerlijk geshopt, ik vind zowel de trui als de outfit voor de bruiloft prachtig!

 6. 30 september 2017 / 09:45

  Wat heerlijk al die dingen van de DM ik wil er ook weer eens heen! Alleen ligt Duitsland voor mij ver weg 🙁

 7. 30 september 2017 / 12:30

  Die trui is fantastisch ik houd ervan. Heerlijke spulletjes heb je bij de DM gekocht. Ik hoor dat die ampullen niet heel veel zouden doen maar ik wil ze ook nog wel eens een keer proberen. Voor die paar cent als ze alleen al lekker vocht inbrengend werken is het al top toch?! Ik neem ook altijd tandpasta, scheermesjes en micellair water mee voor de prijs en kleurshampoo, en deo’s en nagellak en….. 🙂

  • Natascha
   Auteur
   30 september 2017 / 18:51

   Hmmmm jammer, nu ben ik helemaal nieuwsgierig. En inderdaad; ze kostten nog geen euro haha dus we zullen zien!

 8. 30 september 2017 / 12:54

  Goed geshopt zeg!! De groene kleur trui is helemaal niet mijn ding, maar vind het wel altijd leuk als anderen het wel goed kunnen hebben.

 9. 30 september 2017 / 13:30

  Wat heerlijk, zo’n shoplog! Prachtige producten en súper leuke kledingstukken. Ben ook helemaal fan van je oorbellen, erg leuk <3
  Liefs!

 10. 30 september 2017 / 14:35

  Wat heb je heerlijk geshopt!
  Vind je outfit voor de bruiloft heel mooi en de oorbellen matchen er perfect bij <3

  • Natascha
   Auteur
   30 september 2017 / 18:46

   Dank je wel Helen! Ze matchen goed he? En niet eens van dezelfde winkel 😉

 11. bychristiana
  1 oktober 2017 / 05:59

  Ah, dat outfitje van S. Oliver is erg leuk zeg, casual maar toch classy. En die oorbellen passen er echt super goed bij zeg! Ik ben vooral benieuwd naar die Balea deo spray!

 12. 1 oktober 2017 / 06:44

  Dol op S.Oliver. Ze hebben hele mooie jurkjes. Het zal dus geen verrassing zijn dat ik je outfit meer dan geslaagd vind! Smaakvol heur!

 13. 1 oktober 2017 / 07:26

  Genieten zeg heerlijk! Ik ben al 2 jaar niet meer geweest zo jammer. Moet snel weer eens gaan en direct een hotel bijboeken.

 14. 1 oktober 2017 / 09:21

  BEn heel benieuwd hoe die kleur groen je staat. Ik vind het wel een gewaagd kleurtje!
  Wat heb je heerlijk ingeslagen zeg! Wat een ervaring he?
  Ik ga het liefst naar Gogh, klein stadje/dorpje en ben ik in een mum klaar. Gisteren was ik er nog.
  De outfit van de bruiloft zal je vast prachtig staan! Plaats je nog een foto?

 15. 1 oktober 2017 / 12:37

  Lekker geshopt zo te zien! Ik ga over een paar weken ook een dagje naar Duitsland en kan niet wachten om naar de DM te gaan!

 16. 3 oktober 2017 / 07:48

  Wat een mooie outfit voor de bruiloft en leuk, zo een aparte kleur! (ik denk dan direct, zou mij dat ook ook staan?)
  De DM is hier ook favoriet, zo ook Muller. Daar hebben ze ook de duurdere merken. Wij zijn toen in Kleve geweest, leuke stad!

 17. 3 oktober 2017 / 11:16

  Oehh wat heb je veel mooie items geshopt! Hoop snel ook weer even langs de DM enz te kunnen gaan x