Favoriete lentegeur | Dolce by Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana Dolce Eau de Parfum (EdP) review

Ben jij net zoals ik gek op bloemige lentegeuren? Lees dan zeker even verder. Ik ontdekte namelijk de heerlijke geur Dolce & Gabbana Dolce en heb er een nieuwe favoriet bij dit voorjaar. Dus natuurlijk laat ik ‘m je zien!

Dolce en Gabbana dolce parfum voor romantische zielen

Als je mij al wat langer volgt dan weet je dat er hier de afgelopen jaren hooguit twee blogposts per jaar over parfums verschenen zijn. Ik ben gewoon nogal honkvast en had wat parfum betreft dus niet zoveel nieuws te melden. Mijn signature geur J’adore van Dior heb ik in meerdere uitvoeringen en die wissel ik af met Chloé Chloé of Chloé Lovestory.

Afgelopen jaar kwam daar een beetje verandering in. Ik zal nooit een beautyblogger met een parfumstash waar je u tegen zegt worden maar mijn parfumcollectie heb ik inmiddels wel aangevuld met een aantal nieuwe pareltjes. Parfums van Jill Sander, Caroline Herrera, Abercombie & Fitch en Intimacy. En sinds kort met Dolce & Gabbana: Dolce. Een fantastische geur die mijn hart gestolen heeft!

Dolce & Gabbana Dolce Eau de Parfum (EdP) review

Dolce & Gabbana Dolce Eau de Parfum (EdP) review

Net zoals al mijn favoriete geuren is Dolce bloemig. Zoals het merk zelf zegt; een geur voor romantische zielen en dat kan ik absoluut beamen. Het parfum is geïnspireerd op de legendarisch edele schoonheid van Sicilië en tuinen met een overvloed aan frisse witte bloemen. Dat zie je dan ook terug in de mooie flacon. Een tikje vintage ogende flacon die is overgoten met een marsepein bloem die doet denken aan de bloemen in de etalages van Siciliaanse banketbakkers.

Dolce by Dolce & Gabbana

Dolce opent met topnoten van neroli en papajabloemen die zoet zijn maar ook verfijnd. Het middelpunt is de volle witte amaryllis, narcis en waterlelie. De basisnoten worden gevormd door sensueel muskus en kasjmier. Dit bij elkaar maakt de geur heel sensueel en vrouwelijk. Aanwezig maar zeker niet overheersend. Een frisse en bloemige geur die perfect past bij het voorjaar. Deze romantische ziel is verliefd!

Dolce & Gabbana Dolce Eau de Parfum (EdP)

Ben jij ook gek op bloemige en frisse geuren? Dan denk ik dat je bijna niet mis kan gaan met deze geur. Of kijk eens naar Dolce Gabbana The Only One of Dolce & Gabbana Dolce Rose.

Mocht één van jullie ervaring hebben met deze geuren dan hoor ik het graag want deze staan nog op mijn parfum wensenlijstje voor de zomer. Bloemige geuren die goed passen bij warm weer.

Ik heb dit product ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 19 april 2021 / 07:00

  Jaaa, deze is heerlijk inderdaad, ik heb hem zelf ook gehad. De flacon is ook zo mooi;-)

 2. 19 april 2021 / 07:38

  Heerlijke geur is dit, zeker voor deze tijd van het jaar. Die van mij is inmiddels bijna op.

 3. 19 april 2021 / 12:56

  Oei de geurnoten klinken wel heel lekker. Heb hem nog niet eerder geroken, toch eens gaan doen.

 4. 23 april 2021 / 06:50

  Alleen dat flesje is al prachtig ! Ik ga deze zeker onthouden. Ik heb dus wel een parfum collectie waar je U tegen zegt dus ik wil ook eens wat gaan opmaken of misschien zelfs weggooien want sommige flesjes staan er al best lang. Wil ook weer eens wat nieuws gaan proberen.