Dove | #wouldyouswitch

Dove #wouldyouswitch

Heb jij de #wouldyouswitch campagne van Dove al gezien? Op televisie en Social media zie je deze nieuwe reclame bijna elke dag wel een keer voorbij komen. Dove vroeg 900 vrouwen wereldwijd om één week lang de anti-transpirant te testen en te vertellen wat ze ervan vonden. Ik was één van hen!

Hoe geloofwaardig zijn reclames?

Ik kijk altijd met veel interesse naar dit soort campagnes en ben meestal vooral heel erg sceptisch. Komt denk ik omdat ik zelf marketingcampagnes bedenk op m’n werk haha. Ik vond het dan ook tof dat ik er nu zelf onderdeel van ben en je oprecht kan vertellen wat ik er van vind.

Mijn ervaringen met Dove anti-transpirant

Dit is by far één van de fijnste deodorants die ik ooit getest heb. En nee ik word niet betaald voor deze blogpost. Hij doet wat ‘ie moet doen, retegoed zelfs. Waar ik normaal gesproken na 24 uur echt wel begin te merken dat het tijd is voor wat verfrissing, merk ik dat bij Dove totaal niet. De Dove anti-transpirant houdt mijn oksels 48 uur écht fris. Zonder tussendoor opnieuw te hoeven spuiten.#wouldyouswitch

Er is één maar. De Dove anti-transpirant bevat aluminiumzouten. Dit zorgt er kort gezegd voor dat je minder zweet. Over het gebruik van aluminium in deodorant is veel discussie. Er zijn wetenschappers die het gebruik van aluminium in deodorant in verband brengen met borstkanker en alzheimer. Andere wetenschappers spreken dit weer tegen. Voor zover ik weet is er geen wetenschappelijk bewijs gevonden dat dit bevestigd. Een jaar of vijf geleden heb ik dan ook besloten aluminiumzouten te vermijden in het kader van better safe than…

Dit is mijn antwoord: #wouldyouswitch

Deze deodorant van Dove heeft mij doen twijfelen over aluminiumzouten, en da’s best knap. Deze anti-transpirant werkt namelijk echt als een tierelier. Als het onveilig zou zijn, dan zou het toch niet in Europa te koop zijn? Ik weet het eerlijk gezegd niet meer. Wat ik wel weet is dat dit product al haar beloften waar maakt. En bovendien verkoopt Dove ook deodorant zonder aluminiumzouten dus voor ieder wat wils. Ik ben om!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Bekijk mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Comments

  1. Femke | LaFemmeFem.nl
    13 maart 2019 / 05:20

    Ik gebruik bijna altijd Dove deo en deze Original vind ik ook nog eens een van de fijnste die er is :-).

  2. 13 maart 2019 / 15:55

    Dove heeft hele fijne deo’s. Ik had er laatst een in peer geur. Ik gebruik ook liever geen deo’s met aluminiumzout, maar ben daar de ene keer wat meer mee bezig dan de andere keer. Ik gebruikte een tijdlang een deo van salt of the earth zonder aluminiumzouten en was daar super enthousiast over en kocht er nog een in een andere geur (vanille/lavendel) en die deed het gewoon stukken minder goed.