Love it! | Vitaliserend gezichtsmasker van Dr. Hauschka

Dr. Hauschka vitaliserend masker review

Onlangs voegde ik het vitaliserend gezichtsmasker van Dr. Hauschka toe aan mijn beautyroutine. In deze review vertel ik je er graag meer over want dit masker is erg fijn voor je huid én perfect voor een ultiem momentje voor jezelf.

Dr. Hauschka vitaliserend masker review

Zoals je weet ben ik gek op mooie huidverzorging en het merk Dr. Hauschka valt daar wat mij betreft absoluut onder. Het merk gebruikt hoofdzakelijke natuurlijke ingrediënten, geselecteerde heilzame planten en gaat uit van de filosofie dat jouw huid haar eigen krachten bezit om zichzelf te verzorgen en te herstellen. Geen overbodige toevoegingen of poespas dus. Het Dr. Hauschka Vitaliserend Masker past precies in dat plaatje, net zoals haar verpakking. Voor deze tube met 30ml inhoud betaal je €32,50.

Dr. Hauschka vitaliserend masker ervaringen

Dit gezichtsmasker bevat allerlei plantextracten zoals kweepeer, wondklaver en kamille. Het heeft dan ook een zuiverend en verfijnend effect, wat het erg geschikt maakt voor de onzuivere huid. Daarnaast zitten er ingrediënten in als jojobaolie, abrikozenpitten en tarwekiemen die je huid helpen om het vochtgehalte op peil te houden. Wat me in de ingrediëntenlijst wel opviel is dat er harde alcohol in verwerkt is en natuurlijk parfum.

Het Dr. Hauschka vitaliserend masker heeft een milde maar fijne en ontspannende geur. Perfect passend bij een rustgevend momentje voor mezelf. De crème smeert makkelijk uit en trekt snel in, alsof je je dagcrème aanbrengt.

Vitaliserend gezichtsmasker van Dr. Hauschka review

Ik vind het heerlijk om dit masker in de avond aan te brengen en het dan wat langer dan eigenlijk de bedoeling is in te laten trekken. Als ik dan naar bed ga is het masker bijna helemaal ingetrokken en voelt mijn huid heerlijk zacht aan en na een paar keer leken mijn poriën ook minder zichtbaar.

Dit masker is ook ideaal te combineren met andere maskers van het merk. Dr. Hauschka verkoopt namelijk ook kalmerende, reinigende, verstevigende en hydraterende maskers. Inmiddels heb ik er nog twee besteld, zodat kan afwisselen en mijn huid precies kan geven wat het nodig heeft. Ik ben fan!

gezichtsmasker revitaliserend

Heb jij ervaring met producten van Dr. Hauschka?

*

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 11 december 2021 / 22:37

  Ik heb wel eens wat van Dr. Hauschka gehad, een heel kruidig geurende lijn. Best fijne producten, leuk om er weer eens wat over te lezen!

 2. 12 december 2021 / 08:27

  Dr. Hauschka heeft zulke fijne producten. Ik heb er heel wat versleten in de tijd dat ik nog wel eens met ze samenwerkte . Dit masker zat in een introductie setje dat ik toen had, maar is alweer een paar jaar geleden en weet niet meer wat ik ervan vond. Waarschijnlijk ook fijn, maar kan dat even niet meer herinneren. Ik gebruik nu nog steeds hun bronzing fluid (heeft ook die typische krudige Dr.Hauschka geur), laatst nog een nieuwe van besteld tijdens een Black Friday actie.

 3. 13 december 2021 / 08:51

  Ik vind de producten van Dr. Hauschka qua samenstelling vaak wel goed, maar ik ben niet altijd heel dol op de geuren. Deze klinkt in ieder geval goed, ook gezien het feit dat dit masker juist mild ruikt.

  • Natascha
   Auteur
   18 december 2021 / 18:56

   Ik snap wel wat je bedoelt, het is vaak wat aards. Dat is deze ook maar absoluut niet heftig. Ik vind ‘m zelfs wel lekker!

 4. 14 december 2021 / 16:50

  Ik ken het merk wel, maar ik heb er verder geen ervaring mee. Het klinkt wel erg goed. Ik laat een masker vaak ook veel langer zitten dan de bedoeling is.