Draag jij ook altijd hetzelfde?

Draag jij ook altijd hetzelfde?

Ik heb een kast vol met kleding, met toffe en bijzondere items en toch loop ik altijd in dezelfde (basic) kleding. Herken je dat? Soms is het best lekker om alles uit de kast te trekken en uit je comfortzone te komen. Daarom vandaag 5 kledingstukken die ik harstikke tof vind maar eigenlijk nooit draag. Hoe zit dat bij jou?

Leren broek

De broeken in mijn kast zijn van denim, linnen of katoen. Een leren broek hangt niet in mijn kast, terwijl ‘ie juist harstikke populair is. Je moet het even durven, en ik kan me voorstellen dat als je ‘m eenmaal aan hebt, je je er geweldig in voelt. Leuk met een basic top en eenvoudige veterschoen of mocassin. Simpel maar toch stoer. In de zomermaanden vind ik een leren broek echt veel te warm maar zou ik het in het najaar eens proberen? Ik vind het wel super tof staan altijd.

Badpak combineren met je gewone outfit

Of het dragen van een badpak alleen bedoeld is voor het strand? Zeker niet! Je kunt badpakken namelijk ook stylen met een alledaagse outfit, ik zie het de laatste weken overal voorbij komen. Draag er bijvoorbeeld een korte spijkerbroek bij en een paar sneakers onder voor een stoere look. Of ik me er ooit comfortabel genoeg bij zou voelen weet ik niet maar je vormen komen mooi uit in een badpak. Ik denk dat ik dit aankomende zomer eens gewoon ga doen! Oké niet naar kantoor misschien maar thuis zeker wel.

De jumpsuit

De jumpsuit is ook zo’n item dat ik niet snel draag en volgens mij ben ik niet de enige. Ik vind het gewoon zo’n onhandig kledingstuk! Even naar de wc gaan duurt een eeuwigheid omdat je alles uit moet doen. Zonde eigenlijk want met een unieke jumpsuit kun je een enorm statement maken. Zo’n eendelig pak heeft dezelfde sierlijke uitstraling als een jurk, maar valt toch net dat beetje meer op.

Pak voor vrouwen

Een pak voor mannen? Onzin! Instant klasse en stijl, ik vind het prachtig. Onlangs zag ik Mascha van Beautygloss nog op de cover van een magazine in een paars pak en kon alleen maar denken: ”wat een powervrouw”. Toen ik nog op de middelbare school zat, droeg ik als 16 jarig meisje regelmatig een pak. Tegenwoordig niet meer en dat is eigenlijk best zonde. Wil je helemaal on trend? Een oversized pak is momenteel helemaal hip. Zeker als je ook nog eens kiest voor een pantalon en blazer in een felle kleur, zoals groen of rood. Zo kan niemand meer om jou heen.

Een statement jas

Last but not least: ik trek altijd weer een vrij eenvoudige jas aan. Zwart of beige, welk seizoen het ook is. Herken je dat? Een unieke jas, met een toffe kleur, print of pasvorm blijft uiteindelijk altijd in mijn kast hangen terwijl je er eigenlijk elke outfit mee af maakt.

Dit artikel is ontstaan uit een samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. Jolanda Janssen
    15 juni 2021 / 12:28

    ZO herkenbaar!! Je kunt mij uittekenen in een korte jeans met effen shirtje.

  2. Glamview.nl
    24 juni 2021 / 08:59

    Ik draag wel vaak het zelfde als het gaat om dagelijkse outfits, soms grijp ik naar een andere. Zo heb ik een nieuwe pak met zwart, met witte blokken die echt eens wat anders brengt.