Unboxing van mijn echte post is cool 4.0 pakje

Unboxing van mijn echte post is cool 4.0 pakje

Gisteren was het dan zover: ik mocht mijn echte post is cool pakje uitpakken. Wiehoe! Eindelijk hoefde ik mijn nieuwsgierigheid niet meer te bedwingen en vandaag laat ik je zien wat ik allemaal ontving. Kijk je mee?

Echte post is cool

Allereerst wil ik graag alle credits geven aan de dames van Northflix en Monsieur Mango. Zij organiseerden de afgelopen weken voor de vierde keer het project Echte post is cool. Een idee dat al een tijdje geleden ontstaan is en wat volgens mij een beetje uit de hand gelopen is hihi. Het idee is dat je voor een onbekend iemand een pakje samenstelt en dat opstuurt, want echte post is cool! De eerste drie keer was ik elke keer te laat met inschrijven, zo populair is Epic. Maar gelukkig zat ik er deze keer bij!
echte post is cool 4.0

Geven is zó leuk!

De afgelopen weken heb ik geshopt voor Loes. Loes is een creatieve dame en ik vond het best lastig om voor haar cadeautjes uit te zoeken. Ik ben namelijk helemaal niet zo creatief hihi. Gelukkig had Loes lekker veel over zichzelf verteld en na een paar keer de stad in te zijn geweest heb ik volgens mij een mooi pakje samengesteld.

Mijn echte post is cool

Iemand een cadeautje geven waar je veel tijd in hebt gestoken vind ik fantastisch. Maar eerlijk is eerlijk; zelf leuke post krijgen is ook super hihi! Annette heeft voor mij een pakje samengesteld waar ik enorm blij van werd. Een mooie roze sjaal (die super bij m’n roze allstars past), oorbelletjes, bodylotion, badzout en een coffeescrub. Toevallig had ik deze al (overmorgen komt de review online samen met andere producten van dit natuurlijke merk). Dat is trouwens helemaal niet erg hoor want Jarno en ik zijn groot fan! Die komt dus wel op. En de Milka? Die komt niet op, die is al op hihi.
echte post is cool 4.0

Een extra pakje van Therme

Dat het project echte post is cool een beetje uit de hand is gelopen blijkt denk ik wel uit het feit dat ALLE 100 deelnemers een extra pakje ontvingen. De twee dames hadden geregeld dat een aantal bedrijven (zomaar, uit aardigheid!) een cadeautje toestuurden. Ik ontving een heerlijk pakket van Therme met daarin drie producten uit de nieuwe Dutch Glory lijn. Ik liet je de doucheschuim een paar weken geleden al zien, en nu heb ik dus een back-up én een bodycream en bodyscrub. yum! Dank jullie wel lieve mensen van Therme!
echte post is cool 4.0

Sowieso iedereen bedankt voor het organiseren en deelnemen aan het project echte post is cool. Ik vond het super leuk om mee te doen en hoop dat er snel een versie 5.0 komt! Dan doe ik namelijk weer graag mee.

Share:

23 Reacties

 1. 19 maart 2017 / 06:44

  Wat een heerlijke kadootjes heb je gekregen, super leuk!

 2. 19 maart 2017 / 06:54

  Oh wat een leuke cadeautjes heb je gekregen!

 3. 19 maart 2017 / 08:56

  Leuke cadeautjes zeg!! Jij bent ook goed verwend geworden zo te zien

 4. 19 maart 2017 / 09:13

  Wat heerlijk is het toch om uit te pakken en verrast te zijn hoe iemand haar best gedaan heeft voor jou! Jouw extra pakket is ook al zo leuk!

 5. 19 maart 2017 / 09:53

  Aahhh ik was helaas ook te laat! Superbalen, het lijkt me namelijk erg leuk. Heel toffe dingen heb je ook gekregen zeg! Die Milka ziet er ook zooooo goed uit… Malou x

 6. 19 maart 2017 / 10:18

  Wat een leuk pakketje! Ook gaaf dat andere bedrijven er nog wat extra’s bij doen 🙂

 7. 19 maart 2017 / 10:28

  Wat een leuk pakketje! De producten van Therme lijken me ook heerlijk. xx

 8. 19 maart 2017 / 11:26

  Hahaha, de Milka is al op. Dat begrijp ik wel. Heerlijk verwend zie ik 🙂

 9. 19 maart 2017 / 13:50

  Die milkareep is ook zo lekker! Ik snap dat hij al op is 🙂 Mooi

  • 19 maart 2017 / 13:51

   Ik was te snel 🙂 Mooi pakketje wilde ik nog zeggen! Ik was deze keer te laat. Ik hoop er de volgende keer op tijd bij te zijn.

 10. 19 maart 2017 / 16:10

  Deze Milka variant heb ik zelf ook nog niet geproefd ga ik zeker doen en ik ben blij dat je de sjaal ook leuk vond stond zo te dubben voor het schap 🙂 Ja de koffiescrub vond ik zelf ook heel lekker, grappig dat je die ook al had gekregen maar veel plezier ermee.

 11. 19 maart 2017 / 17:07

  Fijne cadeautjes heb je gehad! Die coffee scrub is ontzettend fijn, die kan je maar beter dubbel hebben. Ik hoop dat er snel weer een nieuwe Epic komt.

 12. 19 maart 2017 / 18:30

  Allemaal hele bruikbare en leuke items. Is de chocolade al op, hihi? Die producten van Therme zien er ook goed uit!

 13. 19 maart 2017 / 23:17

  Heel tof! Ik las hier online al het een en ander over 🙂

 14. 20 maart 2017 / 09:44

  Heel erg tof, volgende keer ben ik er bij! Het moet gewoon 😉

 15. 20 maart 2017 / 11:34

  Wat heb je leuke spulletjes gekregen! Die coffeescrub wil ik toch ook wel eens proberen

 16. 20 maart 2017 / 15:37

  Alleen al als ik chocolade zie word ik al spontaan vrolijk! ziet er goed uit en leuke spulletjes

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.