#Echtepostiscool | Ik deed weer mee!

EPIC6

Afgelopen zaterdag was het weer zo ver, hét uitpakmoment van Echte Post Is Cool. Ik deed deze keer ook weer mee en unbox vandaag mijn pakketje voor je. I am so spoiled!

Echte post is cool editie nummer 6

EPIC, of te wel Echte Post Is Cool vind ik zó’n leuk initiatief! Bedacht door de lieve dames van Northflix en Monsieur Mango omdat zij vonden dat echte post gewoon cool is. Wie krijgt er tegenwoordig nog zomaar echte post van een vriend of vriendin? Sinds zaterdag is de zesde editie een feit en met ongeveer 100 deelnemers is het een hele happening.

Ik mocht voor de derde keer meedoen en deze keer een pakketje shoppen voor lieve Nina van SimplySpecial. Wat ik voor haar heb gekocht zie je als je haar Instagram account bekijkt maar ik kan je vast verklappen dat ik het verrekte lastig vond. Nina maakt onwijs mooie foto’s en wilde graag iets wat ze hiervoor kan gebruiken. Maar wat geef je iemand die véél beter hierin is dan jij haha? Gelukkig volg ik Nina al lang en met die info ben ik gaan shoppen. Of het gelukt is? I hope so!

Echte post Is Cool unboxing

Hoe leuk het ook is om cadeautjes aan een ander te geven, zelf echte post krijgen is natuurlijk minstens zo leuk. Het idee dat iemand moeite voor je doet en er werk van maakt blijf ik bijzonder vinden. Toen ik terug kwam uit Moskou stond er al een pakketje op mij te wachten. Ik hoefde deze editie dus maar één dag mijn nieuwsgierigheid te bedwingen haha.

#EPICPretty! Het allereerste wat ik deed was het kaartje lezen dat erbij zat. Hoe tof, Chelsey van Life as Chelsey was mijn EPIC6 maatje! We volgen elkaar al een tijdje op Instagram dus ik wist direct dat het goed zat haha. Alleen de tekst op het kaartje sprak me al heel erg aan, the secret of being pretty is happiness. So true! echte post is coolEn ja hoor, de inhoud was ook zeker een goede match! Ik relax veel te weinig dus met deze Cosmopolitan komt daar zeker verandering in. Zeker omdat in deze editie een artikel over de zin of onzin van beautytrends staat.
echte post is cool 6Wat hoort er nog meer bij me time? Juist, chocolade! Een reep Tony Chocolony om op te eten, een chocolate passion douchegel en een fantastische bronzer en highlighter in chocoladestijl.
Meedoen met echte post is cool

Ik riep hier nog geen twee weken geleden dat er één make-up product was waarvan ik nooit genoeg heb; highlighters! En het toeval wil dat ik ook nét deze week op zoek wilde gaan naar een fijne, lichte, matte bronzer. Hoe wist je dat Chelsey? Hier ben ik echt enorm blij mee.

#echtepostiscool

Dank je wel lieve Chelsey voor deze verwennerij. Super leuk dat ik ook deze keer weer mee mocht doen met Echte Post Is Cool. Ik verheug me nu al op de volgende editie, dan wil ik zeker weer meedoen. Jij ook?

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties

 1. 25 april 2018 / 05:45

  Wat een mooi pakje met een hoog chocolade-gehalte. Heerlijk om uit te pakken en om op te eten;-)

 2. 25 april 2018 / 07:17

  Wat een leuke items! De highlighter vind ik het leukste (:

 3. 25 april 2018 / 11:14

  Leuk, ik deed ook mee maar weet niet of ik het nog een keer zou doen. Degene waar ik iets voor gekocht heb heeft niet eens laten weten dat ze iets ontvangen heeft uberhaupt. Maar Chelsey heeft zeker d’r best gedaan voor jou! x

 4. 25 april 2018 / 14:50

  Ik weet elke keer pas dat EPIC was als ik alle blogs erover voorbij zie komen! Ik wil graag eens meedoen, leuk pakketje heb je gekregen!

 5. 25 april 2018 / 16:39

  Wat een heerlijk pakketje, ik deed helaas wegens tijdgebrek niet mee maar heb wel genoten van alle posts

 6. 25 april 2018 / 17:25

  Super leuk pakket heb je gekregen van Chelsey! Ik was zelf vergeten op tijd in te schrijven Volgende keer weer!

 7. 25 april 2018 / 19:46

  Super dat je er blij mee bent! Dan is mijn missie ook geslaagd natuurlijk. Ik heb dat bronzer palette toen ook voor mezelf gekocht (couldn’t resist haha) en vind hem zo mooi! <3

 8. 25 april 2018 / 19:59

  Super leuk! Ik zie bij iedereen nu de unboxingen van deze Echte post is cool. Zo’n gaaf concept!
  Jij hebt echt heerlijke spulletjes gekregen 🙂

 9. 26 april 2018 / 18:18

  Oooooooh die highlighter! Bofbips! Echt, het was weer een feestje!