Een kijkje in mijn kast: Blazers

Een kijkje in mijn kast: Blazers

Een blazer is een item dat iedere vrouw in haar kast zou moeten hebben! En deze shopaholic heeft er wel meer dan één. Ik draag mijn blazers vrijwel elke dag. Op chique naar kantoor maar ook in mijn vrije tijd. Het geeft een sportieve outfit nét even een meer classy look. Vandaag is het weer tijd voor een nieuw kijkje in mijn kast; ik laat je graag mijn blazers zien.
Blazers

Neutrale wittinten

Neutrale blazers draag ik in het voorjaar minstens een paar keer per week. Van wit tot aan beige; I like them! De voorste witte blazer liet ik je laatst al zien in een outfit of the day; dit is mijn nieuwe favoriet van Steps! De pasvorm is geweldig, je ziet er alleen wel alles op.
Witte blazers

Het tweede colbert is meer beige en daardoor véél minder besmettelijk. Ik bestelde deze vorig jaar bij Sans-Online en is heerlijk zacht. Het derde exemplaar komt bij H&M vandaan en kocht ik een jaar of drie geleden. Hij zit iets minder lekker maar staat erg leuk met een beige top eronder.
Blazers

Colorexplosion

Dan héél wat anders. Deze twee blazers zijn super opvallend en draag ik daarom wat minder vaak. Maar wat wordt ik er vrolijk van elke keer als ik ze zie! Het voorste exemplaar kocht ik bij Miss Etam en heb je recent al in een outfit post kunnen zien. Bedankt nog voor jullie lieve comments hierop!
blazers

De tweede blazer kocht ik twee jaar geleden en maakt me nog steeds heel vrolijk. Het jasje geeft me echt het Ibiza gevoel en hij zit heerlijk door de joggingstof. Een goede aankoop dus!
blazers

ColorBlock

Effe, fel gekleurde blazers? Yes, die heb ik ook! Ik vind het leuk om felgekleurde blazers te dragen op een zwarte, neutrale jeans of rok. Stiekem vind ik het dan ook leuk om een ander detail van mijn outfit op de blazer af te stemmen, of juist een compleet tegenovergestelde kleur te gebruiken.
Blazers

Deze twee blazers hangen al een hele tijd in mijn kast en komen beiden van H&M. Het gele colbertje heb ik lang niet gedragen, maar komend seizoen is geel weer helemaal in, reden dus om hem weer uit de kast te halen.
Blazers

De oud roze blazer hangt niet voor niets al zo lang in mijn kast. Aan de achterkant is deze namelijk vast te maken met een lint. Hierdoor kan je het jasje wat groter en kleiner maken. Handig voor als je een beetje met je gewicht schommelt.
Blazers

Tot slot draag ik deze felgekleurde blazers ook veel. Het rode exemplaar kocht ik afgelopen jaar bij WE en het roze exemplaar is alweer van een oudere collectie van H&M.
blazers

Neutrale donkere kleuren

Deze blazers zijn een stuk neutraler. Donkergroen, grijs en blauw. Terwijl ik dit artikel maakte bedacht ik me dat ik het blauwe colbert al twee jaar niet gedragen heb. En dat is de stelregel die ik hanteer bij het opruimen van mijn kasten. Twee jaar niet gedragen? Waarom? Hij zit niet mooi. Ok, dan gaat hij weg!
Blazers

De groene blazer kocht ik een paar maanden geleden bij Costes en de grijze variant bij Forever21. Deze draag ik wel graag en zitten heerlijk!
Blazers

Black

Tot slot mag de zwarte blazer natuurlijk in geen enkele kledingkast ontbreken. Ik denk dat dit toch wel de blazers zijn die ik over een gemiddeld jaar genomen het meest draag. Het voorste exemplaar liet ik je onlangs al zien, in een shoplog van H&M. Het achterste colbert is ook van H&M. De mouwen zijn driekwart en het model is wat korter. Deze draag ik graag over een jurkje.
blazer

Organize!

Tot slot heb ik deze grote opruim actie afgesloten met het zoeken van bijpassende shirts. Ik pakte verschillende shirts en mixte en matchte erop los. Zo pakte ik een paarse blouse en hing deze onder de gele blazer. Ideaal want zo draag je nog eens wat anders én kun je s’ochtends makkelijk een combinatie uit je kast pakken! De eerst volgende keer dat ik roep dat ik niets heb om aan te trekken, wijs me dan hierop 😉
blazer

Volg:
Share:

13 Reacties

 1. 7 april 2015 / 06:56

  Oh wauw, wat heb je er veel! Ik ben zelf echt gek op witte blazers, so pretty! <3

 2. Sanae
  7 april 2015 / 08:53

  Wat heb jij veel blazers! Super leuke ook!

 3. 7 april 2015 / 09:30

  Wauw, wat heb jij super veel blazers! Er zitten een aantal ontzettend mooie tussen <3

 4. 7 april 2015 / 13:04

  Wat een mooie foto’s!! Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik maar eens wat meer blazertjes moet gaan kopen haha. Wat een mooie heb je er tussen zitten. Ik hou wel van die blazers met verschillende kleurtjes, maar ook de donkergroene is gaaf! X

 5. Manon
  7 april 2015 / 15:18

  Wauw wat heb je veel leuke jasjes!

 6. 8 april 2015 / 11:48

  Wat een prachtige blazers! Met name de Color Block. Leuk om te zien dat je er zoveel hebt. Ik draag nooit een blazer. Om de één of andere reden voel ik me er niet zo prettig in.

 7. 8 april 2015 / 15:30

  dit soort blazers kan je nooit genoeg hebben en eindeloos combineren liefs

 8. 8 april 2015 / 17:06

  Ik ben een hele tijd gek geweest op blazers maar nu draag ik ze eigenlijk nog amper en ik heb er ook heel wat weg gedaan. Zonde eigenlijk want nu vind ik ze weer leuk haha! Ik aas nu op een wit exemplaar van Mango 😉

 9. 11 april 2015 / 17:15

  Wow, wat een mooie blazer collectie heb je zeg! Ik ben ook echt dol op blazers! 😀 Vooral in de lente en zomer draag ik ze erg graag.

 10. 19 april 2015 / 09:52

  Ah wat een zalige collectie heb jij! Super tof,ik ga nooit bij Steps kijken maar nu ik die witte blazer heb gezien ga ik weer eens een bezoekje wagen! Leuke blog, mooie foto’s en leuk sfeertje trwns! Liefs Floortje

 11. Pingback: BeautyOpinie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *