Een kijkje in mijn kast: favoriete oorbellen

Een kijkje in mijn kast: favoriete oorbellen

Vandaag geef ik je weer de kans om ongegeneerd in mijn kast rond te kijken. Ik doe dit zelf namelijk héél erg graag bij mijn vriendinnen, dus daarom mag jij vandaag bij mij gluren. Eerder liet ik je al mijn kettingen, schoenen en blazers zien, vandaag is het de beurt aan mijn favoriete oorbellen. Kijk je mee?
Oorbellen

Dit zijn mijn nieuwste aanwinsten van V&D. Ik draag steeds minder uitgesproken oorbellen. Een paar jaar geleden droeg ik het liefst zo groot en opvallend mogelijke oorbellen maar de laatste tijd denk ik daar heel anders over. Dit paar vond ik een goede match: ze zijn neutraal maar net even wat anders.
DSC05244

Mijn favoriete vorm oorbellen is denk ik toch wel de driehoek. Ze laten je gezicht zo lekker slank lijken 😉 Het zwarte paar kocht ik een tijd geleden bij Primark, de andere twee komen van WE. Een winkel die niet misschien in je opkomt als je nieuwe sieraden wilt kopen, maar wel een serieuze aanrader is! Ik ben groot fan van WE sieraden en ze zijn ook nog eens harstikke betaalbaar.
DSC05253

Net zoals deze oorbellen van WE. Ik vind ze zó leuk! Een paar jaar geleden kocht ik ze al, en toen ik 1 oorbel kwijt was, was ik dan ook heel blij dat ze afgelopen jaar weer te koop waren bij WE. Nu heb ik er drie, dus ik kan er nog één kwijt raken 😉
DSC05258

En hoe leuk zijn deze oorbellen met veertjes? Ik kocht ze bij Miss Etam, serieus; ik had nooit verwacht dat ze daar zulke leuke sieraden hadden! En voor deze oorbellen betaalde ik slechts 2 euro. Ik draag ze niet heel vaak, maar dat moet ik serieus eens vaker doen.
DSC05267

Of deze klassieke zwarte oorbellen met gouden details?
DSC05269

Deze houten exemplaren zijn favoriet omdat één van mijn beste vriendinnen ze ooit voor me meenam uit Curaçao. Daarom zijn ze erg speciaal voor me.
DSC05254

Deze nam ik ooit mee voor mijn zusje toen ik op vakantie was in Venetië. Ik heb geen idee hoe, maar ze zijn toch echt in mijn kast beland haha. DSC05261

Naar kantoor draag ik vaak knopjes, omdat ik dit toch het meest zakelijk vind. De kleine gouden knopjes draag ik sinds kort weer in het tweede gaatje, dat ik járen geleden liet schieten. Een hele tijd was het namelijk helemaal ‘in’ om twee oorbellen in één oor te dragen. Een paar weken geleden heb ik de gaatjes gewoon weer doorgeprikt *auw!* en nu draag ik ze dus weer!
DSC05264

Maar het allermeest, draag ik toch mijn pareloorbellen. Ik heb ze in knopjes, hangers, groot en klein. Dit is toch wel een beetje mijn signature look!
DSC05266

Draag jij vaak oorbellen? Houd jij net zoals ik van rustige oorbellen, of pak jij liever flink uit?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Comments

 1. Sanae
  10 september 2015 / 09:09

  Stuk voor stuk prachtig!

 2. 10 september 2015 / 11:07

  Er zitten er echt een paar super leuke bij! Ikzelf ben niet zo van de pareltjes, maar die driehoek oorbellen vind ik echt super!

 3. Manon
  10 september 2015 / 12:54

  Je hebt hele leuke oorbellen!

 4. 10 september 2015 / 17:39

  owwww wat een leuke oorbellen, zelf ben ik gek op oorbellen, en eigenlijk geld voor mij persoonlijk hoe opvallender hoe beter…helaas kan ik ze maar heel kort dragen, op de een of andere manier krijg ik altijd bloemkooloren van oorbellen (ook van echt goud, zilver en nikkelvrij)…
  ik vind het heel erg jammer, maar ja, doe je niets aan ….dus heel kort, maar lekker opvallend…

  • 12 september 2015 / 07:44

   Wat vervelend dat je daar zo’n last van krijgt joh, zelfs bij echt goud! Dan maar zonder 😉 ook niets mis mee