Een kijkje in mijn kast: zomerschoenen

Een kijkje in mijn kast: zomerschoenen

Heeft een vrouw ooit genoeg schoenen? Stiekem is mijn antwoord hierop: Nee! Ik ruimde afgelopen weekend mijn kast op; en vond het tijd om de hoge winterlaarzen weer op te bergen. Alle pumps en sneakers toverde ik tevoorschijn, en versleten schoenen deed ik weg. Al met al moet ik eerlijk zeggen dat er nog een behoorlijke collectie overbleef dus vandaag geef ik je weer een kijkje in mijn kast. Tijd voor zomerschoenen!
DSC02155

Laat ik beginnen met mijn nieuwste aanwinsten. Twee paar loafers kocht ik vorige week; tijdens een kortingsactie bij Schuurman schoenen. Het zijn niet de meest sexy schoenen, mijn vriend heeft zelfs tijd lang geroepen dat ik deze ‘oma’ schoenen echt niet mocht kopen. Maar ze lopen zó fijn, en zijn perfect om naar kantoor te dragen. Op dagen dat ik snel overal heen moet rennen en sneakers not done zijn.
DSC02127

Ik had nog twee kortingsbonnen liggen en betaalde daardoor nog geen 15 euro per paar. De eeuwige twijfelaar in mij kon niet kiezen, dus moést ik ze wel allebei kopen. En natuurlijk had ik geld bespaard vanwege de kortingsbonnen 😉
DSC02125

Op dagen dat ik niet de hele dag heen en weer hoef te rennen draag ik het liefst mijn hoge hakken. Misschien geen zomerse kleuren, maar een paar neutrale pumps moet elke vrouw in haar kast hebben.
DSC02112

Vooral mijn zwarte pumps draag ik veel. Het linker paar kocht ik een paar maanden geleden bij Le Ballon. Ik vind ze prachtig, alleen suède wordt altijd zo snel vies. Leren pumps gaan toch net even wat langer mee.
DSC02078

Deze pumps zijn stukken fleuriger. Het roze en blauwe paar zijn van H&M. Ik moet eerlijk zeggen dat ik verrast was over de kwaliteit. Ze lopen namelijk heerlijk! Volgens mij zijn deze pumps nog steeds te koop (dan wel in een andere kleur) en ik kan ze je zeker aanraden.
DSC02110

Natuurlijk mogen sneakers niet ontbreken in dit artikel. Het mooiste sneakermerk vind ik nog steeds Allstars. Tijdloze sneakers die overal bij staan. Het zwarte paar is niet van Converse maar kocht ik twee jaar geleden bij H&M voor slechts 5 euro. En ze lopen nog lekker ook!
DSC02107

Mijn Nike’s heb ik een paar weken geleden al uit de kast gehaald; want joh, wat lopen deze kicks lekker! Mijn zwarte Roshe Run’s draag ik veel onder kokerrokjes en mijn Internationalists zijn serieus de fijnste schoenen ever.
DSC02129

De oranje Lunarglides draag ik in de sportschool, inclusief matchend topje 😉 Deze hebben inmiddels al heel wat workouts doorstaan.
DSC02130

Tot slot de échte zomerschoenen. Voor nu zijn ze nog veel te koud, ik hoop dat de temperaturen snel gaan stijgen zodat ik mijn open schoenen weer aan kan.
DSC02141

Deze hoge rakkers van Clarks hebben een speciaal voetbed waardoor je minder last hebt van het ‘doorglijden’ in je open schoenen. Ik geloof dat dit de duurste zomerschoenen zijn die ik heb. Ik kocht ze twee jaar geleden en ben nog steeds in love!
DSC02138

Dit paar is nóg hoger en kocht ik ooit in een idyllisch winkeltje in Italië. Ik draag ze hooguit een paar keer per jaar want na een uur zijn zere voeten gegarandeerd. Ik vind ze alleen zó mooi dat ik ze nog niet weg kon doen. Als ik ze dit jaar weer niet of bijna niet heb gedragen, geef ik ze weg. Beloofd!
DSC02137

Deze slippers sluiten het rijtje af; het ultieme zomergevoel! Ik wou dat ik het hele jaar door op slippers kon lopen!
DSC02142

Het linker jaar kocht ik afgelopen jaar bij Manfield, voor ongeveer 60 euro. Veel geld voor een paar ‘slippers’ maar ze zijn van echt leer, lopen heerlijk en gaan lang mee. Het rechter paar kocht ik vorig jaar op de Hippiemarkt in Amsterdam. Hoewel ik ze nog steeds mooi vind, irriteer ik me aan de zwarte plekken. Die zaten er na 1 dag al op, terwijl het echt leer is. Scheelt dat je het niet ziet als je ze aan hebt;)
DSC02143

Al met al blijven er toch nog 19 paar schoenen over. Laarzen niet meegeteld. Valt best mee toch!? Hoeveel paar schoenen heb jij in de kast staan?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Comments

 1. Sanae
  26 maart 2015 / 08:27

  Aaah je hebt super leuke schoenen! En je ‘oma’ loafers zijn heel leuk haha

 2. 26 maart 2015 / 08:32

  Die sandaaltjes vind ik heel leuk en hoe kan je vriend het nou oma schoenen vinden?! Ik vind ze juist echt super leuk! Leuke kleuren ook vind ik 🙂

 3. 26 maart 2015 / 09:09

  Wauw, je hebt een schoenen verzameling om u tegen te zeggen! Er zitten hele mooie en jaloersmakende exemplaren tussen <3 Vooral de loafers lijken mij perfect voor de zomer!

 4. Esther
  26 maart 2015 / 10:13

  Ah mooie collectie heb je al<3 Ik ben dol op sneakers maar de loafers vind ik ook zo ontzettend leuk!

 5. Manon
  26 maart 2015 / 16:16

  Je hebt echt hele leuke schoenen!

 6. 27 maart 2015 / 09:57

  Wat een leuke schoenen heb je! Neutrale, maar ook kleurrijk. 🙂

 7. 27 maart 2015 / 18:50

  De loafers zijn lekker basic, maar zeker geen opoe schoenen…
  dan hadden er namelijk van die kleine gaatjes in gezeten aan de voorkant en een gouden gespje bovenop gehad… ( knipoog)

 8. 29 maart 2015 / 09:56

  Wat een mooie schoenencollectie heb je! Ik heb denk ik ongeveer net zoveel paar als dat jij hebt..

 9. 5 april 2015 / 12:33

  Wow, mooie schoenencollectie heb jij zeg! Ik heb er zelf niet zo veel :D, ik slijt ze altijd heel erg snel haha.