Een ontspannende pedicure en manicure behandeling bij mij thuis

Een ontspannende pedicure en manicure behandeling bij mij thuis

Misschien heb je het al gezien op Instagram; vorige week kreeg ik een pedicure en manicure behandeling aan huis! Een heerlijk relax momentje. Vandaag vertel ik je er meer over. Kijk je mee?

Open schoenen = verzorgde voeten!

Een tijdje geleden kreeg ik een bericht van de eigenaar van Beautilina met de vraag of zij mij een relaxmomentje mochten aanbieden. Een pedicure en manicure behandeling, yeah! Zo net voor de vakantie leek me dat heerlijk. Ik vind het MEGA belangrijk dat mijn voeten er netjes verzorgd uitzien als ik open schoenen draag. Van mij mag dat wel voor iedereen verplicht worden haha, ik gruwel echt van onverzorgde voeten.

Beautybehandelingen bij je thuis

De lieve Amsterdamse Catalina en haar zoon geven met hun bedrijf Beautilina beautybehandelingen aan huis. Dit idee is ontstaan doordat Catalina al 30 jaar nagelstylist is, én anderen opleidt. Ze merkte dat veel stylisten moeite hadden met het vinden van hun eigen klanten en om hen te helpen is ze met haar zoon een bedrijf begonnen waarmee ze ouderen, moeders en werkende vrouwen beautybehandelingen aan huis bezorgen. In de toekomst in heel Nederland, nu vooral in de buurt van Amsterdam.

Pedicure behandeling

Onze relaxmiddag begon met een pedicure behandeling. Dat betekent eelt verwijderen, nagels netjes gevijld en in mijn geval een French pedicure. De nagellak die hier voor gebruikt werd is van het merk Masglo. Ik had er nog nooit van gehoord en dat bleek niet zo heel gek. Het merk komt namelijk uit Zuid-Amerika en is daar héél groot. Ik hoop dat het merk snel bekender wordt in Europa want het is zeker de moeite waard! Ik heb een basecoat en een topcoat ontvangen en vind die super fijn! De producten bevatten mooie ingrediënten, geen schadelijke chemicaliën. In de basecoat zit bijvoorbeeld tijm.

Ik vind dit toch wel het allermooiste dat er is hoor, super chique en verzorgd. En check die fancy slippers!

Manicure behandeling en nagelverlenging

Naast een ontspannende pedicurebehandeling kreeg ik een nagelverlenging met gel. Iets minder ontspannend haha want met ruim 2 uur was het best een lange zit. Mijn nagels werden grondig schoongemaakt, verlengd met een tip en vervolgens laagje voor laagje ingevuld met gel. Ik heb jaren geleden ook al gelnagels gehad en weet dat er best veel verschil zit tussen de kwaliteit van gelnagels. Catalina hield mijn eigen nagels gelukkig goed in de gaten, zorgde ervoor dat ze niet te ver vijlde en maakte de vorm precies zoals ik het wilde.

Wel lastig kiezen hoor, want welke kleur wil je de komende vier weken op je nagels? Wie mij een beetje kent is vast niet verbaasd; ik koos voor classic red.


Catalina, onwijs bedankt voor je fijne behandelingen, gezelligheid en hartelijkheid. Jullie hebben mij een ontspannende middag bezorgd en zijn onwijs goed in jullie vak. Ook vind ik het prachtig dat jullie regelmatig vrijwillig bij ouderen langsgaan om hen een manicure behandeling te geven. Door alle bezuinigingen krijgen zij vaak niet deze verzorging en bovendien is het een gezellig sociaal contact. Dat vond ik toch wel het vermelden waard. En mijn handen en voeten gaan verzorgd de zomer in, fijn!

Wil je zelf een behandeling aan huis en woon je in de regio Amsterdam? Bezoekers van BeautyOpinie krijgen 20% korting op hun eerste behandeling via deze link.

Gun jij jezelf wel eens een pedicure of manicure behandeling? En zou je dat ook graag bij jou thuis doen?

Deze behandeling is mij aangeboden door Beautilina. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties

 1. 12 juni 2018 / 04:37

  Wat een heerlijkheid om dit aan huis te krijgen. Je nagels zien er super uit!

 2. 12 juni 2018 / 12:28

  Wat heerlijk bij je thuis! Mooie lengte ook je nagels. Rood is altijd goed!

 3. ByChristiana
  12 juni 2018 / 14:29

  Oh wat heerlijk, en aan huis is natuurlijk helemaal echt luxe! jazeker, ik ga af en toe ook naar een zaakje hier in de buurt voor mani / pedi. Mijn eerstvolgende behandeling zal zijn vlak voor ons trouwen. Ik ben alleen nog op zoek naar een echte mooie kleur voor op de nagels.

 4. 12 juni 2018 / 14:45

  Echt heerlijk, soms wil je gewoon jezelf verwennen!

 5. YuSt SoMe
  12 juni 2018 / 20:07

  Heel, heel erg mooi! En wat een mooi vorm ook. Dit zou ik ook nog wel willen!

 6. 13 juni 2018 / 11:29

  Super blij dat je hebt genoten! Wanneer wij ons richten op Overijssel, willen wij zeker weer eens langskomen.

 7. debbeautygoddessnl
  29 juni 2018 / 19:09

  Wat een verwennerij en wat zien jouw nagels er mooi uit. Sowieso heerlijk om zo’n treatment aangeboden te krijgen, maar helemaal zo vlak voor je vakantie. Kleurtje dat je hebt uitgekozen vind ik ook erg mooi. French pedicure vind ik er ook erg mooi en ziet er super verzorgd uit. Heb ik zelf nog nooi gehad op mijn teennagels maar zou het zeker een keer op deze manier willen. Maar denk alleen niet dat ik het zelf kan 😉