Waarom ik niet zonder Elizabeth Arden Eight Hour Cream kan

Waarom ik niet zonder Elizabeth Arden Eight Hour Cream kan

Vandaag vertel ik je waarom je eigenlijk niet zonder Elizabeth Arden Eight Hour Cream kunt. Ik vind het namelijk een wonder goedje.

Laat ik allereerst bekennen dat ik behoorlijk veel make-up heb haha. Daar kan ik niet zo veel aan doen hoor, het is tenslotte mijn werk ūüėČ Het liefst zou ik alles mee slepen naar een fotoshoot maar je snapt vast dat dat niet gaat. Soms is dat lastig, want ik wil wel zo veel mogelijk verschillende looks maken. Daarom gebruik ik producten waar ik veel verschillende dingen mee kan doen. Elizabeth Arden Eight Hour Cream is zo’n product, daar kun je ZO veel mee!

Elizabeth Arden Eight Hour Cream

 • Het werkt fantastisch als lipverzorging, voor zowel mannen of vrouwen. Lekker in laten trekken en zeg vaarwel tegen droge lippen.
 • Heb je een extreem droge huid? Dan kun je de¬†8 hour als dagcr√®me gebruiken. Maak de cr√®me warm tussen je handen en druk het in op je gezicht. Dit werkt ook bij plaatselijke droge plekjes zoals de zijkanten van je neus als je verkouden bent.
 • Ook tegen schilferige plekken van eczeem helpt Elizabeth Arden Eight Hour Cream super goed. Maak de¬†cr√®me warm op de achterkant van je hand en het smeert lekker dun uit. Dep de cr√®me op je eczeem en je zult zien dat het direct¬†minder ge√Įrriteerd is.
 • Dep met je vinger een wat dikkere laag 8 hour erover en je kunt van elke matte lipstick een glanzende maken.
 • Mijn favoriete manier om de 8 hour te gebruiken is als highlighter. Het geeft zo’n mooie natuurlijke glans! Gebruik hem op je jukbeenderen, neus, schouders, sleutelbenen en ga zo maar door.¬† Veeg de cr√®me wel goed uit,¬†anders lijkt het een vette klodder en da’s nou net niet de bedoeling.
 • De 8 hour cream werkt ook goed als wenkbrauwgel.¬†Het maakt je wenkbrauwen¬†wat nattig en voller. Helaas blijft dit niet de hele dag zitten, dus ik gebruik dit als laatste stap als ik op een fotoset sta.
 • Last but not least,¬† gebruik de Elizabeth Arden Eight Hour Cream om¬†make-up te verwijderen. Een long lastig lipstick haalt ‘ie met gemak weg. Smeer een dikke laag op je lippen, laat het intrekken (en meng het met de lipstick) en verwijder dan de 8 hour + lipstick met een tissue. Je lipstick is verdwenen en je lippen zacht.

Veelzijdig toch? Niet alleen tijdens mijn werk op de fotoshoot gebruik ik de crème graag, ook in mijn huis liggen overal tubetjes voor mij en de kinderen. Een must have!

Heb jij de Elizabeth Arden Eight Hour Cream wel eens gebruikt?

Volg:
Share:

9 Reacties

 1. 14 juni 2017 / 08:16

  Dit is inderdaad een superfijn voor meerdere toepassingen. Ik heb sinds kort de universal cream van Filorga. Een vergelijkbare crème.

  • 14 juni 2017 / 08:57

   De crème van Filorga heb ik nog nooit geprobeerd. Snel maar eens doen. Filorga is ook een erg fijn merk

 2. 14 juni 2017 / 10:14

  Ik heb hem ook een keer gekocht, vind hem ook heel fijn! Aanrader zijn ook de crèmes van Embryolisse, ook van die alleskunners.

  • 14 juni 2017 / 11:26

   Klopt embryolisse is ook erg fijn, die heb ik ook in mijn kit zitten.

 3. 14 juni 2017 / 12:24

  Heel veelzijdig inderdaad. Ik heb het nog nooit gebruikt.

 4. 14 juni 2017 / 17:19

  Klinkt als een multifunctioneel product ūüôā Zelf heb ik er nog geen ervaring mee, maar ik lees alleen maar positiefs!

 5. 15 juni 2017 / 06:21

  Love Elizabeth Arden Eight Hour cream. Altijd een tube in huis. Moest wennen aan de geur maar echt een wonder middeltje

 6. 15 juni 2017 / 06:40

  Klinkt als een heel fijn product, heb het zelf nog nooit gebruikt, maar hoor er zoveel positiefs over. Toch maar eens proberen!

 7. 15 juni 2017 / 18:01

  Ik heb dit product al veel voorbij zien komen maar ik heb het zelf nog nooit geprobeerd. Toch maar eens doen. Het lijkt me vooral een fijn product voor mijn droge huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *