Mama | Relaxen op mijn Terapy zitzak

Mama | Relaxen op mijn Terapy zitzak

Vandaag wil ik je graag voorstellen aan Elly. Huh, aan wie? Aan Elly! Mijn nieuwe zitzak. Dat heeft op het eerste gezicht misschien niet heel veel met beauty te maken maar ik ben zo’n groot fan dat ik je haar wel móest laten zien. Elly is namelijk mijn Terapy zitzak en is heel comfy voor mensen die (net zoals ik) last van rug- en nekklachten hebben. En het staat ook nog eens leuk in je huis!

Zitzakken van Terapy

Het is alweer eventjes geleden dat ik een mail kreeg met de vraag of ik één van de zitzakken van Terapy wilde ontvangen. Normaal gesproken laat ik hier maar weinig lifestyle of gadgets zien maar omdat ik het merk al kende wist ik zeker dat ik dit wel eens uit wilde proberen. Ik twijfelde namelijk al een tijdje of ik de Elly zitzak van Terapy ging bestellen. Met mijn fibromyalgie klachten loop ik bij een Cesartherapeut en heb ik gemerkt hoe enorm belangrijk een goede houding voor me is. De Elly zitzak van Terapy zou daar goed bij ondersteunen. Alleen, dat prijskaartje he? Zo’n zitzak kost €129.00 en dat vond ik best een bedrag!
Ervaringen Therapy zitzak

Mijn ervaringen met de Elly zitzak van Terapy

De Elly zitzak van Terapy is dus niet zomaar een zitzak, hij is ergonomisch ontworpen. Gemaakt van een héérlijke zachte stof, die mega rekbaar is en waardoor de zitzak zich compleet naar je lijf vormt. Dat komt ook doordat Elly is gevuld met speciaal ontwikkelde EPS-korrels die hun volume lang behouden en waardoor je dus ook na een uur nog steeds ondersteuning voelt.
ervaringen met de Elly zitzak van Terapy

Door de punten van de bovenkant van deze grijze zitzak bij elkaar te te pakken en vervolgens in de zitzak te duwen, vorm je de Elly zitzak van Terapy in een druppelvorm. Daardoor wordt de druk in je wervelkolom verlicht en ik merk dat mijn nek ook compleet kan ontspannen.

Het ideale is dat je hem overal naartoe kan slepen. Ik zet hem voor de tv, in een rustig hoekje in de woonkamer om een boek te lezen of met het mooie weer zelfs buiten! In een huis met een enorme knoeipot én een dreumes is de zitzak inmiddels wel een beetje smoezelig geworden maar gelukkig kan je de hoes gewoon wassen in de wasmachine. En ben je toe aan een andere kleur? De hoezen zijn verkrijgbaar in 15 kleuren en zijn af te wisselen.
Review Elly zitzak

Zou ik de Elly zitzak van Terapy ook zelf gekocht hebben?

Absoluut! De prijs van €129.00 hield mij in het begin tegen want het is gewoon een fiks bedrag. Ik voel me dan ook een enorme geluksvogel dat ik heel toevallig (of bestaat toeval niet?) een exemplaar ontving van Terapy. Inmiddels kan ik volmondig JA antwoorden op de vraag of ik de Elly zitzak van Terapy ook zelf (opnieuw) zou kopen. Hij is z’n geld echt waard. Ik zit bijna niet meer op een gewone stoel. Ik eet er in het weekend mijn avondmaal op (lekker voor de tv haha) maar ook tijdens een avondje Netflixen is ‘ie voor mij onmisbaar. En niet alleen voor mij, ook Tess en Jarno vechten om wie er in de zitzak mag zitten. Het zit gewoon onwijs comfy!

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. ByChristiana
  4 september 2018 / 06:27

  Wat fijn dat je hier zoveel baat bij hebt! Ik heb zelf eigenlijk nooit last van rug of nek, maar als zoiets echt prettig zit, zou ik het bedrag er zelf ook wel voor over hebben mocht het ooit nodig zijn. Helemaal top trouwens dat die hoes in de wasmachine kan, dat was inderdaad het eerste waar ik aan dacht toen ik hem op jouw foto op de grond zag staan;-)

 2. nicolished
  4 september 2018 / 16:21

  Oeh hij ziet er echt zo super comfy uit. Ik heb zelf echt zeer regelmatig last van mijn rug omdat hij vrij hol is, dus voor mij lijkt me zo’n zitzak echt ideaal.

 3. YuSt SoMe
  4 september 2018 / 17:49

  Oh heerlijk relaxed zeg! De kinderen hadden hier vroeger een zitzak, ideaal! Ze konden er voor de tv heerlijk in gamen. Maar ook rustig een boekje lezen.

 4. debbeautygoddessnl
  5 september 2018 / 20:13

  Fijn dat ie zo lekker zit, heb er zelf nog geen ervaring mee en kon me er niet zoveel bij voorstellen. Maar als je man en kind ook nog eens vechten om erin te zitten moet dat wel wat zeggen. Misschien toch meer eentje bij kopen 😉