Elnett Satin Heat Protecting Styling Spray & Hairspray

Elnett Satin Heat Protecting Styling Spray

”De lak van de sterren, de ster onder de lakken” Dat is zoals Elnett bekend staat. Ik vind het echter vooral heel erg dure producten. Een haarlak is gewoon een haarlak toch? Ik nam de proef op de som en testte twee Elnett producten voor je. Niet alleen de haarlak (waar Ellnett écht om bekend staat) maar ik kocht ook de Elnett Satin Heat Protecting Styling Spray. Is Elnett de ster onder de lakken? Tijd voor een uitgebreide review.
Elnett

Heat Protecting Styling Spray

De warmte van een krultang en föhn kunnen je haar beschadigen. Om dit te voorkomen is het slim om een beschermingsproduct te gebruiken. De Heat Defense van Elnett heeft een unieke formule met tweevoudige werking en belooft dat het resultaat tot 3 dagen behouden blijft.

De Elnett Satin Heat Protecting Styling Spray zit in de typische elegante Elnett verpakking. Ik vind het er mooi en luxe uitzien!
Heat Protecting Styling Spray

De spray breng je aan op een zelfde wijze als een plantenspuit. De spraykop is zwart en voelt stevig aan. Op de bovenkant zit in een knopje dat je in kunt drukken waardoor de spuit vergrendeld wordt en deze niet open kan gaan als je hem meeneemt.
Elnett Satin Heat Protecting Styling Spray

En hij ligt ook nog eens erg fijn in de hand en verspreidt een fijne, nevelige mist.
Elnett Satin Heat Protecting Styling Spray
Elnett Satin Heat Protecting Styling Spray

Je spuit, heel simpel, na het douchen wat van de Elnett Satin Heat Protecting Styling Spray op je haar. Zorg ervoor dat je de flacon een centimeter of 15 van je haar afhoudt. De spray wordt goed gedoseerd, het is een fijne nevelige mist die precies op de plek terecht komt waar dit hoort.
Elnett Satin Heat Protecting Styling Spray

Je merkt niets van de spray. Mijn haar wordt niet zwaar of vet. Super! Sterker nog; ik heb het gevoel dat mijn haar er zelfs wat luchtiger van wordt. Ik gebruik de Elnett Satin Heat Protecting Styling Spray nu een paar maanden en ik heb echt het gevoel dat met name mijn lok, die ik elke dag stijl, er veel gezonder uit blijft zien!

Elnett Satin Diamant Sublieme Fixatie Hairspray

Houd je kapsel langdurig in vorm met L’Oréal Paris Elnett Satin Diamant Sublieme Fixatie Hairspray. De haarspray laat je kapsel glanzen als een diamant en beschermt je haar tegen vochtigheid. L’Oréal Paris Elnett Satin Diamant Sublieme Fixatie Hairspray laat zich gemakkelijk uitborstelen.

Satin Diamant Sublieme Fixatie Hairspray

De Satin Diamant Sublieme Fixatie Hairspray ziet er net zo uit als alle andere Elnett Sprays. Dit ziet er chique uit, het is alleen wel even opletten als je voor de schappen van de drogisterij staat. Rechtsonder staat aangegeven dat het hier de Sublieme Fixatie variant betreft.
L’Oréal Paris Elnett Satin Diamant Sublieme Fixatie Hairspray
L’Oréal Paris Elnett Satin Diamant Sublieme Fixatie Hairspray

De Satin Diamant Sublieme Fixatie Hairspray is ook te herkennen aan de witte dop. Sommige Elnett hairsprays hebben namelijk een zwarte dop. De mist die hieruit komt is werkelijk perfect; wat een fijne nevel!
L’Oréal Paris Elnett Satin Diamant Sublieme Fixatie Hairspray

En bovenal; de volgende dag is de Satin Diamant Sublieme Fixatie Hairspray perfect uit te kammen. Het is werkelijk alsof je helemaal geen haarlak hebt gebruikt. Beloften die waargemaakt worden dus!

BeautyOpinie

Het is even een investering. De producten van Elnett zijn niet goedkoop. Maar als je het mij vraagt; zeker het geld waard. De Elnett Satin Heat Protecting Styling Spray beschermt het haar goed tegen de hitte van fohn of steiltang. Mijn haar ziet er minder beschadigd uit en bovendien merk je níets van de spray. Je haar wordt niet vet of zwaar. De Satin Diamant Sublieme Fixatie Hairspray doet zijn werk net zo goed. Mijn haar glanst en blijft goed in model zonder dat het hard wordt. En de volgende dag kam je het zo weer uit. De Elnett Satin Heat Protecting Styling Spray kost €7,99 en Satin Diamant Sublieme Fixatie Hairspray €6,99.

Gebruik jij wel eens producten van Elnett?

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties

 1. 5 september 2014 / 06:00

  Ik gebruik altijd een ander beschermingsmiddel maar deze ziet er inderdaad ook goed uit!

 2. Yudeska
  5 september 2014 / 06:13

  Deze gebruik ik al sinds ik me kan herinneren als ik een nieuwe haarspray wil Kies ik deze! <3

 3. 5 september 2014 / 06:35

  Vooral de haarspray lijkt me fijn, vooral omdat het makkelijk is uit te kammen, heb er altijd zo een hekel aan als mijn haar had wordt van een spray!

 4. Cheyenne
  5 september 2014 / 06:36

  Ik gebruik zelf ook graag de producten van Elnett. Mijn overgrootmoeder gebruikte de haarspray iedere dag, dus de geur roept bij mij ook jeugdherinneringen op!

 5. saskia
  5 september 2014 / 07:47

  Ik ben fijn van deze producten! Ik gebruik ze altijd! allebei ook! leuke review!

 6. 5 september 2014 / 07:59

  Ik heb ook een Elnett spray die ik regelmatig gebruik! Fijne review 😀

 7. Eva | Realitijd
  5 september 2014 / 10:29

  Wat een fijne review! Ik gebruik al een tijd geen hitte meer op m’n haar omdat ik het probeer te vermijden dus deze zal niet meteen nodig worden in de stash. Of misschien toch.. voor die uitzonderlijke dagen 🙂

 8. Joyce
  5 september 2014 / 12:02

  Ik heb nog nooit een product van Elnett gebruikt, maar je hebt me nu toch wel nieuwsgierig gemaakt!

 9. 10 september 2014 / 17:30

  Het is mijn favoriete haarlak! Ik koop deze altijd bij de DM in Duitsland, ik kocht er laatst 2 voor 3,99!

 10. Pingback: Een terugblik op afgelopen jaar: Beautytoppers van 2014 - BeautyOpinie