Vegan make-up | Emani Vegan Cosmetics foundation en primer

Vegan make-up | Emani Vegan Cosmetics foundation en primer

Ben jij geïnteresseerd in vegan make-up? Lees dan snel verder want ik laat je graag de Emani Vegan Cosmetics foundation én bijzondere primer en serum in één zien.

Emani Vegan Cosmetics

Eind vorig jaar schreef ik al eens over de lipcollectie van Emani Vegan Cosmetics. Hoewel ik zelf geen vegan ben (en dus ook niet persé vegan make-up gebruik) kan ik de filosofie van dit merk waarderen. Er is steeds meer interesse in dierproefvrije en/of vegan make-up en dat juich ik zeker toe door er op BeautyOpinie aandacht aan te besteden.

Emani Vegan Cosmetics foundation

Het eerste product dat ik je wil laten zien is de HydraWear 12 Hr Foundation. Een prachtige, glazen flacon die heel handig én hygiënisch in gebruik is. Hij is vrijwel voor iedere huid geschikt en bevat veel verzorgende ingrediënten. Op de website van Emani staat dat de foundation geen siliconen bevat maar in de ingrediëntenlijst zie ik wel cyclopentasiloxane en andere siliconen. Hmmmm, an sich is hier niets mis mee maar siliconen vrij is ‘ie dus niet.
Review Emani HydraWear 12 Hr Foundation
Ervaringen Emani HydraWear 12 Hr Foundation

Als ik de foundation op mijn hand aanbreng ziet de foundation er wat waterig uit en moet ik hem even ‘mengen’ met mijn make-up sponge, kwast of gewoon met m’;n vingers. Op de foto kun je zien wat ik bedoel.
Emani HydraWear 12 Hr Foundation

De Emani foundation geeft een lichte tot medium dekking en voelt direct verzorgend aan. Sterker nog; ik voel hem eigenlijk helemaal niet! Er zijn in totaal 12 kleuren verkrijgbaar waarvan ik de kleur Golden Amber draag. Zoals de naam doet vermoeden is dit een lichte kleur met een een gele ondertoon. Voor mijn huid is ‘ie perfect, ook in de wintermaanden. Deze luxe verpakking bevat 40 ml product en kost €41,95.
Review Emani foundation

Emani Vegan Cosmetics Perfect Primer Serum

Helemaal matchend met de foundation is het Emani Perfect Primer Serum. Deze primer is speciaal ontworpen om onder de foundation van het merk te dragen. Het absorbeert overtollig talg, maakt je poriën kleiner maar tegelijkertijd hydrateert het je huid ook. Ook de verpakking is matchend trouwens, weer die prachtige glazen flacon. De primer kost €41,85.
Ervaringen Emani Perfect Primer Serum
review Emani Perfect Primer Serum

De substantie van de primer is wit, licht van structuur en zorgt ervoor dat mijn huid direct super zacht aanvoelt. Hij tintelt héél iets direct na het aanbrengen maar na een minuut of 10 is dat gevoel verdwenen. En de ingrediënten? Er zit onder andere gingko biloba, kamille, hamamelis extracten en aloë vera in. Veel verzorgende ingrediënten en in de ingrediëntenlijst zie ik geen siliconen. Fijn!
Emani Perfect Primer Serum

BeautyOpinie

Ben je op zoek naar vegan make-up? Kijk dan zeker eens bij Emani Vegan Cosmetics! Over de lipcollectie was ik al enthousiast en dat ben ik nu weer. De producten bevatten mooie ingrediënten en doen ook echt wat voor je huid. De Emani Vegan Cosmetics foundation geeft een lichte tot medium dekking en is perfect als je (net zoals ik) op zoek bent naar een natuurlijke foundation die je bijna niet voelt.

Ondanks dat de producten niet goedkoop zijn ben ik fan! Wil je meer weten over Emani? Op de website van het merk vind je alle info en kun je de producten bestellen.
Emani Vegan foundation

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Share:

11 Reacties

 1. 28 september 2017 / 06:31

  Ik ben heel benieuwd naar dit merk geworden! Klinkt erg prettig.

 2. 28 september 2017 / 06:34

  Jeetje nu ben ik ook wel nieuwsgierig. Lijken me mooie en fijne producten! De verpakking is sowieso al echt prachtig!!

 3. 28 september 2017 / 06:58

  Ik vind de vormgeving echt prachtig, ik ben ook erg benieuwd naar de foundations.

 4. 28 september 2017 / 13:03

  Wat een prachtige verpakkingen.. Wel vreemd dat er gezegd wordt dat er geen siliconen in de foundation zitten, maar dat dit toch wel het geval is.

 5. 28 september 2017 / 16:10

  Mooi hoor en die verpakkingen zijn ook dik in orde, heel mooi

 6. 28 september 2017 / 17:34

  De verpakking is sowieso al een plaatje en de producten klinken ook goed.

 7. 28 september 2017 / 19:16

  Wat ziet dat er goed uit zeg! En wat ziet jouw huid er flawless uit, prachtig!

 8. 29 september 2017 / 03:02

  Wat een prachtige flacons en wat klinken de producten fijn zeg. Ik mag zelf binnenkort ook kennis maken met het merk en ik kan nu niet meer wachten! De prijzen had ik overigens wel iets lager verwacht.

 9. 29 september 2017 / 07:46

  Mooi resultaat! Ik had nog niet eerder kennis gemaakt met dit merk. Zelf ben ik ook geen veganist, maar het lijkt me inderdaad wel goed dat er toch steeds meer vegan merken en producten komen, steeds meer mensen kiezen immers voor een vegan way of life.

 10. 29 september 2017 / 15:34

  Wat een mooie, voor mij nog nieuwe producten! De flacons, product en resultaat ziet er goed uit. Je hebt een prachtige huid.

 11. 30 september 2017 / 09:54

  Ziet er echt prachtig uit! De flacons en het resultaat. Alleen die prijs. Oei haha. Voor mij iets te veel.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.