Wat vind jij van BeautyOpinie.nl?

Wat vind jij van BeautyOpinie.nl?

Vandaag wil ik je graag om hulp vragen. Ik ben benieuwd wie jij bent, hoe je op mijn blog terecht bent gekomen en vooral welke content JIJ leuk vindt om te lezen.

Welke weg sla ik in?

Afgelopen december was het maarliefst 5 jaar geleden dat ik BeautyOpinie.nl claimde en zonder me er in te verdiepen begon met bloggen. Na vijf jaar doe ik dit nog steeds met erg veel plezier. Maar sinds een jaar of twee merk ik dat ik nogal vaak op de automatische piloot werk en meer wil dan alleen over fijne smeersels schrijven. Er is zoveel meer wat mij bezig houdt maar waarover ik niet schrijf omdat het voor mijn gevoel simpelweg niet bij BeautyOpinie past.

Ik heb al vaker geroepen dat ik twijfel of de naam BeautyOpinie ga veranderen. Welk pad moet ik inslaan? Dat is iets waar ik me de komende tijd concreet in wil verdiepen. Niet meer alleen twijfelen of nadenken, maar doen!

Ik kan jouw hulp daarbij goed gebruiken

En dat begint bij jou om hulp vragen. Ik ben erg benieuwd wie je bent, wat je van BeautyOpinie vindt en welke content je graag leest zodat ik dat kan meenemen bij het verbeteren van mijn contact.

Heb je 2 minuten tijd om mijn enquête in te vullen? Je helpt me er erg mee! Onder de deelnemers verloot ik een make-up pakket als bedankje.

Klik hier voor de enquete

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. Roos
    6 mei 2019 / 04:25

    Gedaan :-). Hoop dat je er wat aan hebt.

  2. ByChristiana
    9 mei 2019 / 08:35

    Ik ben ook ooit begonnen als beautyblogger, maar ik merk ook dat ik het leuk vind om over andere dingen te schrijven. Niet meer dan normaal. Jij verandert en je lezeressen natuurlijk ook. Ik denk dat het niet zozeer is dat interesses verschuiven, we zijn immers nog steeds gek op cosmetica, maar meer dat er zoveel meer leuks is om over te schrijven en ik zie om me heen ook dat dat gebeurt. Veel beautyblogs veranderen in lifestyleblogs en persoonlijk vind ik dat alleen maar leuk.