Persoonlijk | Ik onderging de Xperience bij een Hannah huidcoach

Persoonlijk | Ik onderging de Xperience bij een Hannah huidcoach

Hoe goed je je huid ook verzorgt, soms heb je hulp van een professional nodig. Daarom ging ik afgelopen week langs bij een heuse huidcoach die mijn gezicht eens flink onder handen nam. Kijk je mee hoe dat was?

ROOS Jouw huidcoach in Gorssel

Vorige week had ik een afspraak gemaakt bij een huidcoach. Een huidcoach is een gediplomeerd schoonheidsspecialist die zich verder heeft verdiept in de huid, huidproblemen, het oplossen ervan en mensen coachen bij het verzorgen van hun huid. Dat is als je het mij vraagt iets wat we allemaal wel kunnen gebruiken. Dat Roos een passie heeft voor huidverzorging blijkt uit het feit dat zij al jaren, in de avonduren na haar kantoorbaan, werkte als schoonheidsspecialiste. Afgelopen jaar zei ze die baan op en begon ze ‘echt’ voor zichzelf en schoolde zich nog verder als huidcoach. Hoe tof is dat!

Wat doet een Hannah huidcoach?

Toen ik bij ROOS binnenstapte werd me al snel één ding duidelijk; ze geeft je met alle liefde de tijd die je nodig hebt. Mijn behandeling begon met een groot glas water, vers fruit en een uitgebreide intake waarmee Roos achterhaalt hoe jij je huid verzorgt en zij jou een behandeling op maat kan geven.

De producten waar Roos mee werkt heb je hier waarschijnlijk wel eens gespot, ze werkt met Hannah. De reden dat ze voor dit merk heeft gekozen is dat het producten van Nederlandse bodem zijn, die écht iets voor je huid doen. Alle producten zijn op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld, dat je snel resultaat kunt behalen.
Wat doet een Hannah huidcoach
Hannah huidcoach ervaringen

Een huidmeting met een skin analyzer

Na mijn intake kreeg ik een huidmeting met de skin analyzer, waardoor ik een behandeling kreeg die precies bij de behoeften van mijn huid past. Ik heb zo’n meting wel vaker laten doen dus de uitkomsten waren niet echt verrassend maar wel weer een fijne bevestiging. De pH-waarde van mijn huid was goed, het vetpercentage en de mate van hydratatie ook maar mijn huid was wel wat aan de droge kant. Roos wist daar ook wel een oplossing voor; meer peelen. Klopt helemaal want dat is net die ene stap die ik nog wel eens oversla haha.

Mijn behandeling begon dan ook met een heftige peeling waarvan ik merkte dat deze heel veel voor mijn huid deed. Mijn gezicht en decolleté werden gereinigd, mijn wenkbrauwen bijgewerkt en mijn decolleté werd heerlijk stevig gescrubd. Nadat alle onzuiverheden waren verwijderd was het tijd voor een bindweefselmassage. Whooo, dat was fijn!! De doorbloeding van mijn huid werd gestimuleerd en bovendien was het mega ontspannend. Vervolgens kreeg mijn huid een ultra voedend masker en was ik ineens 90 minuten en the total package verder. Wat een heerlijkheid!

Mijn ervaringen met een Hannah huidcoach

Ik kan het iedereen aanraden; een momentje voor jezelf bij ROOS. Een Hannah huidcoach die weet waar ze over praat en je compleet in de watten legt. Wat Roos voor mij onderscheid van alle andere schoonheidsspecialistes waar ik ben geweest, is dat ze alle tijd voor je neemt. Ze is oprecht betrokken, heeft een passie voor huidverbetering en na een behandeling van 90 minuten stapte ik compleet zen de deur weer uit. Inclusief fris gewassen en geföhnd haar trouwens, want de salon van Roos zit bij een kapsalon in. Heerlijk!
Review Hannah huidcoaches
Wil je eens weten wat een huidcoach voor jou kan betekenen? Op de website van ROOS schoonheidssalon vind je alle informatie, over de salon en de behandelingen die je kunt ondergaan. Ik ga in elk geval nog een keer!

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. 3 november 2018 / 13:08

  Heerlijk ik ga met regelmaat naar de schoonheidsspecialiste echt het ultieme verwennen vind ik dat.

 2. 4 november 2018 / 13:03

  Zo een bindweefselmassage is inderdaad heerlijk! Ik hou van een stevige massage, geen zacht “ge-aai” zoals ik toen leerde op mijn opleiding. (behalve dan bij de kaaklijn, dat was wel wat steviger)
  Die hannah behandeling is echt top, ik kan het ook iedereen aanraden!

  Ik kan nog een keer bij een salon terecht maar dan moet ik weer afreizen naar Amsterdam. Stom, ik stel het steeds maar uit, terwijl ik weet dat ik als herboren daar vandaan kom. Toch maar contact opnemen…?
  En een leuke naam, mijn zus heet ook Roos. 😉

 3. 6 november 2018 / 19:31

  Dit lijkt me heerlijk! Voel je je weer ff helemaal als nieuw. Ik vind dat ook zo’n heerlijk gevoel wanneer ik bij m’n schoonheidsspecialiste vandaan kom, ik realiseer me ineens dat ik er veel te weinig naartoe ga.. 😉 en het wel weer eens tijd wordt. Zo’n bindweefselmassage lijkt me ook heerlijk, nog nooit geprobeerd. Helaas is de salon van Roos te ver uit de buurt voor mij, anders was ik er graag naartoe gegaan. Ook ideaal dat je je haar erna ff kan laten doen.

 4. 6 november 2018 / 20:43

  Ik ga al een heel tijd op regelmatige basis naar een hannah huidcoach. In België nog niet zo bekend als in Nederland maar ik vind het echt top!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.