Hippe Beebjes | Meisjeskleding trends en favorieten

Hippe Beebjes | Meisjeskleding trends en favorieten

Het lijkt wel of nét voordat de seizoenen wisselen, mijn kinderen zo’n groeispurt krijgen dat ze letterlijk overal uitgegroeid zijn. Herkenbaar? Ik ben daarom uitgebreid in de trends in kinderkleding voor dit najaar en winter gedoken en deel hier mijn meisjes favorieten en ervaringen met Hippe Beebjes.

Mijn ervaringen met Hippe Beebjes

De kinderkleding die ik je vandaag laat zien komt van Hippe Beebjes. Een webshop waar ik in de afgelopen jaren wel vaker kleding heb besteld voor mijn dochter en zelf dus goede ervaringen mee heb (no spon trouwens!). Ik heb hun hele herfst en winter 2022 assortiment uitgeplozen om voor jou de laatste trends op een rij te zetten:

Kinderkledingtrends voor meisjes | herfst en winter 2022

Eigenlijk zijn kinderkleding trends niet zo heel veel anders dan die van jou en mij. Dierenprints zijn altijd goed, of het nu gaat om luipaard-, zebra- of tijgerprint of bomen, bloemen en planten. Het maakt aankomend seizoen niet uit in welke kleur dat dan is; alles wat je maar kunt bedenken is mogelijk.

Net zoals bij volwassenen is spijker ook nooit uit de mode. De denimlook zie je ook aankomende herfst en winter in de kindercollecties. Heb jij geluk en past jouw kind zijn of haar spijkerjasje van het voorjaar nog wel? Draag hem dan vooral ook lekker binnen, helemaal hip! Wel een nieuwe winterjas nodig voor jouw kind? Dan ben ik gek op de slaapzakken. Ja, ik bedoel daarmee die lange gewatteerde winterjas. Heb ik zelf ook en hoe fantastisch (en lekker warm!) is het om samen te twinnen?

De preppy look is er één naar mijn hart en ik vind het dan ook super tof dat je die aankomend seizoen veel terug ziet. Klassiek en speels; strikjes; polo’s en ruitpatronen, love it! Mijn meisjes-meisjes dochter vindt dit vooral geweldig omdat je hier veel rokjes, ruches en tierelantijntjes in terug ziet. Misschien niet iets om elke dag naar het kinderdagverblijf of school om aan te trekken maar oh zo leuk voor een feestje!

Swipe hieronder voor mijn persoonlijke Hippe Beebjes favorieten voor aankomende herfst en winter.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.