Skincare update | Terug bij Koreaanse smeersels

Ervaringen met Koreanskincare.nl

Na een tijdje allerlei producten door elkaar te hebben gesmeerd ben ik weer terug bij de Koreaanse skincare. In deze blogpost vertel ik je meer over deze producten die erg geschikt zijn als je lichte cremes en serums zoekt en mijn ervaringen met Koreanskincare.nl. Dus lees je mee?

Gek op K-beauty

Als je hier vaker komt is je vast opgevallen dat ik gek ben op Koreaanse skincare. Als je de zoekfunctie gebruikt vind je behoorlijk veel reviews van koreaanse gezichtsverzorging. Als echte skincare junkie ben ik gek op dit soort producten omdat ze vaak mooie ingrediënten bevatten (zonder veel overbodige toevoegingen) en ze bovendien betaalbaar zijn.

Ervaringen met Koreanskincare.nl

Een maand of twee geleden voegde ik weer een paar nieuwe Koreaanse producten aan mijn beautyroutine. Ik ontving van Koreanskincare.nl drie smeersels van de merken Klairs en Pyunkang Yul die erg licht zijn maar toch je huid beloven te voeden. Inmiddels gebruik ik ze een maand of twee en vertel ik je in deze skincare update wat ik ervan vind.

Goede ervaringen met Koreanskincare.nl

Review Klairs Freshly Juiced Vitamine drop

Mijn huidige skincare routine begint met de Freshly Juiced Vitamin Drop van Klairs. Dit is een huidverjongend serum dat ik heb uitgekozen omdat ik gek ben op het merk Klairs en dit serum vitamine C bevat en pigmentvlekken helpt te vervagen. De flacon bevat 35 ml en kost €23,95.

ervaringen Klairs Freshly Juiced Vitamine drop

Als eerst valt me op dat de ingrediëntenlijst van de Klairs Freshly Juiced Vitamine drop vrij lang is. Bovenaan de lijst zie ik een vochtdrager, ascorbic acid (vitamine C), een verdikkingsmiddel en daarna allerlei natuurlijke extracten. Een paar voorbeelden: de Gotu kola plant, anijs, grapefruit, broccoli, lavendel en zo gaat de lijst nog even door.

Review Klairs Freshly Juiced Vitamine drop

Het Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop serum is licht van structuur en geurloos. Hij trekt mega snel in en is daardoor erg goed onder je dagcrème en make-up aan te brengen. Secuur en zonder veel product te verspillen want aanbrengen gaat makkelijk met het pipet.

Klairs Freshly Juiced Vitamine drop review

Review Pyunkang Yul moisture cream

Na het serum gebruik ik een lichte moisturizer: de Pyunkang Yul moisture cream. Het is een zachte maar effectieve crème die wordt aanraden voor de gevoelige en jonge huid die vocht te kort heeft. Een verpakking bevat 100 ml (wat vrij veel is) en je betaalt daar €25,45 voor.

De verpakking van de Pyunkang Yul moisture cream ziet er wat medisch uit maar dat vind ik wel wat hebben. Lekker clean! Het is alleen natuurlijk niet echt hygiënisch. Daarom heeft het merk een spatel erbij gedaan die je kunt gebruiken.

Pyunkang Yul moisture cream review

Als ik de ingrediëntenlijst bekijk zie ik bovenaan de lijst het Japanse Coptis Japonica extract en jojoba olie. Wat me verder opvalt zijn een aantal hydraterende ingrediënten, vet-alcohol en sheaboter. Niets op aan te merken!

ervaringen Pyunkang Yul moisture cream

Ik heb deze crème uitgezocht omdat hij licht van structuur zou zijn, en dat is ‘ie zeker. De Pyunkang Yul moisture cream is denk ik één van de lichtste smeersels die ik ooit gebruikt heb. Hij smeert fijn uit, trekt super snel in en heeft geen geur. Voor mij is deze crème helaas iets té licht maar hij maakt mijn huid wel zacht en voelt fijn aan.

Pyunkang Yul moisture cream ervaringen

Review Pyunkang Yul olie

In de nacht gebruik ik onder de moisture cream een olie van hetzelfde merk. De Pyunkang Yul olie geeft net even wat meer voeding maar is net zoals de Pyunkang Yul moisture cream lichtgewicht. Dit flesje bevat 26ml inhoud en kost €19,95. Dat vind ik echt een prima prijs voor een goede olie.

Review Pyunkang Yul olie

De Pyunkang Yul olie bestaat uit jojobaolie, zonnebloemolie, sheaboter, en olie uit de geranium, rozemarijn, citroen, lavendel en bergamot. Allemaal natuurlijke ingredienten, zonder parabenen, minerale olie of parfum. Let er wel even op dat niet elke huid goed tegen bergamot of lavendel kan. Persoonlijk heb ik geen last van irritatie. De olie is licht, trekt vrij snel in en maakt mijn huid heerlijk zacht en gevoed.

Pyunkang Yul olie review

Een druppel of 2-3 van deze lichte olie is voldoende voor mijn hele huid. De flacon heeft een handige pipet waarmee je deze prettig (en zuinig in gebruik) kunt aanbrengen.

ervaringen Pyunkang Yul olie

En jij?

Ik ben benieuwd of jullie Koreaanse beautyproducten in de badkamer hebben staan. Het is natuurlijk ontzettend populair en ik merk dat ik er ook elke keer weer op terug val.

Mocht je een website zoeken waar je dit soort producten vindt dan kan ik je KoreanSkincare.nl absoluut aanraden. Ik heb fijne ervaringen met de webshop en het assortiment is lekker uitgebreid. Heb jij ervaringen met Koreanskincare.nl?

Ik heb deze producten ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

  1. 30 september 2020 / 12:27

    Hoewel ik het wel echt interessant blijf vinden, ben ik ook een beetje huiverig na een allergische reactie van een aziatisch sheetmask

  2. 2 oktober 2020 / 06:47

    Ik word helemaal blij van deze review! Lijken me stuk voor stuk fijne producten met mooie ingrediënten waar zelfs broccoli extract in zit…. haha dat ben ik nog nooit eerder tegengekomen in cosmetica dus je hebt me echt heel benieuwd gemaakt!