Essence Blushplay Sculpting Blush Palette

Essence Blushplay Sculpting Blush Palette

Een lekker betaalbaar palette met daarin een mooie kleurencombi aan blushes én highlighter. Kijk je mee naar het Essence Blushplay Sculpting Blush Palette?

Toen ik afgelopen voorjaar de nieuwe Essence collectie zag wist ik direct dat ik het Blushplay Sculpting Blush Palette wilde scoren. De kleuren combinatie sprak me heel erg aan, zou dit een budgetpareltje kunnen zijn?

Essence Blushplay Sculpting Blush Palette

Het Essence Blushplay Sculpting Blush Palette mag dan misschien niet helemaal nieuw meer zijn, hij is nog steeds te koop voor €3,99. Hij is verkrijgbaar in 2 kleuren, namelijk 10 play it peach & 20 play it pink. Ik kocht de peach variant, al moet ik heel eerlijk zeggen dat ik deze ook best roze vind hoor. Helemaal niet verkeerd, ik vind de kleuren zo juist prachtig! Ben jij ook gek op dit soort neutrale kleuren?
Essence Blushplay Sculpting Blush Palette

Het palette zelf is vrij basic maar meer dan prima. Hij gaat makkelijk open en dicht en voor wie niet weet wat ‘ie met dit palette moet heeft Essence zelfs een gebruiksaanwijzing op de achterkant geplaatst. Je jukbeenderen geef je meer glans met de subtiele highlighter, de define kleur breng je aan nét onder de highlighter en de sculpt kleur breng je aan op de appeltjes van je wangen. Easy!
Essence Blushplay Sculpting Blush Palette

Tijd voor de swatches. Hmmmm, ik ben niet direct weggeblazen als ik eerlijk ben. Vooral de highlighter stelt me een beetje teleur. Ik ben GEK op glans en die mis ik hier toch een beetje. De blushes zijn ook subtiel maar dat vind ik dan wél weer prettig, ideaal voor een subtiele look.

Highlighter on fleek? Hmm nee, ook op mijn gezicht valt ‘ie een beetje tegen. De define en sculpt kleur vind ik wel mooi subtiel maar die brengen dan weer vlekkerig aan. Ik moet vrij veel moeite doen om de blushes mooi op mijn wangen te krijgen. Echt fijn vind ik dat niet en ik merk dat ik ’s ochtends steeds vaker andere blushes erbij pak. Dit kost me gewoon te veel tijd.
Essence blush trio

BeautyOpinie

Het Essence Blushplay Sculpting Blush Palette is zeker niet verkeerd maar hij heeft me ook niet om ver geblazen. De highlighter vind ik niet bijzonder en ik moet wel erg veel moeite doen om de blushes mooi aan te brengen. Jammer, dit is geen blijvertje. Gelukkig heb ik de afgelopen week een ander héél mooi palette ontdekt dat ik je binnenkort laat zien. Dat is wél de moeite waard hihi, so stay tuned!

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties

 1. 23 augustus 2017 / 09:01

  Leuk dat Essence zo’n palette uitgebracht heeft! Ik ben niet heel erg onder de indruk, maar het resultaat is wel prima.

 2. 23 augustus 2017 / 10:51

  Jammer zeg, ik heb al jaren een favoriete blush van Essence (babydoll) hoop dat deze nooit uit het assortiment gaat

  • Natascha
   Auteur
   23 augustus 2017 / 18:17

   Ik heb ook andere blushes van Essence die ik super fijn vind, ze zitten er idd zeker tussen!

 3. 23 augustus 2017 / 15:05

  Ik heb dit palette ook liggen, maar nog nooit gebruikt. Misschien een beetje een miskoop..

 4. 23 augustus 2017 / 16:01

  Jammer! Ik heb wel een mooie enkele blush van Essence, die van de Matt Matt Matt. Alleen is de deksel afgebroken, dus dat is wel onhandig 🙁

 5. 23 augustus 2017 / 17:21

  Bij sommige blushes heb je echt een bummer moment! Dan lijkt het fantastisch, maar krijg je er amper kleur vanaf. Ik sla deze aankoop ook maar over.

 6. 23 augustus 2017 / 18:02

  Alsnog wel een mooi resultaat! De highlighter had wel wat meer shiny mogen zijn inderdaad.

 7. 23 augustus 2017 / 18:29

  Ik draag eigenlijk veel te weinig blush! Ik vind het resultaat erg mooi maar snap wel wat je bedoelt x

 8. 23 augustus 2017 / 20:04

  Jammer dat hij wat tegenvalt, desondanks vind ik het resultaat erg mooi bij je staan.

 9. Hennie
  24 augustus 2017 / 03:47

  Ik vind de kleuren wel erg mooi! Jammer dat ze niet naar behoren werken. Benieuwd naar je andere palette!

  • Natascha
   Auteur
   24 augustus 2017 / 09:31

   Ik kan ook niet wachten om die te laten zien! 🙂

 10. 24 augustus 2017 / 12:20

  Ai heel jammer zeg, de glans is inderdaad ver te zoeken. En de kleuren zijn wel mooi, maar ik snap dat je snel een andere blush pakt als het niet makkelijk aanbrengt.

 11. 25 augustus 2017 / 15:24

  Wat een schattig palette. Mooie kleuren maar niet heel bijzonder.