Essence Get picture ready oogschaduw palette

Essence Get picture ready oogschaduw palette

Het is alweer een tijdje geleden dat ik écht onder de indruk was van een oogschaduw palette van Essence, tot ik het Essence Get picture ready oogschaduw palette zag! Ik gebruik deze geweldige (en betaalbare) oogschaduws elke dag en dus verdient ‘ie absoluut een plekje op mijn blog. Kijk je mee?

Essence Get picture ready oogschaduw palette

Het Essence Get picture ready oogschaduw palette ziet er in eerste instantie niet bijzonder uit. De verpakking is niet heel speciaal maar wel fijn in gebruik.
Essence Get picture ready oogschaduw palette

De binnenkant ziet er des te mooier uit. Wat een prachtige kleuren, hier werd ik nou enthousiast van!
Essence Get picture ready oogschaduw palette

De kleuren zijn misschien niet spectaculair, wel perfect voor een mooie, draagbare everyday look. Essence heeft de kleuren originele namen gegeven als Lights on!, Selfie Queen, #picoftheday, Insta Beauty, #nofilter, Mauvie-star en Zoom In.
Essence Get picture ready oogschaduw palette

Lights on! en Selfie Queen zijn de twee highlighters van het palette, fijn dat Essence zowel een koele als warme variant heeft gekozen. #Picoftheday en Insta Beauty zijn neutrale kleuren die ik vaak gebruik en je in vrijwel elke look kunt verwerken. #Nofilter en Mauvie-star hebben een shimmer en Zoom In is een onmisbare donkerbruine, bijna zwarte kleur.
Essence Get picture ready oogschaduw palette

En de pigmentatie? Daar heb ik bij het Essence Get picture ready oogschaduw palette niets over te klagen. Wat brengen ze fijn aan zeg. Met een goede primer eronder komen de kleuren nóg mooier uit. Dat heb ik voor deze blogpost niet gedaan om je een goed beeld te geven van dit palette.
Essence Get picture ready oogschaduw palette
Essence Get picture ready oogschaduw palette

BeautyOpinie

Hier word ik echt blij van Essence! Een prima basic palette van goede kwaliteit dat ook nog eens hartstikke betaalbaar is. Voor €4,99 koop je dit palette bij Kruidvat of Trekpleister en daarom wilde ik je hem zeker niet onthouden. Bij mij is hij namelijk in mijn dagelijkse make-up routine gebleven.

Wat is jouw favoriete oogschaduw palette op dit moment?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

24 Reacties

 1. 19 november 2016 / 13:22

  Ik vind hem er goed uitzien! Maar net wat je zegt, het is een mooi basic palette!

 2. 19 november 2016 / 13:26

  Ziet er prima basic uit voor die prijs 🙂 Ook allemaal hele draagbare kleuren, hier hou ik van!

 3. 19 november 2016 / 13:30

  Leuk palette maar net iets te lichte kleuren naar mijn smaak maar Essence blijft wel met leuke producten komen.

 4. 19 november 2016 / 13:39

  Ik vind het een heel lief paletje! Lieve kleurtjes 🙂

 5. 19 november 2016 / 16:15

  Ziet er mooi uit zeg! Lekkere neutrale kleuren voor je dagelijkse look, ik vind dat altijd ontzettend fijn! Ga snel voor dit palette kijken!

  • Natascha
   Auteur
   19 november 2016 / 18:53

   Succes, ben benieuwd wat je ervan vind Charel!

 6. 19 november 2016 / 18:09

  Dit palette ziet er van binnen inderdaad heel mooi uit. Ideaal voor de dagelijkse looks. Mijn favo budgetmerk voor oogschaduw blijft Makeup Revolution.

 7. 19 november 2016 / 20:52

  Wow ziet er mooi uit! Essence is zo verbeterd met de jaren..

 8. 19 november 2016 / 23:25

  Wat een lief palletje! Handige basic kleurtjes 🙂

 9. Babs
  20 november 2016 / 09:45

  Goede pigmentatie. Zeker voor essence. Er zijn volgens mij duurdere merken waarbij de pigmentatie oké is, maar niet tig keer beter dan bij deze. Goede tip voor mensen die geen vermogen willen uitgeven aan oogschaduw! (en wat zie je er goed uit, het moederschap doet je goed!)

 10. Nienke
  20 november 2016 / 10:24

  Tof dat je er zo tevreden over bent! Ik vind het pigment altijd tegen vallen.

  • Natascha
   Auteur
   20 november 2016 / 11:43

   Dat vind ik dus ook vaak, vandaar dat ik nu zo enthousiast ben omdat ik dit palette echt top vind!

 11. 20 november 2016 / 10:50

  Ik vind hem ietsje te naturel om meteen aan te schaffen, maar er moet ook best wat gebeuren voordat ik nóg meer paletjes zou kopen 🙂 De rest van de GPR lijn van Essence vind ik ook erg fijn.

  • Natascha
   Auteur
   20 november 2016 / 11:42

   Dat kan ik me wel voorstellen Iris 😉 Maar voor wie nog niet zoveel paletjes heeft is het denk ik wel een aanrader!

 12. 20 november 2016 / 11:11

  Mooi palette! Deze kleuren staan je ook erg goed denk ik:)

 13. 20 november 2016 / 11:19

  Mooi pallette met basic kleuren. Ik gebruik bijna nooit oogschaduw, al wil ik het wel gaan doen. Misschien is dit een goed pallette als basis! X

 14. 20 november 2016 / 11:44

  De pigmentatie ziet er goed uit. Mooie kleurtjes, echt iets voor elke dag.

 15. 20 november 2016 / 14:43

  Altijd handig natuurlijke tinten! Heb ze ook zien liggen in de winkels. Maar heb hem toch uiteindelijk niet gekocht, omdat ik de meeste kleuren al had.

 16. 20 november 2016 / 15:16

  Wat een super mooi palette eigenlijk, zeker voor zo’n leuke prijs! Misschien toch eens kopen.

 17. 20 november 2016 / 15:45

  Ik vind dit palette er kwalitatief echt best goed uitzien, veel beter dan ik had verwacht!