Essence lash princess false lash effect

Essence lash princess mascara

Hoeveel mascara’s ik in mijn leventje heb uitgeprobeerd? Ik ben de tel inmiddels kwijt. Van high-end merken tot meer budgetvriendelijke mascara’s. In mijn zoektocht naar de holy grail probeerde ik deze keer de Essence lash princess false lash effect mascara voor je uit. En ik kan je alvast verklappen dat deze mascara mij serieus verrast heeft!
Essence lash princess mascara

Essence lash princess false lash effect mascara

Wimpers met lengte en dramatisch veel volume; dat is wat Essence je belooft. De Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara heeft een kegelvormige borstelkop die zorgt voor een vals wimpers-effect. Dat belooft veel!
Essence lash princess mascara

De Essence lash princess false lash effect mascara ziet er op het eerste gezicht niet heel bijzonder uit, maar is wel erg praktisch. De rubberen versiering op de dop zorgt ervoor dat je de mascara heel makkelijk kunt vasthouden. Hij draait makkelijker open en glijdt niet uit je handen. Of je het nou mooi vindt of niet, het werkt wel!
Essence lash princess mascara

Het borsteltje heeft plastic haren die vrij stevig en vrij dik aanvoelen. Tussen de verschillende haartjes zit ruimte waar veel mascara tussen blijft zitten. Hierdoor krijg ik juist volle wimpers, zuinig in gebruik is het alleen niet.
Essence lash princess mascaraEn dan is het tijd voor de test. Links zie je mijn wimpers zonder mascara.Zoals je ziet ben ik van nature niet gezegend met lange, volle wimpers. Rechts op de foto zie je mijn wimpers met slechts een paar laagjes Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara. Ik ben erg onder de indruk! De Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara geeft precies het effect waar ik naar opzoek ben. Het valse wimper effect is wat overdreven, maar mijn wimpers zijn absoluut lang en hebben volume.
Essence lash princess mascara

BeautyOpinie

De Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara heeft mijn hart gestolen. Het eerste waar ik aan dacht toen ik deze mascara gebruikte is hoe erg hij lijkt op de Hypnose Drama van Lancome. Het effect dat deze mascara van Essence geeft is bij mij exact hetzelfde, alleen is deze veel goedkoper.

Het enige nadeel dat ik kan bedenken is de houdbaarheid. Na een lange dag werken merk je wel dat de mascara wat onder je ogen vlekt. De Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara is te koop voor €3,39 bij Trekpleister en Kruidvat.

Ga jij liever voor een luxe of voor een budget mascara? Wat is jouw favoriet?

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. 22 maart 2015 / 07:41

  Ik heb al veel gehoord en gezien over deze mascara. Ik vind het resultaat echt heel mooi en deze variant wil ik zeker eens proberen.

 2. Sanne Makeupgorgeous
  22 maart 2015 / 08:16

  Mooi resultaat. Alleen jammer dat hij gaat vlekken. Ik vind dit zelf altijd een groot nadeel. X

 3. 22 maart 2015 / 20:42

  Deze lijkt me super fijn! Mooi effect!

 4. 23 maart 2015 / 07:32

  Ik gebruik deze oranje variant en er heel tevreden over. Wat mascara betreft koop ik veel van Essence.

 5. Sanae
  23 maart 2015 / 09:51

  Mooi resultaat inderdaad! En lekker budgetproof!