Etos color care lipsticks

Etos color care lipsticks

Betaalbare, fijne lipsticks die ook nog eens in super veel mooie kleuren te koop zijn? Check! Ik heb de Etos color care lipsticks ontdekt en die vind ik echt de moeite waard om je te laten zien. Kijk je mee?

Etos color care lipsticks

Sinds het Etos merk compleet vernieuwd is zie en hoor je veel meer over de make-up producten. Erg leuk want ik ben al járen groot fan van het Etos eigen merk! Al voor de restyling kocht ik er regelmatig hele fijne, betaalbare en kwalitatief goede make-up producten. En sinds de restyling zijn er alleen maar meer mooie producten bijgekomen.

De Etos color care lipsticks hebben allemaal een crèmetextuur die super zacht aanvoelt. De lipsticks verzorgen én beschermen je lippen. Ben je niet zo van de romige lipsticks? Dan zijn er ook 5 kleuren in een matte finish verkrijgbaar. Ik besloot een keer niet voor een matte finish te gaan en kocht de color care lipsticks Back to Business en La Vie en Rose. En twee kleuren uitkiezen was best lastig want de collectie bestaat uit 30 kleuren waarvan ik er héél veel prachtig vind.
Etos color care lipsticks

De Etos color care lipsticks zien er mooi clean en strak uit, al voelt de huls wel een beetje goedkoop en licht aan. Dat is natuurlijk ook niet zo gek, want deze lipsticks zijn ook lekker laag geprijsd.
Etos color care lipsticks

De lipsticks zelf vind ik er een stuk luxer uitzien, kijk eens hoe mooi het Etos logo in de lipstick staat gegraveerd!
Etos color care lipsticks

En de swatches natuurlijk:
Etos color care lipsticks

De naam Back To Business is goed gekozen want deze oud roze kleur is neutraal en perfect voor een everyday look. Back To Business is trouwens ook in een matte finish te koop. Vind je de kleur dus tof maar ga je liever voor een matte lipstick? Dat kan! La Vie en Rose is een klassieke kleur rood die gelijk de aandacht trekt, daar val je wel mee op.
Etos color care lipsticks

BeautyOpinie

Dat ik enthousiast ben is vast geen verrassing meer voor je. De hulzen van de Etos color care lipsticks voelen misschien een beetje goedkoop aan, de lipsticks zelf vind ik fijn! Eigenlijk zijn het gewoon hele goede basic producten die met een prijs van nog geen 4 euro ook nog betaalbaar zijn. De lipsticks brengen prettig aan en voel je niet zitten. Extreem lang blijft de kleur niet zitten maar dat vind ik logisch bij zo’n romig product. Het enige nadeel dat ik kan verzinnen is dat er zoveel leuke kleuren te koop zijn… In de winkel kon ik al niet kiezen dus ik vrees dat ik er binnenkort nog een paar bijkoop hihi.

Draag jij wel eens lipsticks van Etos? En ga je liever voor een crème of matte finish?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 Comments

 1. Babs
  20 september 2016 / 05:44

  Back To Business staat je heel erg goed. Ik heb een lipstick van de Etos…zij zijn prima, ook gezien de prijs!

 2. Rebecca
  20 september 2016 / 07:32

  Etos is echt goed bezig hoor de laatste tijd!
  De kleuren staan je prachtig. Zelf heb ik nog geen lipsticks van Etos.

 3. Anna Gerrie
  20 september 2016 / 08:48

  La vie en rose staat je mooi! Ik vind Etos lipsticks ook erg fijn.

 4. 20 september 2016 / 10:55

  Supermooie kleurtjes! De lipsticks van Etos zijn inderdaad erg fijn!

 5. Dineke
  20 september 2016 / 11:14

  Oeh, wat een mooie kleuren zijn dit!

 6. 20 september 2016 / 13:14

  Ik heb nog totaal niet gekeken naar de nieuwe schappen van Etos. Vind de lipsticks heel mooi van kleur en de huls ziet er ook al wat aantrekkelijker uit.

 7. Lonneke
  20 september 2016 / 14:10

  Biede kleuren staan je erg mooi. Ik vind vooral Back To Business mooi voor de herfst ook.

 8. 20 september 2016 / 19:30

  Ik heb er ook 2 gekocht van de week! Ik stond alleen voor een bijna leeg schap, dus volgende keer ga ik naar het grote Etos filiaal om even te neuzen.

 9. Melike
  21 september 2016 / 09:50

  Die rode is echt mooi!

 10. 21 september 2016 / 18:25

  Ik houd zelf van creme lipsticks, deze zien er mooi uit. Ik geloof niet dat ik een lipstick van Etos heb (toch eens verandering in brengen) 🙂

 11. 21 september 2016 / 19:10

  Beide kleuren staan je erg mooi, vind de Etos lipsticks fijn en ook nog eens goed betaalbaar x

 12. 22 september 2016 / 08:51

  Beide kleuren vind ik enorm mooi, en ze staan je ook alle twee enorm goed!

 13. 22 september 2016 / 09:25

  Mooie lipsticks, vooral de roze vind ik je heel leuk staan:)

 14. 23 september 2016 / 15:15

  Back to business vind ik een hele mooie kleur, maar beiden staan jou top!

 15. 29 september 2016 / 08:42

  Mooie kleurtjes! Helaas vind ik de kwaliteit van deze niet al te best. Blijft maar een uurtje zitten bij mij!

  • Natascha
   Auteur
   29 september 2016 / 20:24

   Jammer dat jij er minder blij mee bent! Klopt inderdaad wel dat de lipstick minder lang blijft zitten omdat ‘ie zo romig is, persoonlijk heb ik er niet echt last van.