Budgettip! | Etos Journey of Beauty uit Nepal

Budgettip! | Etos Journey of Beauty uit Nepal

De nieuwe Etos Journey of Beauty producten nemen je mee op een wellness trip en wat mij betreft is daar niets aan gelogen. Ik kocht producten uit de White tea & rice lijn uit Nepal en ik vind dit zó tof dat ik het je moest laten zien!

Etos Journey of Beauty

Heb jij de nieuwste producten van Etos, de Etos Journey of Beauty al gespot? Ik wist niet hoe snel ik naar de winkel moest rennen toen het persbericht van deze producten in mijn mailbox zat. Ik vind dit zo leuk! Nieuwe beauty producten, geïnspireerd op de schoonheidsrituelen uit Afrika, Nepal, Nieuw Zeeland en Hawaï. Een wellness-lijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die hun oorsprong vinden in deze landen. En ook nog eens super betaalbaar. Hoe tof is dat?
review Etos Journey of Beauty

In de winkel heb ik alle producten uitgebreid bekeken en ik kan je vast verklappen dat ik ze allemaal de moeite waard vind. Het liefst had ik ze allemaal gekocht en aan je laten zien maar dat kan natuurlijk niet. Dus nam ik drie producten uit mijn favoriete Etos Journey of Beauty lijn mee;  Napalese white tea & rice.

White tea & rice

Ik buig me voor het goddelijke in jou’, dat is wat namasté betekent. Wie aan yoga doet kent dit woord ongetwijfeld. Dit Hindoeïstische gebaar dat in verschillende Aziatische landen wordt gebruikt om te groeten en respect te tonen staat centraal in de white tea & rice collectie. Het thema is calming & vitalizing en dat snap ik wel, deze producten hebben een hele rustgevende geur. In de collectie vind je een showerfoam, showeroil, een scrub en een bodyserum. Ik nam de showerfoam niet mee omdat ik zelf graag doucheolie gebruik en er nog iets te veel heb staan om te testen voor BeautyOpinie hihi.

Doucheolie Nepalese White tea & rice

Doucheolie dus, ik ben er gek op. Een douchefoam is natuurlijk ook heerlijk maar deze bevat nét even wat meer verzorgende ingrediënten en is vooral in de wintermaanden zachter voor je huid. Een pompflacon met 200 ml inhoud kost €3.99. Deze doucheolie kan in de zomer trouwens ook nog wel eens een favoriet worden, de geur van witte thee en rijst is zoet en fris tegelijk. Zomers!

Doucheolie Nepalese White tea & rice

Foaming scrub Nepalese White tea & Rice

Tijdens ditzelfde doucheritueel gebruik ik ook de Foaming scrub Nepalese White tea & Rice. Dezelfde heerlijke geur van witte thee en rijst maar dan nu met zachte scrubdeeltjes. In een lekkere grote tube van 200 ml waarvoor je €3.99 betaalt. Prima prijs toch?
 Nepalese White tea & Rice

Deze scrub bevat een aantal milde reinigers, siliconen, glycerine, suiker en ook hydraterende ingrediënten. De scrub is behoorlijk geparfumeerd, parfum staat ongeveer halverwege de ingrediëntenlijst. Persoonlijk vind ik dat niet zo erg, die fijne geur moet ergens vandaan komen toch? Dat de Foaming scrub Nepalese White tea & Rice milde reinigers bevat merk ik trouwens aan mijn huid, die niet trekkerig maar juist lekker zacht aanvoelt. De substantie is romig, voelt zacht aan en begint inderdaad lichtjes te schuimen zodra ‘ie in aanraking komt met water. Heerlijk!
Ervaringen Foaming scrub Nepalese White tea & Rice

Body serum Nepalese White tea & Rice

Tot slot nam ik het Body serum Nepalese White tea & Rice mee, om mijn welness ritueel compleet te maken. Het is een bodylotion en serum in één en heeft natuurlijk diezelfde fantastische geur. Het serum zit in een handig pompje dat heel zuinig doseert. De verpakking bevat 150 ml en kost 4,99.

Body serum Nepalese White tea & Rice

Het serum is licht en trekt snel in. Écht voedend vind ik hem niet maar hij maakt mijn huid wel lekker zacht.
Body serum Nepalese White tea & Rice

BeautyOpinie

Ik heb al vaker geroepen dat ik vind dat Etos onwijs tof bezig is, en dat roep ik vandaag weer. Mooie luxe producten voor een zacht prijsje, dat is het eerste dat in me opkomt als ik aan de Etos Journey of Beauty denk.

Als je gek bent op de geur van witte thee en zoete rijst, check dan zeker deze producten eens. En ben je meer van de warmere geuren? Dan vind ik de African Marula oil & Baobab producten ook heerlijk. Of de New Zealand Manuca honey & Beeswax of Hawaiian Guava & Pineapple. Het is maar net welke geur het best bij je past, de producten zijn in elk geval super fijn. Én ook heel leuk (en budgetproof!) om cadeau te doen. Ik ben groot fan!

Volg:
Share:

16 Reacties

 1. 30 januari 2018 / 05:20

  Deze lijn is zo fijn! Doet mij denken aan Rituals

 2. 30 januari 2018 / 05:30

  Superleuk van Etos om dit de markt in te knallen. Ze zijn goed bezig. Ik ben ook erg benieuwd naar deze producten, want prijstechnisch zijn ze weer lekker vriendelijk!

 3. 30 januari 2018 / 07:43

  Ohhh deze doet mij ook denken aan ritualen inderdaad! Ben heel benieuwd naar de geur geworden. Vind de verpakkingen ook erg tof.

 4. 30 januari 2018 / 08:45

  Oeh dat klinkt héél bijzonder; ‘ ik buig me voor het goddelijke in jou’. Ik heb zelf de producten met guave, en die zijn mega super enorm zoet. Even aan wennen, geloof ik. Deze geur spreekt me in ieder geval aan;-)

  • Natascha
   Auteur
   31 januari 2018 / 12:51

   Die zou mij denk ik ook iets te zoet zijn 😉

 5. 30 januari 2018 / 10:40

  Klinkt als fijne producten! Leuke verpakking ook. Ik zou dan voor de Hawaiian Guava & Pineapple gaan denk ik, lekker tropisch (:

 6. 30 januari 2018 / 15:05

  Om heeeuul eerlijk te zijn vind ik de warme en fruitige geuren die je noemt beter klinken, maar dat is natuurlijk persoonlijk! Etos is zeker goed bezig, ben fan van de eigen merk producten <3

  • Natascha
   Auteur
   31 januari 2018 / 12:51

   Snap ik 😉 het is ook maar net wat je persoonlijke smaak is. Ik vind het juist wel tof dat er zulke verschillende geurlijnen te koop zijn. Ik ga altijd voor licht zoet en fris dus de keuze was nu ook niet zo moeilijk haha.

 7. 30 januari 2018 / 15:11

  Prachtige lijn! Alleen de verpakkingen al.. liefde.

 8. 30 januari 2018 / 17:01

  Oooooh jaloers! Ik pis altijd langs de pot, we hebben geen Etos! Ik wil van deze lijn ook wat proberen!

 9. 30 januari 2018 / 17:29

  Wat een leuke producten zeg! Heerlijk bezig Etos

 10. 30 januari 2018 / 18:47

  Wat ontzettend leuk dat Etos (alweer) met een nieuwe geurlijn komt! Dit merk is goed bezig. Aha, namasté ken ik wel 😉 Yup, ik doe aan yoga. Je maakt me nieuwsgierig naar het body serum. Een substantie / product waar ik nog niet bekend mee ben. Bedankt voor je fijne review! (Ondertussen trek ik een sprintje naar Etos ;-))

  • Natascha
   Auteur
   31 januari 2018 / 12:49

   Wat leuk, ik ben ook gek op Yoga en doe het graag 🙂 Graag gedaan trouwens, en ben benieuwd naar jouw favoriete lijn haha.

 11. 31 januari 2018 / 11:43

  Lijken me heerlijke producten, ben erg benieuwd naar de geur, maar hij lijkt me wel lekker.

 12. 2 februari 2018 / 14:22

  Ooh, wat leuk dat Etos weer een nieuwe lijn heeft. Ik denk dat ik deze ook erg lekker ga vinden! Super leuk dat je er zo enthousiast over ben, ik snap het helemaal 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.