Even bijkletsen | I got a new job!

Even bijkletsen | I got a new job!

Zoals beloofd praat ik je vandaag graag helemaal bij over iets waar ik héél erg blij mee ben.

Maandag vertelde ik in de laatste sneak peak al even kort dat ik een nieuwe baan heb maar meer ook niet. Ik ben op BeautyOpinie best wel open geweest over mijn zoektocht naar een nieuwe baan en jullie hebben zo ontzettend met mij meegeleefd dat ik je vandaag graag even bij klets.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging

Zes jaar geleden ben ik mijn loopbaan begonnen op de Marketing & Communicatieafdeling van een grote bank, wist je dat? Ik had het hier erg naar m’n zin maar na twee jaar moest ik in verband met reorganisatie op zoek naar wat anders. Dat vond ik jammer (en zij blijkbaar ook!) want na een jaar was ik alweer terug. Tijdelijk dan, want je kunt je misschien voorstellen dat de vaste contracten hier op z’n zachtst gezegd nog niet voor het oprapen lagen. Vond ik dat erg? Ja maar een nieuwe uitdaging leek me ook wel wat.

In de eerste periode na deze opdracht heb ik bewust veel genoten van de tijd die ik nu ineens voor Tess had. Het was zomer, we gingen op vakantie en ik kon mijn tijd lekker besteden aan wat ik belangrijk vond. Zo fijn!

En toen moest het roer om

In september merkte ik dat ik weer graag aan de slag wilde. Ik miste het contact met collega’s en ook de gesprekken en diepgang. De hele dag alleen maar mama zijn was fijn maar ik heb meer nodig. Ik solliciteerde me suf maar helaas was het het elke keer nét niet. Ik heb zelfs twee keer meegemaakt dat mijn gesprekspartner letterlijk zei dat ‘ie twijfels over me had omdat ik een kindje van 1 heb. Bizar toch?

Na het overlijden van papa was ik het zat, ik wilde weer aan de slag en dit was het moment! Ik besloot niet langer een afwachtende houding aan te nemen maar zelf in actie te komen. Dat is iets dat ik iedereen wil aanraden die op zoek is naar een nieuwe baan. Reageer niet alleen op vacatures maar stuur open sollicitaties. Kies een bedrijf waar je graag wil werken en kijk wie je daar al kent. Wie kan jou helpen in contact te komen met de HR afdeling? Mij heeft het geholpen. Binnen 1.5 week had ik niet één baan maar twee!

I got a new job!

Twee weken geleden moest ik dus ineens kiezen tussen twee mooie organisaties en twee gave vacatures. En laat het maken van zulke belangrijke keuzes nou niet mijn sterkste punt zijn 😉 Ik heb uiteindelijk mijn gevoel laten spreken. Ik koos voor een jong ICT bedrijf omdat ik een enorm goed gevoel heb bij de sfeer, de collega’s die er werken, de producten die zij aanbieden en de mogelijkheden binnen het bedrijf.

Begin januari ga ik dus weer aan de slag! Heb ik het afgelopen jaar stilgezeten? Nee, zeker niet. Ik heb veel tijd in BeautyOpinie gestoken, heb opleidingen gevolgd en veel moeite gedaan om er achter te komen wat ik nu echt wil. En voor nu is dat een nieuwe functie als Content marketeer. Ik heb er onwijs veel zin in!

Afbeelding via Shutterstock.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 Reacties

 1. 15 december 2017 / 05:29

  Goed man dat je het heft in eigen handen hebt genomen en straks mag beginnen aan een nieuwe baan.

 2. Sabrina
  15 december 2017 / 06:58

  Wat goed zeg , gefeliciteerd !

 3. 15 december 2017 / 09:01

  Wauw, wat een verhaal! Gefeliciteerd met je nieuwe baan, héél veel succes!

 4. 15 december 2017 / 10:40

  Zulk fijn nieuws! Heel veel succes met je nieuwe baan, je hebt het verdiend.

 5. 15 december 2017 / 13:13

  Gefeliciteerd! Hartstikke goed! Heel veel plezier met je nieuwe job!

 6. 15 december 2017 / 13:28

  Heel tof, je network is inderdaad super belangrijk. Ik ga er binnenkort ook een artikel aan wijden!

 7. bychristiana
  16 december 2017 / 07:43

  Super knap dat je zo hebt doorgezet en natuurlijk al helemaal in deze voor jullie zeer verdrietige periode. Wees trots op jezelf. Heel veel succes en vooral plezier gewenst met je nieuwe baan.

 8. Gerria
  16 december 2017 / 09:43

  Gefeliciteerd Natascha, heel veel.plezier in je nieuwe job gewenst!!

 9. 16 december 2017 / 10:22

  Wauw, dat klinkt heel goed. Fijn dat het je gelukt is.
  Ik weet niet wat ik wil. Liefst thuis werken, want collega’s daar heb ik gezien mijn ervaringen niks mee.

 10. 16 december 2017 / 15:24

  Heel veel succes met je nieuwe baan!
  Hopelijk kan ik volgende week ook weer aan de slag. Heb donderdag sollicitatiegesprek gehad bij een bedrijf als Backoffice medewerker.

 11. 16 december 2017 / 21:18

  Wat ontzettend fijn, gefeliciteerd & heel veel succes/plezier met je nieuwe baan!

 12. 17 december 2017 / 08:32

  Van harte en ik denk dat je het heel erg naar je zin gaat krijgen. Kan me voorstellen dat je wel wat toe bent aan wat anders. En je kunt je ervaring qua blog ook goed kwijt in je nieuwe functie! Succes dame! Maar denk niet dat je dat nodig hebt. 🙂

 13. 18 december 2017 / 07:03

  Wat leuk! Ik wens je heel veel plezier bij je nieuwe baan xxx