Fanllory Argan & Ghassoul shaker masker + winactie!

Argan & ghassoul shaker van Fanllory review

Op een bijzondere dag als vandaag wil ik je iets bijzonder fijns laten zien: het Fanllory Argan & Ghassoul shaker masker. En helemaal leuk: jij kunt heerlijke Fanllory gezichtsmaskers winnen. Ik mag namelijk drie keer een pakket ter waarde van 100 euro weggeven!

Fanllory shaker mask review

Misschien heb je het merk Fanllory hier wel vaker gespot. Ik ben namelijk groot fan van de Fanllory Deeply Nourishing & Hydrating maskers en gebruik ze al maanden minimaal één keer per week. Het zijn één van de fijnste sheetmaskers die ik ooit heb gereviewd en ze bevatten mooie ingrediënten en zijn makkelijk en fijn in gebruik. Maar mijn skincare junkie hard ging nóg harder kloppen toen ik de Fanllory shaker masks ontdekte: een set waarmee je je eigen gezichtsmaskers kunt maken.

Fanllory shaker mask review

De Argan & ghassoul shaker van Fanllory bevat een set met een speciale shakebeker, een spatel om het product aan te brengen op je gezicht en niet te vergeten, vier zakjes met 93% natuurlijk poeder om je eigen gezichtsmaskers te maken. Voor de complete set betaal je €52,50 of €12,50 per los zakje.

Fanllory shaker mask ervaringen

Argan & ghassoul shaker van Fanllory

Mocht je nou denken dat het ingewikkeld is om je eigen gezichtsmasker te maken: think twice! Je vult de beker met 100ml water, gooit de inhoud van het zakje erbij en schudt een seconde of vijf. Klaar is je zelf gemaakte masker.

hoe maak je zelf een klei masker

Een mooie combinatie aan ingrediënten

Het bijzondere van dit gezichtsmasker is dat hij bestaat uit poeder gemaakt van arganolie en ghassoul. Arganolie zit bomvol vitamine E en is een anti-oxidant. Het geeft een enorme hydratatie boost, werkt tegen fijne lijntjes en maakt je huid egaler. Ghassoul is een klei. Dit geeft je huid een detox, verwijdert dode huidcellen, werkt zuiverend en maakt poriën minder zichtbaar. Een mooie combinatie waar mijn huid erg blij van wordt.

hoe werkt het SHAKE MASKER “ARG

De substantie uit de diepe beker halen vind ik wat lastig. De bijgeleverde spatel is te klein en ook met mijn handen kom ik niet goed bij de bodem. Daarom giet ik het masker liever over in een kleiner bakje, dat werkt stukken makkelijker. Het ziet er op het eerste oog misschien niet heel smakelijk uit haha, maar het werkt super goed. Dit masker maakt mijn huid heerlijk zacht, minder dof en stralender. Daarom vind ik het ook zo tof dat ik drie van jullie blij mag maken met dit óf één van de andere fijne gezichtsmaskers van Fanllory.

Fanllory Argan & Ghassoul shaker masker review

Win een Fanllory pakket ter waarde van 100 euro

Wil je zelf de maskers van Fanllory eens uitproberen? Dat kan! Ik mag namelijk drie keer een pakket met allerlei gezichtsmaskers van Fanllory weggeven, met een waarde van maar liefst 100 euro. Meedoen is simpel: laat hieronder in de comments weten waarom jij graag één van deze pakketten wilt winnen.

Wil je extra kans maken?

 • Volg BeautyOpinie.nl én Fanllory op Instagram
 • Op mijn account staat een foto van het Fanllory Argan & Ghassoul shaker masker waarin ik meer info over deze winactie geef. Als je daarop reageert weet ik dat je meedoet.
 • De winactie loopt tot en met 10 mei 2021. Op die dag ontvangen alle winnaars persoonlijk bericht van mij.

Veel succes!

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. Ester Baauw
  5 mei 2021 / 09:43

  Wat een leuke actie!
  Ik zou graag meedoen, want ik gebruik bijna nooit een masker.
  Maar kan wel wat extra hydraterende producten gebruiken voor mijn doffe huid met beginnende rimpeltjes. Tevens lees ik ook dat het merk hoogwaardige maskers produceert.
  Ben erg benieuwd hiernaar.

 2. Marian B
  5 mei 2021 / 11:20

  Ik doe graag mee! Maskertjes vind ik over het algemeen erg fijn, al doe ik het eigenlijk te weinig. Deze shaker zou ik graag eens proberen, de tip om het over te gieten in een ander bakje ga ik ook zeker onthouden. Ben benieuwd!

 3. 5 mei 2021 / 17:16

  Wat een fijne maskers heeft dit merk altijd! 🙂

 4. Conny
  6 mei 2021 / 18:21

  Ik verzorgde me graag maar heb een jaar heel zware depressie gehad en langzamer gaat het opwaarts NL jeugd was emotioneel en ook psychische en verwaarloosd. Ouders zijn narcisten en ik ben Hoogsensetief en had 50 jaar hun laten doen en ook ons leven bepaalt wat we niet mochten altijd negatief over mij en ik was een brave ziel en hoopte op een beetje liefde ga nu naar vele opnamen naar een coach voor Hoogsensetief en die me leert mij wat meer zelfvertrouwen geeft en mijn grenzen leren kennen en ook nee durven zeggen. Daarmee ik graag het pakket willen hebben om me terug de verzorgde Conny wordt stapje voor stapje dichterbij komt het goed.