Fanllory Deeply Nourishing & Hydrating Mask

review Fanllory Deeply Nourishing & Hydrating Mask

Na het testen van al die zonbescherming van de afgelopen week is het vandaag tijd voor een bijzonder gezichtsmasker dat mijn huid hielp te herstellen; het Fanllory Deeply Nourishing & Hydrating Mask.

Mijn ervaringen met Fanllory

Ken jij de gezichtsmaskers van Fanllory al? Ik kan me goed voorstellen dat dit merk niet iedereen wat zegt, Fanllory is namelijk een vrij jong bedrijf. Zelf ontdekte ik het merk vorige maand en heb ik met veel plezier een aantal maskers gebruikt om mijn huid een handje te helpen bij het herstellen van de zon. Fanllory verkoopt bijzondere gezichtsmaskers van hoge kwaliteit en daar ben ik als skincare junkie natuurlijk gek op.

Fanllory Deeply Nourishing & Hydrating Mask review

Fanllory Deeply Nourishing & Hydrating Mask review

Het Deeply Nourishing & Hydrating Mask is één van de twee maskers die Fanllory in haar webshop verkoopt en kost €15,50. Dat is zeker niet goedkoop maar Fanllory is dan ook geen budgetmerk.

Maskers van Fanllory

Als ik de ingrediëntenlijst bekijk zie ik water, glycerine en daarna phenoxyethanol. Dat is een alternatief voor parabenen waar wat discussie over is. Verder zie ik een aantal verzachters, bewaarstoffen en hyaluronzuur, parfum, aloe vera, bruine alg en azijnzuur.

ingredienten Fanllory Deeply Nourishing & Hydrating Mask

Het masker bestaat uit drie lagen waarvan je er één afhaalt voor je het masker aanbrengt. De blauwe, buitenste laag verwijder je pas als je het masker al hebt aangebracht. Fijn!

Ervaringen Fanllory Deeply Nourishing & Hydrating Mask

Het masker is vrij groot en persoonlijk vind ik dat erg prettig. Ik vind sheetmaskers die half over je ogen, neus en mond zitten namelijk helemaal niet fijn. Dit masker geeft letterlijk wat meer lucht en zit prettig. Bovendien ruikt ‘ie heerlijk, is ‘ie niet te nat en voelt mijn huid na 20 minuten echt zijdezacht. Wauw, I’m impressed!

Fanllory Deeply Nourishing & Hydrating masker review

Zijn de gezichtsmaskers van Fanllory fijn?

Ja, ik denk dat dit één van de fijnste maskers is die ik ooit heb gebruikt en dat zegt wat! Hoewel ik niet direct onder de indruk was van de ingrediëntenlijst, vind ik het effect op mijn huid heerlijk. Mijn huid voelt instant zacht en super gehydrateerd aan. Toen ik dit masker voor het eerst gebruikte had ik al weken droge plekjes en dankzij het Fanllory Deeply Nourishing & Hydrating Mask was ik daar in no time vanaf!

Ken jij de producten van Fanllory?

Deze producten heb ik ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Comments

 1. 27 april 2020 / 06:18

  Voor mij een onbekend merk, maar wat klinkt dat masker goed zeg! Ook prettig dat het wat ruimer zit!

 2. 28 april 2020 / 06:48

  Dit masker klinkt echt heerlijk! De pasvorm lijkt bij jou heel goed! Ik ben benieuwd hoe de pasvorm bij mij is omdat ik van veel bloggers hoor dat ze het te groot vinden.

 3. 29 april 2020 / 06:59

  Ik had wel al eens eerder van dit merk gehoord, maar nog geen ervaring mee. Een tijdje terug probeerde ik mijn allereerste sheet masker van Troiareuke, een K-Beauty merk en ik vond het heel fijn, maar er bleef wel veel product achter op mijn huid dat ik met geen mogelijkheid kon inmasseren: het was gewoon veel te veel. Wel vond ik het heel fijn zo’n masker en echt verwennerij voor m’n huid. Dus ik houd deze ook zeker in gedachten.

 4. 25 mei 2020 / 07:09

  Ik heb deze ook een tijdje geleden uitgeprobeerd maar hij was echt veel te groot voor mij waardoor hij steeds losliet haha;-) Ik heb hem er halverwege de ‘inwerktijd’ dus maar weer afgehaald, want echt lekker zat het niet.