Subtiele én betaalbare armbandjes

subtiele armbandjes

Mijn favoriete accessoires van het moment? Subtiele armbandjes en kettingen, ik vind ze zo classy en vrouwelijk! Een paar jaar geleden konden sieraden mij niet groot en opvallend genoeg zijn. Nu mag het van mij allemaal wel wat ingetogener. Het liefst combineer ik meerdere dunne armbandjes met mijn Daniel Wellington horloge. Hoe kan het alleen dat die leuke, fijne armbandjes altijd zo duur zijn? Afgelopen weekend spotte ik een budgetvariant bij H&M en vandaag laat ik ze je graag zien.
subtiele armbandjes

De subtiele armbandjes van H&M zijn verkrijgbaar in één kleurstelling. In dit setje zit een gouden armbandje, een witte, een zacht roze en een zwarte variant. Vier armbandjes voor slechts €7,99, dat vond ik wel een goede koop!
subtiele armbandjes

De armbandjes kun je heel goed allemaal tegelijkertijd dragen. Misschien heb je al wel wat dunne, subtiele armbandjes? Dan kun je dit ook prima combineren. Ik vind het altijd zo’n leuk effect geven, de Ibizastyle! Nadeel aan deze armbandjes is wel dat de sluiting wat zwaar is, waardoor de sluiting steeds naar voren glipt. Als je er één of twee draagt heb je er minder last van.
subtiele armbandjes

Maar het liefst draag ik de subtiele armbandjes toch in combinatie met mijn gouden slavenarmband of met mijn Daniel Wellington horloge. Simpel maar toch classy!
subtiele armbandjes
subtiele armbandjes

Wat vind jij van deze armbandjes? Ga jij liever voor subtiele armbandjes of pak jij liever uit met je sieraden?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Comments

 1. 21 november 2015 / 08:01

  meestal ben ik nogal van de grotere sieraden, maar ik moet bekennen, de laatste tijd vind ik fijnere sieraadjes ook wel heel leuk om te zien, deze zijn erg schattig om te zien…

 2. Esmee
  21 november 2015 / 08:04

  Ondanks dat het wat apart is, vind ik het ontzettend gaaf! Heel mooi!
  XOXO esmee

 3. 21 november 2015 / 08:51

  Super leuk! Ik hou ervan. Maar heb zelf hele dunne polsen… Zijn deze te verstellen in maat? Vaak is zelfs de strakste stand nog te los voor mij… 🙁

 4. Manon
  21 november 2015 / 14:08

  Ik vind hem heel mooi !

 5. 22 november 2015 / 17:22

  Ik vind ze prachtig, ik houd erg van dit soort armbandjes

 6. 6 december 2015 / 12:52

  Erg leuke armbandjes! Het horloge van Daniel Wellington is ook prachtig ♥ xx