Nike Internationalist sneakers

Nike Internationalist

Een vrouw heeft nooit te veel schoenen toch? Hoewel ik pas sinds een jaartje verslaafd ben aan sneakers heb ik inmiddels best een aardige collectie opgebouwd. Ik vind het dan ook zó jammer dat ik op mijn werk mijn geliefde Nikes niet aan mag. Toen ik afgelopen week door mijn rug ging (auw!) kon ik echter niet anders en besloot ik dat ik een paar nieuwe Nike Internationalist sneakers had verdiend 😉 Kijk je mee?
Nike Internationalist

Stiekem gaat mijn hartje nog steeds sneller kloppen van mooie hoge pumps. Ik vind het zo vrouwelijk, zo classy! Maar sinds ik vorig jaar spit heb gehad (voor wie niet weet wat dat is, mijn rug deed zo’n pijn dat ik amper kon bewegen) investeer ik in wat betere schoenen. Een tijdje geleden liet ik je mijn No Stress hakken al zien die écht heel lekker lopen. Maar het allerliefst sjok ik toch rond op mijn Nike Internationalists, die lopen zo lekker!
Nike Internationalist
Nike Internationalist
Natuurlijk draag ik ze niet alleen omdat ik last van mijn rug had maar een vrouw moet soms toch een excuus verzinnen om een nieuw paar schoenen te kopen? Deze zwarte Nike Internationalist sneakers staan overal bij en kan ik lekker de hele winter door dragen. Doordat er ook een beetje taupe in zit verwerkt, zijn ze nét even anders en dat vond ik leuk.
Nike Internationalist
Nike Internationalist
Ik bestelde de sneakers online, zoals ik je eergisteren al vertelde. Overal in de stad was mijn maat namelijk uitverkocht maar bij Zalando hadden ze alle maten nog, én nog afgeprijsd ook! Voordat ik online iets afreken google ik altijd even of er nog kortingscodes zijn. Ik vond op Acties.nl een code voor extra korting in de sale. Dat is dan weer het voordeel van online shoppen. Houd ik weer iets meer geld over voor een paar hoge hakjes, gewoon voor erbij, omdat ik er nu eenmaal een zwak voor heb;)

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Comments

 1. Svenja
  11 december 2015 / 07:33

  Wauw, wat een beauty’s heb je er bij! Ze zien er heel mooi, sportief en stijlvol uit! En altijd extra fijn als je een paar mooie schoenen met korting kan scoren, love it!

  • Natascha
   Auteur
   12 december 2015 / 07:21

   Dank je voor het compliment! Ik vond ze ook best stijlvol, zeker voor het sneakers 😉 En met korting is het altijd extra leuk haha

 2. 11 december 2015 / 08:57

  Waaaauw, wat zijn ze mooi! Echt prachtige schoenen en top dat ze afgeprijsd waren 🙂

 3. 11 december 2015 / 09:01

  Dit soort schoenen lijken me zo handig! Ik vind ze erg leuk 🙂

 4. Esmee
  11 december 2015 / 11:27

  Ziet er goed uit, maar dat vind ik van veeeel Nike schoenen. De kleur is prachtig!
  XOXO esmee

 5. 11 december 2015 / 12:26

  inderdaad vrouwen moeten een goede reden hebben om schoenen kopen en zeker zulke leukerds. hoe dan ook we vinden echt wel een reden…deze sneakers zijn echt heel erg leuk, ik loop zelf ook erg graag op sneakers…

  • Natascha
   Auteur
   12 december 2015 / 07:19

   Dank je wel Petera! Ja, zo verzinnen we altijd wel een reden;)

 6. 14 december 2015 / 19:15

  Heel mooi deze! Zwart is altijd goed en Nike sneakers natuurlijk ook! Hier ga je veel plezier van hebben!

  • Natascha
   Auteur
   16 december 2015 / 07:50

   Dank je wel! Ik heb er inderdaad al héél erg veel plezier van!