No stress enkellaarsjes

No stress enkellaarsjes

Relax, no stress! Ongetwijfeld heb je wel eens gehoord van het schoenenmerk No stress. Modieuze schoenen die speciaal gemaakt zijn voor mensen met een actief leven. Há klinkt dat even goed! Schoenen die heerlijk zitten maar er niet uit zien alsof ze van je oma zijn. Eindelijk kan ik de hele dagen op mijn hakken rondrennen zonder getackeld te worden door zere voetjes.
No stress enkellaarsjes

No Stress

No stress schoenen zijn speciaal gemaakt voor mannen en vrouwen met een actief leven. Het is een schoenenmerk in de categorie ‘comfortabel’ maar zijn wel modieus, vrouwelijk en elegant. De schoenen zijn zo comfortabel doordat zoveel mogelijk drukpunten worden weggenomen en de afwerking van de natuurlijke, kwalitatieve en ademende materialen zo soepel mogelijk is gehouden.
No stress enkellaarsjes

Enkellaarsjes

In de schoenenwinkels zie je momenteel vooral enkellaarsjes en veterschoenen. En in deze No stress enkellaarsjes vond ik beide. Stiekem ben ik niet zo’n fan van de veterschoenen en boots. Ik vind het een leuke trend hoor, alleen niet voor mij. Ik ben namelijk niet zo van het stoere, ik ga liever voor wat vrouwelijker ;). Ik heb al heel vaak stoere boots gepast maar ze staan me gewoon niet 🙁
No stress enkellaarsjes

Het beste aan de No stress enkellaarsjes: ze lopen heerlijk! Dit is dé reden dat ik ze graag aan je wilde laten zien. De zool doet me een beetje aan die comfortschoenen, je weet wel, die je oma waarschijnlijk draagt. Loopt ongetwijfeld heerlijk, en zou heel goed zijn voor iemand zoals ik (die vaak last heeft van haar spieren en rug) maar No thanks! Schoenen van No stress daarentegen zijn ook nog eens helemaal van nu.
No stress enkellaarsjes

De No stress enkellaarsjes zijn van echt leer, de hak is 7 centimer hoog en de binnenzijde is gemaakt van Memory foam. Ze lopen nog net niet zo zacht als mijn Uggs (Yes, guilty!) maar komen een heel eind in de buurt! Ik kocht deze schoenen bij Intreza voor €119,95 maar aangezien ik flink wat oude schoenen inleverde bij Dolcis, kreeg ik 30 euro korting. En kortingsacties zijn er regelmatig, gewoon even in de gaten houden. Scheelt toch weer.
DSC05914
Wat vind jij? Yay or Nay? En heb jij zelf wel eens schoenen van het merk no Stress gehad?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Comments

 1. 8 oktober 2015 / 07:00

  Zo wat zijn die leuk zeg en wat fijn dat ze zo goed lopen.

  Lijkt me echt super en het scheelt inderdaad een hoop stress haha. Leuk die naam!

 2. 8 oktober 2015 / 07:59

  Wat een mooie en elegante enkellaarsjes heb je er bij <3

 3. 8 oktober 2015 / 18:09

  Ja , ik vind ze heel erg mooi, ik denk eigenlijk wel dat de zool een heel belangrijk deel is van het comfort…bij de meeste laarsjes, in dit soort modellen voelen die aan alsof je op het beton loopt en dat is niet fijn…deze zien er echt fijn uit

  • 10 oktober 2015 / 05:59

   Van die harde zolen loopt inderdaad niet lekker 😉 dit is echt van dat zachte memory foam, dat wil ik nu in al mijn schoenen haha

 4. Babs
  10 oktober 2015 / 11:18

  Wat een gave laarsjes! Ik zoek momenteel ook korte laarsjes maar met een iets lagere hak (ook mijn rug)
  Ik ken het merk wel van naam, en tegenwoordig wil ik schoenen hebben die echt lekker lopen, dus bedankt voor de tip. (ik kom eigenlijk nooit meer bij Dolcis, toch maar eens kijken daar…)

  • 10 oktober 2015 / 19:45

   Ik heb ze besteld bij Intreza, dan hoef je in elk geval niet de stad in 😉

 5. 13 oktober 2015 / 15:25

  Nog nooit van dit merk gehoord, maar wat zien ze er mooi uit x

 6. Claudia
  30 december 2015 / 15:41

  Dit zijn zulke beauties! Ik heb ze een keer bij iemand in het zwart mogen aanpassen en ze lopen heerlijk! Helaas zijn ze in deze kleur in mijn maat al uitverkocht.

  • Natascha
   Auteur
   30 december 2015 / 19:45

   Wat jammer zeg dat ze in jouw maat zijn uitverkocht. De zwarte zijn nu in de Sale!