Vijf random aanraders die je gewoon bij de drogisterij koopt

Vijf random aanraders die je gewoon bij de drogisterij koopt

De afgelopen maanden dook ik regelmatig de drogisterij in, op zoek naar fijne producten die doen wat ze beloven. Vandaag laat ik je vijf van mijn favoriete aankopen zien.

Mijn favorieten die je gewoon in de drogisterij koopt

Ik bedacht me laatst dat ik heel vaak blogposts schrijf over producten die je niet zou moeten missen, of juist wel. Regelmatig ontvang ik die producten van bedrijven of PR-bureaus maar ik duik zelf ook regelmatig de drogisterij in. Op zoek naar fijne smeersels die het liefst ook een beetje betaalbaar zijn. De producten die ik de laatste maanden gekocht heb en die je wat mij betreft écht niet mag missen laat ik je in deze blogpost zien.

Nivea Clay fresh douchegel

Mijn favoriete product voor onder de douche van afgelopen maand is by far de Nivea Clay Fresh in de geur Hibuscus & Witte Salie. Deze douchegel bevat kaolien klei en voelt fijn aan op mijn huid. De geur van hibiscus is lekker fris. Heerlijk in de zomermaanden!
review Nivea Clay fresh douchegel

Garnier Skin Active 2-in-1 Oogreinigingslotion

Toen ik een nieuw product zocht om mijn oog make-up eraf te halen belandde ik bij een oude liefde. De Garnier Skin Active oogreinigingslotion is super mild, reinigt zonder te wrijven en verzorgt bovendien je wimpers. Jaren geleden was ik al enthousiast en dat ben ik nog steeds. Hij doet gewoon perfect wat ‘ie moet doen, is zacht voor je ogen en laat geen vette waas achter.
Garnier Skin Active 2-in-1 Oogreinigingslotion review

Nivea body soufflé kersenbloesem & jojoba olie

De nieuwe Nivea body soufflé heb je, als je meerdere beautyblogs leest, ongetwijfeld bij veel collega bloggers gespot. Om die reden wilde ik ‘m eigenlijk niet meer reviewen maar mijn nieuwsgierigheid kon het toch niet laten om hem tijdens mijn laatste bezoekje aan het Kruidvat mee te nemen. En nu snap ik waarom al die reviews zo positief zijn, dit is echt een heerlijk smeersel! De soufflé bevat luxe olieparels, heeft een fantastische geur, trekt snel in en maakt mijn huid bovendien superzacht. Een aanrader!
review Nivea bodysoufflee

Sanex Zero % Protect & Control Compressed Deodorant Spray

Al jaren gebruik ik de deodorant van Salt of the earth maar een paar weken geleden wilde ik eens iets anders. Ik kocht daarom de Sanex Zero % deo die geen synthetische anti-transpirant, alcohol of parabenen bevat. Hij is lekker fris en werkt bovendien als een trein. Zelfs met de hoge temperaturen van vorige week bleef ik de hele dag fris.
Review Sanex Zero% Protect & Control Compressed Deodorant Spray

Nivea Droogshampoo voor licht haar

Ik weet dat er in de drogisterij ook andere merken verkrijgbaar zijn dan Nivea, maar ik heb nog een super fijn product van dit merk ontdekt! Al jaren zweer ik bij de droogshampoo van Batiste maar de Nivea fresh revive droogshampoo voor licht haar vind ik misschien nóg wel fijner. Hij doet gewoon super goed z’n werk, ruikt lekker fris en maakt mijn blonde lokken nét even nog wat assiger. Dit is absoluut een blijvertje.
review Droogshampoo licht haar van nivea

Zit er een product bij dat jij ook fijn vind of waar je nieuwsgierig naar bent geworden? En vind je het fijn om dit soort blogposts (met favorieten die je makkelijk kunt scoren) te lezen?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Comments

  1. 4 juli 2019 / 09:22

    De Nivea body soufflé & Clay douchegel gebruik en koop ik regelmatig, sowieso liefde voor Nivea. Van Sanex heb ik jaren de spray deodorant (andere variant dan in dit artikel) gebruikt, maar ineens werkte die helaas niet meer voldoende x