Kleding | Fijne en betaalbare zwangerschapsjurkjes

leuke zwangerschapsjurkjes bij zalando

Daar is ‘ie dan, het is tijd voor een zwangerschapsoutfit! Vandaag heb ik een handige tip voor mama’s to be. Dit is namelijk de plekwaar ik hele fijne en betaalbare zwangerschapsjurkjes scoor.

Hoeveel zwangerschapskleding koop je?

Als je zwanger bent, is de kans groot dat je liever niet al te veel geld uitgeeft aan speciale kleding. Je draagt het immers toch niet zo lang dus een compleet nieuwe garderobe is onzin. Ik vind het in elk geval zonde van mijn geld maar vind het wel belangrijk om er die 9 maanden een beetje leuk bij te lopen.

Waar vind ik fijne en betaalbare zwangerschapsjurkjes?

Tijdens mijn eerste zwangerschap droeg ik vanaf een week of 12 mijn eerste zwangerschapsjeans maar kon ik andere kleding nog best lang door dragen. Nu in de tweede zwangerschap mijn buik een stuk sneller groeit heb ik dan ook besloten iets meer nieuwe kleding aan te schaffen. Het nadeel is alleen dat ik precies tussen twee seizoenen in zit, en ook nog eens een compleet ander seizoen dan tijdens mijn zwangerschap van Tess. Kortom, met het mooie weer van de afgelopen tijd ging ik op zoek naar fijne én betaalbare zwangerschapsjurkjes.
fijne en betaalbare zwangerschapsjurkjes

Ik ben fan van Zalando Essentials Maternity

Het jurkje dat ik op deze foto’s draag is van Zalando Essentials Maternity. Ik ben groot fan van dit merk want de kleding is betaalbaar, zit lekker, is ook geschikt als je hoogzwanger bent en is bovendien basic. Wat is dat toch met zwangerschapskleding? Het lijkt wel of ik alleen maar kleding met kersjes, vogels of hartjes tegenkom. Daar kan ik dus niets mee.

Tijdens mijn eerste zwangerschap kocht ik een lange maxi dress van Zalando Essentials Maternity en die heb ik tot de laatste dag gedragen. Dit jaar heb ik een groene maxidress gekocht én dit heerlijke jurkje. De kwaliteit is eerlijk gezegd niet fantastisch. Als je hem gedurende de 9 maanden meerdere keren per week draagt is ‘ie na je zwangerschap ook echt op. Maar tot die tijd heb ik er onwijs veel plezier van. Het voelt als een pyjama, staat verzorgd en voor iets meer dan 20 euro voel ik me er heerlijk zwanger in.
goedkope zwangerschapsjurkjes voor dikke buik

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. 30 augustus 2019 / 09:16

  De jurk staat je prachtig! De sandaaltjes staan er ook perfect bij. Leuk dat Zalando een maternity lijn hebt die goed betaalbaar is. Die was er nog niet toen ik destijds ik zwanger was. Ik kocht toen veel van de H&M Maternity lijn. Vond dat ze daar ook erg leuke dingen hadden. Kocht er zelfs het jurkje waar ik hoogzwanger in getrouwd ben

  • Natascha
   Auteur
   30 augustus 2019 / 17:45

   Ik ben ook fan van H&M voor deze periode, en fijn betaalbaar.

 2. ByChristiana
  30 augustus 2019 / 16:19

  Wat zie je er super mooi en stralend uit! Ik ben ook echt fan van je schoenen;-)

  • Natascha
   Auteur
   30 augustus 2019 / 17:44

   Dank je wel lieve Christiana! De schoenen zijn trouwens van Van Haren.

 3. 11 september 2019 / 19:44

  Wat ben je toch ongelofelijk mooi en wat doe je het goed! Binnenkort kan je via de Luxury Beauty At Home app lekker je massage aan huis boeken als je eventjes het huis niet uit kan voor je kindje. Je even lekker laten verwennen 🙂 geniet nog lekker van deze bijzondere dagen!