Fijne kerstdagen!

Fijne kerstdagen!

Lieve bezoekers. Vandaag even geen uitgebreide review of blogpost over fijne smeersels of kleding maar een paar persoonlijke woorden om jullie een hele gelukkige kerst toe te wensen.

Of je nu vandaag uitgebreid gaat eten met de hele familie of liever met een filmpje op de bank ploft. Ik hoop dat jullie twee fijne dagen hebben met iedereen die je lief is, op een manier die bij jou past.

Wij houden het dit jaar rustig; vandaag brengen we door bij mijn schoonfamilie en morgen komt mijn familie hier om de cadeautjes onder de kerstboom uit te pakken en samen te eten. Iedereen heeft een gerechtje bereid zodat niemand lang in de keuken hoeft te staan. Ik verzorg het dessert er kom er dus helemaal makkelijk vanaf haha.

Aftellen naar 2020

De komende dagen vind je hier wat meer persoonlijke blogposts waarin ik terugkijk op het afgelopen jaar. Daarbij blik ik terug op mijn persoonlijke leven én BeautyOpinie. Zo lees je wat ik de allerfijnste beautyontdekkingen van 2019 vond en laat ik je de best én slechtst gelezen blogposts van het jaar zien.

Maar voor nu wens ik jullie hele fijne kerstdagen en een fantastisch fijn, liefdevol en gezond 2020!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Comments

  1. 25 december 2019 / 09:53

    Hele fijne feestdagen voor jou en jouw gezin ! Fijn dat ze niet al te druk zijn . Geniet ervan.