BeautyOpinie wenst je fijne kerstdagen!

BeautyOpinie wenst je fijne kerstdagen!

Vandaag wil ik graag van de gelegenheid gebruik maken om je hele fijne Kerstdagen te wensen!

Ben jij vandaag druk met het bakken van oliebollen, maak je samen met je familie een boswandeling of ben je jezelf aan het optutten voor een giga Kerstfeest? Of heb je dit jaar juist een mega relaxte Kerst op de planning staan, lekker met een feel good film op de bank in je comfy outfit?

Merry Christmas!

In huize BeautyOpinie zal het een mix zijn van allebei. Vanavond vieren wij Kerst met de familie van Jarno en gaan we uiteten. Vanmiddag ga ik dus al in de steigers hihi. Morgenavond komen mijn vader, moeder en zusje hier voor het Kerstdiner. We gaan met z’n allen koken zodat niemand lang in de keuken hoeft te staan, lekker relaxed!

Dinsdag verschijnt er weer een ‘normaal’ artikel op BeautyOpinie. In de dagen tussen Kerst en Oud en nieuw ga ik aftellen richting het nieuwe jaar. Dat betekent dat ik mijn favoriete beautyproducten van het afgelopen jaar met je deel, er een paar persoonlijke artikelen verschijnen waarin ik terugblik op 2017 en niet te vergeten een grote eindejaarshoplog die jullie nog van mij te goed hebben.

Wil je vandaag eens wat andere blogs ontdekken? Neem dan een kijkje op de blog van Astrid. Zij is net zoals ik gek op beauty en haar blog heet dan ook ikhouvanbeauty. Astrid heeft veel make-up reviews geschreven en is hoogzwanger! Nog een prachtige zwangere dame is Jolanda van de blog Zazazoo. Bijna elke dag deelt Jolanda de nieuwste beautyproducten en trends op haar blog. Voor dierproefvrije beautyproducten en fashion kun je terecht op the sparkling beauty, de leuke blog van Romy!

En voor nu wens ik je hele fijne Kerstdagen. Enjoy!

Volg:
Share:

8 Reacties

  1. 25 december 2016 / 19:09

    Voor jouw ook fijne feestdagen toegewenst meid!

  2. 26 december 2016 / 09:59

    Superfijne dagen gewenst! De plannen klinken heel gezellig. Geniet er van! Xxx

  3. 27 december 2016 / 12:33

    Jullie ook fijne feestdagen! Geniet ervan ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *