Nieuw! | Flamingo scheermesjes speciaal voor vrouwen

flamingo scheermesjes review

Flamingo scheermesjes: ”Products you want, for the hair you don’t”. Dat is de slogan van Flamingo, een nieuw ontharingsmerk in Nederland. Ik testte deze speciale scheermesjes met een tof design en vertel je in deze review wat ik ervan vind.

The products you want, for the hair you don’t

Flamingo is een ontharingsmerk uit de VS dat sinds vorige maand ook in Nederland te koop is. Flamingo bestaat nu een jaar of twee en maakt diverse ontharingsproducten speciaal voor vrouwen. Ik heb de scheermesjes van het merk in huis die in twee kleuren te koop zijn. Je betaalt voor een scheermes met extra douchehouder 11 euro en kunt hiervoor gewoon bij Etos terecht. Prima prijs/kwaliteit verhouding en lekker makkelijk verkrijgbaar dus. Bovendien kun je ook navulsets kopen waardoor je niet elke keer een compleet nieuw scheermes hoeft aan te schaffen.

The products you want, for the hair you don’t

Flamingo scheermesjes review

Wat ik zo bijzonder vind aan de scheermesjes van Flamingo is het iets langere deel boven de scheerkop met vijf blades. Hierdoor volgt dit scheermes precies de vorm van je lichaam en heb je minder kans op uitslag en sneetjes. Iets waar ik erg snel last van heb en waarom ik ook al járen herenscheermesjes koop. Tot ik Flamingo ontdekte dan want ik heb dus nergens last meer van. Top!

The products you want, for the hair you don’t

De scheermesjes liggen fijn in de hand:

flamingo scheermesjes ervaringen
fijne en betaalbare scheermessen

De reden dat ik je deze scheermessen wilde laten zien is dat de blades lang scherp blijven, de scheermesjes goed glad scheren, bij mij geen bultjes of uitslag achterlaten en stiekem ook omdat ik een enorme sucker ben voor dit minimalistische design. De Flamingo scheermessen zijn verkrijgbaar in de kleur Taro (grijs met rosé goud) of de vrolijke kleur Pomelo. Naast functioneel ook nog eens een aanwinst voor je badkamer.

flamingo ontharing ervaringen

Heb jij al van de Flamingo scheermesjes gehoord? Wat is jouw favoriete ontharingsmethode?

Ik heb deze producten ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. 15 maart 2021 / 09:13

  Ik scheer ook altijd met een mesje. Ik koop de wegwerp varianten van Gilette, de roze, en daar ben ik eigenlijk wel heel tevreden over. Deze klinken ook wel heel goed moet ik zeggen. Heel handig dat je ze gewoon bij Etos kunt kopen. Soms zie ik wel eens interessante beauty dingen voorbij komen maar die kun je dan bijvoorbeeld alleen online bestellen en dat doe ik dan niet zo gauw.

 2. 15 maart 2021 / 15:48

  Ik heb er kort geleden wat over gelezen en werd toen al echt nieuwsgierig! Ik ben zelf namelijk ook vrij kritisch door uitslag en sneetjes.

 3. 15 maart 2021 / 16:12

  Toevallig heb ik er een gescoord want was aan een nieuw scheermesje toe! Ik ben toch wel erg benieuwd geworden. Ze zien er qua design mooi uit en zijn ook qua prijs interessant . Moet ’em nog gebruiken, ga ik van de week ff doen. Ps. Erg mooi die slider trouwens. Zag dat je ’em ook gebruikt.

 4. 16 maart 2021 / 13:16

  Ik ben groot fan van een scheermesje uit het huis assortiment van de Etos. Moet eerlijk zeggen dat deze er wel wat van weg heeft. Wellicht een keer eens proberen, alhoewel ik nogal picky ben qua scheermesje

 5. 17 maart 2021 / 18:54

  Het design ziet er inderdaad erg goed uit! mijn scheermes is ook echt toe aan vervanging.. ben deze week alleen maar aan het vernieuwen (douchetrekker, vaatwasborstel, tandenborstel).