Outfit | Floral suit blazer

Outfit | Floral suit blazer

Vandaag laat ik je, ondanks de Siberische kou in ons kikkerlandje, een nieuwe outfit met een vleugje lente zien.

Goodmorning! Brrrrr, vinden jullie het ook zo koud buiten? Ik ben al een week of twee in de lente stemming maar de natuur denkt daar heel anders over. It’s freezing! En hoewel ik met deze temperaturen het liefst binnen, onder een dekentje met een kop thee op de bank zit, vind ik het ook heerlijk om erop uit te gaan. Een strak blauwe lucht, een winterzonnetje én een dikke sjaal en Uggs. Dat is voor mij het ultieme wintergevoel!

Afgelopen weekend kwam mijn nieuwe blazer van MyJewellery binnen dus trotseerde ik de kou en laat ik je vandaag de foto’s zien die ik maakte. MyJewellery heb je de afgelopen jaren waarschijnlijk wel vaker gespot op BeautyOpinie. Ik vind dit namelijk oprecht een hele gave webshop. Al sinds het prille begin van de webshop koop ik er regelmatig oorbellen, zoals deze Maxima Look a like oorbellen die helemaal mijn ding zijn. Ook mijn edelsteen oorbellen zie je regelmatig in een foto voorbij komen want ik draag ze super vaak. Die kocht ik trouwens allemaal zelf, dus no spon!

Floral Suit blazer

Een paar weken geleden kreeg ik een maltje van MyJewellery waarin ze vertelden steeds meer de focus te willen leggen op kleding, naast alle sieraden die ze gewoon blijven verkopen. Ik was dan ook direct nieuwsgierig, helemaal toen ik heel veel vette blazers spotte. Ik heb een kleine blazer tic haha, ze hangen in alle kleuren en soorten in mijn kast. Meestal ga ik voor veilig en basic maar deze keer koos ik een groene blazer met een bloemenprint.

Deze nieuwe groene blazer met bloemenprint is een echte eyecatcher. Ik combineer hem daarom ook met een simpele jeans en een zwart shirt. Ook mooi vind ik de combi van deze blazer met een witte tanktop.

Kom maar op met dat lente gevoel!

Complete outfit:
Blazer: MyJewellery
Blouse: C&A
Jeans: H&M
Schoenen: Sooco

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties

 1. 1 maart 2018 / 05:21

  Oe ja, moooooi. Komend seizoen bevat veel bloemen las ik. Vind de kleurencombinatie echt fantastisch!

 2. 1 maart 2018 / 06:39

  Wat is hij leuuuk! Staat je ook heel er mooi in die kleur!

 3. 1 maart 2018 / 07:27

  Ik zag hem al op Instagram en wat is ie leuk! Even lekker wat anders dan anders. En daar hou ik van!
  Gek dat je altijd aan effen stoffen denkt bij colberts terwijl dit zo heerlijk vrolijk oogt. Die lente mag van mij vandaag wel beginnen. Brrr.. inderdaad!

 4. 1 maart 2018 / 08:42

  Superleuke outfit! Het bloemetje komt weer terug! Dus daar zit je goed mee! Ik had vroeger ook diverse leuke colberts en tegenwoordig draag ik ze niet meer zo vrolijk.

 5. 1 maart 2018 / 09:46

  Wat een mooie foto’s! Zeker een prachtig jasje! Lekker voor de zomer!

 6. 5 maart 2018 / 11:39

  Wat een gave blazer, sowieso een mooie/leuke outfit! x