Lee Stafford | For The Love of Curls

lee stafford for the love of curls review

De afgelopen weken heb ik mijn waves weer geprobeerd tot leven te wekken met Lee Stafford For The Love of Curls producten. In deze Lee Stafford For The Love of Curls review lees je meer over deze producten én de Curly Girl Methode. Want de producten die ik heb gebruikt zijn CG-proof!

Lee Stafford For The Love of Curls review

Lee Stafford is het merk dat ook wel bekend staat als ’the Pink Brand’. Al hun producten hebben dezelfde felroze kleur, I love deze verpakkingen! Al een tijdje was ik erg nieuwsgierig naar de Lee Stafford For the love of curls producten omdat deze lijn speciale producten heeft voor wavy girls.

Daarbij wil ik je vooraf wel even zeggen dat niet alle producten uit deze lijn Curly Girl approved zijn. Je moet dus zelf goed opletten, ingrediëntenlijsten doorspitten of googlen op Lee Stafford for the love of curls reviews zoals deze haha. Want van Haarspullen.nl ontving ik een complete Lee Stafford set met een shampoo, serum lotion, defining gel en een haarmasker die wel allemaal CG proof zijn, dat heb ik al voor je uitgezocht.

lee stafford for the love of curls ervaringen

Lee Stafford For The Love Of Curls shampoo | €14,95

De Lee Stafford For The Love Of Curls Shampoo for waves, curls & coils shampoo is geschikt voor alle krullende haartypes. Hij bevat veel verzorgende ingrediënten zoals shea butter, cacao en kokoswater maar is absoluut niet zwaar of vol. Natuurlijk (want anders was ‘ie niet CG proof) bevat deze shampoo geen sulfaten. En voor de Curly Girls onder jullie: hij bevat geen proteïne.

Lee Stafford For the love of curls shampoo review

Het enige wat me wel opviel is dat de geur van deze shampoo behoorlijk heftig is. Wel héél lekker (hij lijkt op een dure parfum waarvan ik maar niet op de naam kan komen) maar dus wel overheersend. Bovendien merk ik dat mijn hoofdhuid er heftig op reageert, ik krijg er jeuk van. Daarom heb ik deze shampoo naar een week of twee aan de kant gezet want dit is echt niet prettig.

shampoo for waves, curls & coils

Lee Stafford For The Love Of Curls serum lotion – €14,95

Het Lee Stafford For The Love Of Curls Serum Lotion speciaal ontwikkeld om natuurlijke krulpatronen te hydrateren en te versterken zonder dat het je haar verzwaart. Zo ervaar ik dat ook absoluut, dit is een heel fijn en licht serum dat het pluis in mijn haar tegengaat. Het werkt het best bij krultype 2A t/m 4C. Ook hier zit weer shea boter in, cacao en kokosolie en parfum. Het serum heeft dezelfde luxe geur als de shampoo (en alle andere producten uit deze lijn!) maar hij is wel veel minder intens.

Lee Stafford For The Love Of Curls Serum Lotion

Lee Stafford For The Love Of Curls defining gel – €10,95

De Lee Stafford For The Love Of Curls Defining Gel heb ik de afgelopen weken gebruikt om mijn waves meer structuur te geven. Op aanraden van mijn kapster maar eerlijk gezegd weet ik nog niet of ik gel fijner vind dan mousse. Wat in elk geval wel heel fijn is aan deze gel is dat hij niet zwaar is, geschikt is voor alle krultypes en niet hard wordt.

Lee Stafford For The Love Of Curls Defining Gel review

Lee Stafford For The Love of Curls Treatment Mask for Wavy Hair – €17,95

Tot slot heb ik de Lee Stafford For The Love of Curls Treatment Mask for Wavy Hair ontdekt. Dit haarmasker is dus speciaal voor wavy girls, voor curly girls is er een ander masker te koop (die trouwens ook CG proof is). Wat ik zo fijn vind aan dit product is dat je hem kunt gebruiken als conditioner én als masker, simpelweg door hem langer te laten intrekken. Hij is rijk en voedend maar absoluut niet zwaar. Het masker maakt mijn lokken niet vet maar zorgt wel dat ze goed doorkambaar en zacht zijn. Dit is een blijvertje!

Lee Stafford For The Love of Curls Tre

Zijn er producten uit deze Lee Stafford For The Love of Curls review waar jij ervaring mee hebt? Of heb je andere CG tips? Dan is het misschien fijn om deze hieronder met elkaar te delen!

*

 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. 26 november 2021 / 14:38

  Oh, voor de kleur alleen al zou ik ze in mijn badkamer willen :). Ik heb jammer genoeg geen krullen, maar mijn man wel! Toch eens in huis halen!

 2. www.Glamview.nl
  26 november 2021 / 19:34

  Alleen die verpakkingen al, wordt ik vrolijk van. Z’n snoepige roze kleur 🙂 Fijne review heb je geschreven.

 3. 27 november 2021 / 20:01

  Ik heb ooit eens een droog shampoo van Lee Stafford gehad, maar dat is alweer heel wat jaren geleden. Jammer dat je jeuk krijgt van de shampoo, zit misschien toch iets teveel parfum in. Ik vraag me dan ook af of parfum CG-proof is. Als het om skincare zou gaan zou ik zeggen van niet, maar wellicht dat het in de CG-methode wel toegestaan. Daarvoor ben ik er niet genoeg mee bekend.

  • Natascha
   Auteur
   4 december 2021 / 18:36

   Nou, dat heb ik me ook afgevraagd 😉 Gek genoeg valt parfum dus niet binnen de ingrediënten die je beter niet kunt gebruiken (het gaat vooral om sulfaten/silconen/harde alcohol,parabenen en ftalaten). Deze producten zijn wel écht CG. Ik ben helemaal niet vies van parfum trouwens maar zó veel is voor mij wel een reden om een product niet weer te kopen.