FOREO LUNA 3 | Review

Ervaringen-FOREO-LUNA-3

De kans is groot dat je wel eens gehoord hebt van FOREO. Hét merk van de siliconen gezichtsreinigershype. Ik reinig mijn huid nu een tijdje met de nieuwste FOREO LUNA 3 en vertel je in deze review hoe dat gaat.

Mijn ervaringen met FOREO

Ik geloof dat ik de afgelopen jaren zo ongeveer elke elektrische gezichtsreinigers die er te koop is heb getest. Vijf jaar geleden begon de hype (voor mij) met de Clarisonic Mia en daar was ik erg enthousiast over. Alleen vond ik die borstels na een tijdje niet zo hygiënisch meer en zodoende kwam ik bij de siliconen FOREO LUNA fofo. Inmiddels heeft FOREO nieuwe modellen uitgebracht, waaronder de LUNA 3.

FOREO LUNA 3 review

De FOREO LUNA 3 is de nieuwste aanwinst in de LUNA familie van het Zweedse beautymerk FOREO. FOREO heeft allerlei elektrische gezichtsreinigers in haar assortiment waarmee je in slechts 1 minuut je hele gezicht grondig reinigt. Maar ook hele bijzondere gezichtsmaskers, tandenborstels en skincare. Die koop je onder andere op de website van het merk maar je hebt ze sneller in huis als je bij Bol.com of Douglas.nl bestelt.

Het verschil tussen de nieuwste LUNA 3 en haar voorgangers is dat deze een grotere opzetborstel heeft, langere en zachtere aanraakpunten en daardoor grondiger en dieper reinigt. In het resultaat merk ik daar niet zo veel van (de oudere types werken voor mij ook prima) maar ik vind deze wel fijner in gebruik. Hij is een stuk groter en is daardoor fijner vast te houden.

Hoe werkt de FOREO LUNA 3?

Om deze tool te gebruiken moet je eerst de FOREO-app downloaden. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen dat wil maar zonder dat één keer gedaan te hebben werkt de LUNA 3 helaas niet. Je maakt namelijk verbinding via Bluetooth. Na de eerste keer heb je die app niet meer nodig. Voor wie zich afvraagt waarom FOREO dit doet? Dit soort (dure) apparaatjes worden vaak nagemaakt en op deze manier weet je zeker dat je een officiële (en veilige!) beautytool in handen hebt.

Vervolgens kun je in de app je voorkeuren en verstevigende massageroutine instellen. Standaard staat ‘ie ingesteld op niveau 8, voor mij is dat prima.

Vervolgens maak je je gezicht nat, brengt wat van je favo reinigingsproduct aan en drukt op start. Na 15 seconden cirkelende bewegingen over je voorhoofd gemaakt te hebben trilt de LUNA als signaal dat het tijd is door te gaan naar je wang, na 15 seconden ga je door naar je kin (waarbij ik ook altijd mijn neus even meeneem) en na weer 15 seconden de andere kant van je gezicht. Daarmee heb je binnen één minuut je hele gezicht diep gereinigd.

hoe werkt de foreo luna

Het enige wat je nu nog doet is je gezicht en de LUNA afspoelen, that’s it. Je hoeft hem niet uitgebreid schoon te maken en ook regelmatig opladen is niet nodig. Je kunt hem namelijk volledig opgeladen 650 keer gebruiken!

Is de LUNA van FOREO fijn?

Ja, absoluut. De kleine FOFO vond ik al erg prettig, deze grotere LUNA 3 vind ik nog fijner. Het apparaat ziet er mooi uit, ligt fijn in de hand en voelt prettig aan op je huid. Hij reinigt mijn huid grondig maar ik heb nooit het gevoel dat het te veel is. Bovendien is het materiaal hygiënisch.

Goedkoop is ‘ie alleen niet. Bij Douglas kost deze gezichtsreiniger €208,87 en dat is een behoorlijke investering. Mocht je een product van FOREO willen aanschaffen, dan heb ik een tip voor je. Tot 5 augustus krijg je via Douglas een extra microfoam cleanser van het merk!

Ik heb dit product ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie