Nieuw! | De FOREO LUNA 4 GO

FOREO LUNA 4 GO review

FOREO, hét merk van de populaire elektrische gezichtsreinigers heeft jaren geleden mijn hart gestolen. Elke keer weer ben ik fan van de apparaatjes van dit merk. Onlangs kwam de LUNA 4 uit en ik mocht de versie voor onderweg voor je testen. Hieronder lees je dus mijn uitgebreide LUNA 4 GO review.

Mijn FOREO ervaringen

Een aantal jaar geleden ontdekte ik het merk FOREO voor het eerst; ik was groot fan van de FOREO LUNA fofo en ook de FOREO LUNA 3 was een hit. Je snapt vast dat ik stond te popelen om de nieuwe FOREO LUNA 4 GO voor je te testen. Direct nadat ‘ie op de markt kwam ben ik ‘m gaan proberen. Inmiddels gebruik ik hem al een paar weken dus in deze FOREO LUNA 4 GO review vertel ik je wat ik ervan vind.

nieuwste LUNA 4 van FOREO

FOREO LUNA 4 GO review

De elektrische gezichstborstels van FOREO staan bekend om hun compacte uiterlijk en zachte reinigingsoppervlak. Ook hun nieuwste telg heeft weer die zachte, ultra-hygiënische siliconen borstelhaartjes. Met 8 pulsatie intensiteiten bepaal je zelf de intensiteit van de reiniging en dat vind ik erg fijn. Je hoeft daardoor namelijk niet hard te boenen, zachte bewegingen over je gezicht zijn voldoende. Daarmee wordt je huid net zo schoon en beschadig je haar niet.

FOREO LUNA 4 review

De FOREO LUNA 4 GO is een handig apparaatje om mee te nemen op reis. Met de kleine maar ergonomisch ontworpen 2-zone borstelkop (met dunnere en dikkere siliconen aanraakpunten voor alle huidtypes) verwijdert je vuil, olie en overtollig talg in slechts 1 minuut. Draai je hem om? Dan un je genieten van een verstevigende massage. Goed voor de bloedsomloop! En op den duur een gladdere, frissere en jonger uitziende huid.

FOREO LUNA 4 GO

Het apparaatje werkt (net als haar voorgangers) super simpel. Je drukt één keer op de toets om hem in te schakelen, je brengt een reinigingsmiddel aan en glijdt met de LUNA 4 GO in cirkelvormige bewegingen over je wangen en het voorhoofd en glijdt op en neer over je neus. Vervolgens spoel je je gezicht af en je bent ready to go.

Is de FOREO LUNA 4 GO fijn?

Wat mij betreft is ook deze elektrische gezichtsborstel van FOREO weer een dikke hit! De FOREO LUNA 4 GO is wat kleiner dan haar grotere zusje, de FOREO LUNA 4 en daardoor makkelijker mee te nemen. Voor dagelijks thuis is ´ie ook super geschikt hoor. Hij reinigt mijn huid echt giga goed, er blijft geen restje make-up of vuil achter. En heb je in de ochtend puffy eyes? Dan werkt de achterkant ook erg goed als massage om dat effect te verminderen en bovendien is het heerlijk rustgevend. Ik ben fan!

Je koopt de FOREO LUNA 4 serie onder andere Douglas of Bol.com. Bestel je jouw FOREO product via één van deze linkjes? Dan maak je mij blij! Ik krijg hierdoor namelijk een kleine commissie, het kost jou niets extra’s.

*

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie

  1. 19 oktober 2022 / 09:02

    Oh, ik test deze binnenkort ook uit, zo benieuwd naar!! Zeker na jouw ervaringen te lezen.